İstanbul'da Fal - Falcılar

1 saattir aralıksız telde konuşuyo bana sıra gelmedi gelceğide şüpheli bugün

Kızlar beylikduzun de bir falci var menekse fal cafe ... hiç giden oldu mu? Bir tanıdığım daha önce gitti bir kaç şey tuttu ama... tesadüf mu diye de sormadan edemiyorum... tecrübe eden varmı? :) araştırmadan gitmek istemiyorum. ..

Ay eylem gece mi bakıyor ya bende arıcaktım da geçe kalamam sabah erken kalkıyorum bu arada yorumları heyecanla bekliyorum sizin

Aslında kısaca eyleme nöbetçi falcı diyebiliriz gece bakan falcı :)) bu arada ben hala baktıramadım işlerimden dolayı ama arkadaşım yanımda baktırdı dinledik hapörlerden ve ben beğenmedim açıkçası sölediği şeyler çok genel ve çok soru soruyor aldığı yanıta göre konuşuyor ben anlamadım yanı falını dinlediğimde wauw diyemedim benim puanım 10 üzerinden 4

Ben dedimm o kadar çok falcıya gidiyorum ki eleye eleye aralarında bir kaçtanesinden biridir tuba tarihlerinin çoğu tutmuştur şok olma ayrıca ses kaydı alsaydın hızlı konustugu için dinliyorsun daha sonra haftada bir ordayımdır bende

Valla kizlar eylem yalan oldu bu gece :)))
Ya valla baya iyiydi nokta atisi cok yapti biraz kafamdan gitti en bastakiler ama tarihleri falan tuttum yazdim zaten 2 -2 bucuk ay muddetli seyler ... Sordugum kisiyi de baya iyi tarif etti ... 1 seneye de evleniosun dediii bakalim bende bi daha giderim die dusunuyorum ama bn bu ara dua okumaya basliycam ondan biraz ara vermeyi dusunuyorum. Pismanim ama ses kaydi yapmadigima hic o kadar tahmin etmemistim sen nie o kadar sIk gidiosun ? :) Angelsnil

Bn de parayi yatirdigima baya pisman oldum ya bole bekle bekle bide sevmiorum bu isi ...

Ay tuba'da aklıma girdi bak eylem'den sonra ama tuba'ya gitmem için iki hafta sonrayı beklemem lazım işlerim var ama ikinizde iyi diyosunuz, beklicem galiba

eylem bana hiç soru sormuyor ilginç..hatta aksine ben ona soruyorum sürekli yaa bişey daha sorucaktım falan diyorum
ilkinde özellikle ağzımı dahi açmadım hep o anlattı ben dinledim not aldım falan sonra sorun var mı dedi bi iki vardı sordum ikincisinde de anlattı ben arada böldüm soru sordum
kesinlikle bu iş enerji meselesi bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…