yuzyuze bakabiliyorum yaw telefon falan degilay bak hayatında tanımadığın bir insana (yani bana) ilk falını bakabilirsin, ne şahane olur hatta :)))))))))))))
Valla banada:)ay bak hayatında tanımadığın bir insana (yani bana) ilk falını bakabilirsin, ne şahane olur hatta :)))))))))))))
Cok etkilendigimi soyleyemiycem cunku ilk aradigimda mesguldu kendisi geri donus yapti dedigim gibi bakip programdan aramis olabilir. Zaten bi suru insan ariyor onu o programin olmasi normal samsung larda direk yukluyse o uygulama ordan aratmasina bile gerek yok direk arandiginda cikio isminiz bnde de var program cunku biliyorum
Benim cıkıo hayatım bilşyorum zaten neyse cok önemli değil bundan sonrası önemli .... :)canım programı yüklü bir arkadaşına numaranı ver, bakalım çıkıyor mu bir dene derim.
Yok ismim baya değişik bır arkadasımızın daha bilmiş burda yazmıştı dedıgım gıbı cok onemli degıl belki gerEkten hissediyordur bundan sonrası önemli bi baksın bakalım :)isim verdigini ilk sizden diyorum ozel bir isim degilse belki adasiniz sanmistir tesaduftur
Benim cıkıo hayatım bilşyorum zaten neyse cok önemli değil bundan sonrası önemli .... :)
arkadaşım yarın arayacak, merak ettik çok çünkü :) ismi çıkmıyor onun. o bilgiyi de paylaşırım sizle. inşallah falında güzel şeyler çıkar canım
benimkini deBenim adımı o söylemedi ben kendim söyledim
Yormak istemedim
Bana sordu hiç tahmin etme girişiminde bile bulunmadı
sen ara bazen unutuyor :)Tovbe pinpiriklendirdiniz beni yaaahuuu :))) ay zaten aramadi hala sinirlenmeye basladim didem olayina donmesin de valla
sarjı bitmiştirSaat 10 da randevum vardı eylemden aradım teli kapalı
Bu ikinci baktırışım olcak şekerim biliyorum bakar ama saat kaç oldu beklemek geriyo insani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?