MerhabaEylem'in numarasını paylasabilirmisiniz? Tesekkurlerbn eylemi aradim bnimde ismimi soyledi ki bnim ismim zordur bilemedim valla aksam arayin dedi once ucreti istedi ama bi icim daraldi nedense
Allah razı olsun teşekkürler. Ödeme nasıl yapılıyoryolladım ıkınızıde
Tesekkurleryolladım ıkınızıde
mutlaka yaz çok merak ediyorum :)Bu akşam ben de eyleme fak baktırıyorum hayırlısı kızlar gelişmleri yazarım :)
Kızlar sizden ufak bi ricam olacak. İstatik olarak bakabilmek için Eylem'in irili ufaklı falı çıktı bi daha yine baktırırım kesin diyebilecekler bu mesajı beğenebilir mi?
Diğer benm gibi kararsız arkadaşlara da ışık tutar.Şimdiden çok tşkkr
Bu arada bende numarasını alabilri miyim?
Yaa evet yanlış yere yazıyoruz konuyu :))şu telefonda fal bakanlar baslıgında benım yazdıklarım da var.orda bır kac kısının yazdıkları da var....ordan da fıkır edınebılırsınız.ASlında eylem dıye bır baslık mı acılsa ne
Sağlam kaçtı zaten :)Elime geçse neler yaparım ben ona bi de öyle kendinden emin büyük büyük konuştuki Allah görüyo valla çok ah ettim ona kalmaz yerde
nı şeyşu telefonda fal bakanlar baslıgında benım yazdıklarım da var.orda bır kac kısının yazdıkları da var....ordan da fıkır edınebılırsınız.ASlında eylem dıye bır baslık mı acılsa ne
evet yaaa eylem diye başlık açsak en azından doğru bir istatik yakalayabiliriz eylem hakkındaYaa evet yanlış yere yazıyoruz konuyu :))
Didem fal bakarım der aylarca oyalar hep bi işi çıkar başına tuhaf şeyler gelir güyaKızlar Ümraniyeli Didem Ortaya çıkmış yine aman diyim sakın kimse bulaşmasın benim çok ağzım yandı aylarca onun dediklerine inandım yok şöyle okuma yapcaz yok böyle okumayla sana bağlıcaz diye diye hem maddi hem manevi sömürdü beni,önceden Hakkı'nda yazılanların hepsi doğru Zaman'ında bende inanmak istememiştim ama konuşanlar haklıymış o yüzden uyarmak istedim burdan kimse gitmesin o kadına onun yerine gerçekte eyleme,online da selenaya baktırınn ikiside çok iyi
Eskileri hortlatmayın anacım ya kaç bin sayfada kim çıktı geri geldide didemin zehranın cengizin yiğitin falı full çıktı dedi ?? Eskileri gömün artık gitsin.Didem fal bakarım der aylarca oyalar hep bi işi çıkar başına tuhaf şeyler gelir güya
Falı da çıkmaz zaten didemin
Valla ben ettim bile fal meselesi değil bu olabilir çıkmayabilir ama insanları aptal yerine koyması randevu düzenine sadık kalmaması ve bunun için yalanlar uydurması affedilir bişey değilEskileri hortlatmayın anacım ya kaç bin sayfada kim çıktı geri geldide didemin zehranın cengizin yiğitin falı full çıktı dedi ?? Eskileri gömün artık gitsin.
Ufak çapta haram mı etsem paramı ne yapsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?