İstanbul'da Fal - Falcılar

E 11 oldu ayol neyin iyimserligini yapiyim bence bu gece o vazgecti ben bi 9
Da konustum ariycam dedi de 2 de mi bakicak yani anlamadim teli kapali zaten bnce bikti bizden bu deli kk cilar la ugrasilmaz dedi numarasini degistirir yakinda bu bence bunca deliyle ugrasilir mi :)))

Pofff ikinci Didem'imiz eksikti kaldı ztn bugün saat kaç oldu ama insan bi haber verir ya bu insanların işi bu alt tarafı telde organize olcaklar ne var bunu yapamıcak anlamıyorum neyse kaldı yarına

Saka bi yana da sinirliyim yani su anda herkese cunku 9-10 da arayin demis bana da ole dedi yani bn ayip olmasin die 22:30 gibi hadi arayim dedim de kapali olmasi hic hos ve normal degil. Didem den bi farki kalmadi benim icin

Bu ikinci baktırışım olcak şekerim biliyorum bakar ama saat kaç oldu beklemek geriyo insani :)
he tmm o zaman :)
haha sana yine iyiymiş bana teee akşam kaçta bakmıştı

ooo biz geçen L La_vita ablayla gece kaça kadar bekledik

Valla bende sinirliyim bana ta sabahtan tandevu verdi akşam 10 diye,9 buçukta yazdım tekrar hatırlatmak için okudu cvp vermedi saat 10 da aradım teli kapalı ve hala kapalı tamam burdan bir sürü insan numarasını aldı yığılma olmuştur kesin ama yani şöyle Didem gibi olmasınlar artık ya yeter

ayy kızz dur sakin oll :) didem gibi değilll öyle olsa biz söylerdik

hakkaten ya yarildim burda gulmekten bakar soz verdiyse arayin ama valla unutuyor arabin yarelisi gibi tekrar arayin

Ayyy sinirlerim bozuldu ammmaann su an baska mesajlarimmm cevaplanmio eylemin ki mi koyucakkk beee ammmann oda aramasin anasini satiyimmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…