İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla ben ettim bile fal meselesi değil bu olabilir çıkmayabilir ama insanları aptal yerine koyması randevu düzenine sadık kalmaması ve bunun için yalanlar uydurması affedilir bişey değil
Yaa didem bende geçmişide pek bilemedi yaa hatta salladğnı düşünüyorm bn bazı şeyleri keşke hiç takılmasaydını bn taklmadm pek ki burdaki kaç kişiden 100 tl almş bnden 50 almıştı. Teldn fala pek güvenmeyn arkadaşlar sallama gibime geliyo

Falına bende bişi demem ama neyse yaa..
Falın kralını baksa bi kuruş vermem artık geçmişte denediklerime.

Handeye sabah randevu alıyosun ama hande eski hande değil canm yaa dediği çıkmadı son gittiğimde ama ilki süperdi yani :))
sabah gıdıp mı beklıyorsun yıne ? bır arkadaşım dedı ama ınanmak ıstemedım acıkcası sabah gıdıpte beklıyemem kusura bakmasın

bana seneler once dedıklerı cıkmıstı,bır ay once gıttım dedıgı yonde ılerlıyor olay cıkar mı cıkmaz mı bılemem ama kahvede cogu baktırdıgım cafe falcısından ıyı bence bıtanem ama deıdgın gıbı eskıden daha ıyıdı bırde galıba cok fal alıyor ondan mı acaba eskı performansı yok :S

Ya bide şöyle bişi var performansdan değilde hani herkes inanıyo ya artk inatla çıkmıyo zaten çoğu falcı aynı durumu yaşıyo bi de inanarak gidiyosa. Hiç çıkmıyo fln. Bn handeyd hiç ama hiç inanmamştm dedikler birbir çıktı tekrar gittim olmadı ama cidden anda şuan en iyi olan falcılardan biri. Bi daha gideblrm çıkmasa bile enerjisi yetiyor :))

inanmamıs gıbı yapsak cıkar mı acaba

Şaka bır yana ınsan ınanıyor tabı kı ınanmasa neden baktırsın yada neden sorsun oda garıp bır durum ınanmamak mı lazım ınanmamak demıyelımde o olaya fazla kılıtlenmemek akişa bırakmak lazım galiba.

Bu arada baska tavsıye edebılcegın bırısı var mı ?

Uygun ucuz ve en azndan doğru bir şeklde fal istiyosan göker ve toprak derim göker taksimde toprak bakırköy mandal da.ikisde gay ikiside gerçekten mütiş ikiside bana aynı şeyleri söyledi çnkü o yüzden gidiyorm ikisine de. Göker otuza toprak 35 e bakıyo. Tavsiyem şimdlk bunlar :))

mandal daki toprak bana da berbattı ...uyuz ettı benı bu herıf evlı de evlı dıye değil diyorum .Adamla ılıskımız baslamadan evel de arkadastık dıyorum.Yok evlı dıyor cocugu var dıyor.Deli etmişti benı ....
Mandaldaki ayten iyidir.ama onunda verdıgı zaman bu hafta tutuyor.Anı guzeldır.
Gelecekte benım ıcın onemlı olan seyler tutmustu bu sefer belkı yenıden tutar :)

Aa ayteni denemedim yaa ona da giderim :)) ama şaşırdım yani öyle demesine cidden bn şüphe ederdim iyice araştırdın mı adamı :/

beraber olmaya basladıktan sonra o kadar cok eskı karısıyla aynı ortama gırmek zorunda kaldık kı ... en guvenılır sey oydu benım ıcın... hangı kadın kocasının baska bır kadınla ortak arkadaslarının dugun ve nısanlarında el ele gelmesını onla gelıp onla oturup onla gıtmesını kabul eder ki ...
Ayrıca zaten bız beraber yasıyorduk

Ona bnzer bişi yaşamıştm ama bn gidip araştırmştm bn bi araştr derim. Kadınlar yuvası dağılmasın diye bile bazen katlanabiliyorlar. Komşumuzdan biliyorum. Ama Allah kmseye düşmanıma bile kötü ayrılıklar mutlszluklar vermesin.

yok anacım oyle bır sey ... zaten adam tanıdıgım bıldıgım aılesıne kadar gırıp cıktıgım adam ayrıca tc kımlık numarasından her turlu bılgısı ılk basladıgımızda tarafımdan alınmıstır :))
bır arkadasımın basına da geldı aynı sey cunku yemezler

Mrb arkadasim melekler kahvesnde melisa fal baktrmak istyoruz..gittigini yazmssin takip ettinmi ilerde yasicagin seyleri soyledginde ciktimi peki ?

Bu gün taksim damlalarda tugba ya gittim ben böyle sey görmedim arkadas taramalı tüfek .... Hayret içinde kaldim vallahi çok iyiydi ama baya beğendim güzel nokta atışları yaptı tarih de verdi öle tam su gün die değil bimaralık verdi bakalım zaten su gün diye tarih verme işini doğru bulmuyorum. Giderim yani yine kafanızda soru varsa size fırsat vermio yada kendi yönlendirio sak die de şişirmeden söylüo düz bi kız zaten, biraz deli deli ama açıkçası gayet iyiydi verdiğim paraya acımadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…