İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar su falı bakan birini arıyorum. Yardımcı olabilirsiniz. Ama öyle aşk meşk gönül işlerine bakmasın sadece . Hatta o konular umrumda bile değil.

Kızlar sizden ufak bi ricam olacak. İstatik olarak bakabilmek için Eylem'in irili ufaklı falı çıktı bi daha yine baktırırım kesin diyebilecekler bu mesajı beğenebilir mi?

Diğer benm gibi kararsız arkadaşlara da ışık tutar.Şimdiden çok tşkkr
Bu arada bende numarasını alabilri miyim?

Bn baktırdım cnm 2. Kez

şu telefonda fal bakanlar baslıgında benım yazdıklarım da var.orda bır kac kısının yazdıkları da var....ordan da fıkır edınebılırsınız.ASlında eylem dıye bır baslık mı acılsa ne

E="cilektemmuz, post: 43335330, member: 707545"]Zaman vermemişti, bi arkadaşımla 5 aya yakındır görüşmüyordum, sana adım atacak, sakın yaklaşma demişti... Bu oldu... Ve onun dediğini yapacağım elbette, zamanında çok zarar görmüştüm.[/QUOTE]
Canım banada eylemin numarasını atarsan sevinirim

Bende="pofu, post: 43337044, member: 191350"]Yaa evet yanlış yere yazıyoruz konuyu :))[/QUOTE]
Bende istiyorum ama eylemin numarasını

Ay
nı şey
Yaa evet yanlış yere yazıyoruz konuyu :))
evet yaaa eylem diye başlık açsak en azından doğru bir istatik yakalayabiliriz eylem hakkında

Didem fal bakarım der aylarca oyalar hep bi işi çıkar başına tuhaf şeyler gelir güya
Falı da çıkmaz zaten didemin

Didem fal bakarım der aylarca oyalar hep bi işi çıkar başına tuhaf şeyler gelir güya
Falı da çıkmaz zaten didemin
Eskileri hortlatmayın anacım ya kaç bin sayfada kim çıktı geri geldide didemin zehranın cengizin yiğitin falı full çıktı dedi ?? Eskileri gömün artık gitsin.
Ufak çapta haram mı etsem paramı ne yapsam...

Valla ben ettim bile fal meselesi değil bu olabilir çıkmayabilir ama insanları aptal yerine koyması randevu düzenine sadık kalmaması ve bunun için yalanlar uydurması affedilir bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…