Ayyy sinirlerim bozuldu ammmaann su an baska mesajlarimmm cevaplanmio eylemin ki mi koyucakkk beee ammmann oda aramasin anasini satiyimmm :)))
benim suçum yokk ben masumummYak
yaktin bizi pofuuu :))
nda 2 defadır öyle oldu sarkma oldu hatta biri ertesi günü kaldı ama baktı.Hobaaa telefonu kapali parayi da yatirdik hadi bakalim al burdan yak
:) gece bakıyor mrk etme1 saattir aralıksız telde konuşuyo bana sıra gelmedi gelceğide şüpheli bugün
Uykum geldi kız:))
Ahahahahahah yat uyu sen tabi rahat rahat:)) valla yarım saat daha beklerim yoksa yarına kalır bakben senin yerine yatar uyurum,sen baktır falını yaz yorumunu mrkta bırakma bizi
Benim niye uykum geldi yaaCanim bende bekliorum da cin gibiyim cin :)
Yarin ana msj at ina hatirlat ben oyle yapmistim geru donus yapti sonra bana hemen. Ozurde dilemisti bakamadi diyeBenim niye uykum geldi yaakadın 1 saattir telde konuşuyo enerjisi düşer ben yarına ertelicem kızlar
Ben dedimmBu gün taksim damlalarda tugba ya gittim ben böyle sey görmedim arkadas taramalı tüfek .... Hayret içinde kaldim vallahi çok iyiydi ama baya beğendim güzel nokta atışları yaptı tarih de verdi öle tam su gün die değil bimaralık verdi bakalım zaten su gün diye tarih verme işini doğru bulmuyorum. Giderim yani yine kafanızda soru varsa size fırsat vermio yada kendi yönlendirio sak die de şişirmeden söylüo düz bi kız zaten, biraz deli deli ama açıkçası gayet iyiydi verdiğim paraya acımadım.
Valla kizlar eylem yalan oldu bu gece :)))
Ya valla baya iyiydi nokta atisi cok yapti biraz kafamdan gitti en bastakiler ama tarihleri falan tuttum yazdim zaten 2 -2 bucuk ay muddetli seyler ... Sordugum kisiyi de baya iyi tarif etti ... 1 seneye de evleniosun dediii bakalim bende bi daha giderim die dusunuyorum ama bn bu ara dua okumaya basliycam ondan biraz ara vermeyi dusunuyorum. Pismanim ama ses kaydi yapmadigima hic o kadar tahmin etmemistim sen nie o kadar sIk gidiosun ? :)Angelsnil
eylem bana hiç soru sormuyor ilginç..hatta aksine ben ona soruyorumAslında kısaca eyleme nöbetçi falcı diyebiliriz gece bakan falcı :)) bu arada ben hala baktıramadım işlerimden dolayı ama arkadaşım yanımda baktırdı dinledik hapörlerden ve ben beğenmedim açıkçası sölediği şeyler çok genel ve çok soru soruyor aldığı yanıta göre konuşuyor ben anlamadım yanı falını dinlediğimde wauw diyemedim benim puanım 10 üzerinden 4
Ahahahahahah yat uyu sen tabi rahat rahat:)) valla yarım saat daha beklerim yoksa yarına kalır bakMinik88 kayboldu onunla konuşuyo bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?