Pofff ikinci Didem'imiz eksikti kaldı ztn bugün saat kaç oldu ama insan bi haber verir ya bu insanların işi bu alt tarafı telde organize olcaklar ne var bunu yapamıcak anlamıyorum neyse kaldı yarınao randevu konusunda biraz kaotik ya, güzel bakıyor ona lafım yok da, verdiği saatte bakamıyor pek :) bi de bu aralar iyice ünü duyulunca daha da bi sarkar oldu verdiği randevular. Bakar ama, bana da saat 10 dedi, ertesi gün saat 4 gibi baktı :)))
he tmm o zaman :)Bu ikinci baktırışım olcak şekerim biliyorum bakar ama saat kaç oldu beklemek geriyo insani :)
haha sana yine iyiymiş bana teee akşam kaçta bakmıştıo randevu konusunda biraz kaotik ya, güzel bakıyor ona lafım yok da, verdiği saatte bakamıyor pek :) bi de bu aralar iyice ünü duyulunca daha da bi sarkar oldu verdiği randevular. Bakar ama, bana da saat 10 dedi, ertesi gün saat 4 gibi baktı :)))
E 11 oldu ayol neyin iyimserligini yapiyim bence bu gece o vazgecti ben bi 9
Da konustum ariycam dedi de 2 de mi bakicak yani anlamadim teli kapali zaten bnce bikti bizden bu deli kk cilar la ugrasilmaz dedi numarasini degistirir yakinda bu bence bunca deliyle ugrasilir mi :)))
ayy kızz dur sakin oll :) didem gibi değilll öyle olsa biz söylerdikValla bende sinirliyim bana ta sabahtan tandevu verdi akşam 10 diye,9 buçukta yazdım tekrar hatırlatmak için okudu cvp vermedi saat 10 da aradım teli kapalı ve hala kapalı tamam burdan bir sürü insan numarasını aldı yığılma olmuştur kesin ama yani şöyle Didem gibi olmasınlar artık ya yeter
Seninki yarına kalabilir o Zaman:)Bana mustahak bu gun 2. Falim olucakti allah razi gelmedi:)
gün içinde ki 2. fal mı?Bana mustahak bu gun 2. Falim olucakti allah razi gelmedi:)
Hayatım arıyoruz ztn de teli kapalı şuan elimiz kolumuz bağlı mecbur onun dönmesini beklicezhakkaten ya yarildim burda gulmekten bakar soz verdiyse arayin ama valla unutuyor arabin yarelisi gibi tekrar arayin
Sakinim şimdi şekerim insanlık hali bişey olmuştur ama umarım bi kereyle kalır:)
yaktin bizi pofuuu :))bence kalmıycak 1 kereyle kaç kişiye tel verdim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?