İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeniyim burdada anlamaya calisyorum daha kimin ne yazdgini :) melekler kahvesndeki melisaya gtmek istyorum nasildr kizlar acaba deneyen varmi soylediklerini ?

canım programı yüklü bir arkadaşına numaranı ver, bakalım çıkıyor mu bir dene derim.

isim verdigini ilk sizden diyorum ozel bir isim degilse belki adasiniz sanmistir tesaduftur

Y
isim verdigini ilk sizden diyorum ozel bir isim degilse belki adasiniz sanmistir tesaduftur
Yok ismim baya değişik bır arkadasımızın daha bilmiş burda yazmıştı dedıgım gıbı cok onemli degıl belki gerEkten hissediyordur bundan sonrası önemli bi baksın bakalım :)

Tovbe pinpiriklendirdiniz beni yaaahuuu :))) ay zaten aramadi hala sinirlenmeye basladim didem olayina donmesin de valla

Bu ikinci baktırışım olcak şekerim biliyorum bakar ama saat kaç oldu beklemek geriyo insani :)

o randevu konusunda biraz kaotik ya, güzel bakıyor ona lafım yok da, verdiği saatte bakamıyor pek :) bi de bu aralar iyice ünü duyulunca daha da bi sarkar oldu verdiği randevular. Bakar ama, bana da saat 10 dedi, ertesi gün saat 4 gibi baktı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…