İstanbul'da Fal - Falcılar

Banada hiç soru sormadı aksine ilk falda ben kadını sorularımla kesmeye başlarken lütfen kesmeyin önce ben bi anlatayım sonra soru cvp yapıcaz diye azarladı:) enerji meselesi diyoruz ya işte arkadaşınla enerjisi tutmamış demekki

Ahh ahhh malum derdimiz erkekler tatlımm maddi manevi bizi çökertmeyi iyi biliyorlar ben daha deneyenedim ki eylemi ama onu da denicem Bu kadar ün yaptı burda eksik kalmıyım benimde yorumum olsun

Ahahahahahah bana öyle dersen böyle olur işte:)))) yok bebeğim ya ben yattım uyudum valla eylemde msj atmış ztn özür dilerim diye bakalım bugün artık
şaka şaka regl oldum ondan uyuyamıyordum
baktırırsan yaz ama mrk ediyorum neler olceeekkk :)

Ya telefonda fal baktırmak bana pek iyi gibi gelmiyor ama tecrübede etmedim doğrusu çok güzel yorumlarda yazmışsınız Eylem hakkında..
Şuan Eylem,Duygu ve Tuba arasında kararsızım.
Eylem ve Tuba kaça bakıyor arkadaşlar?

Kızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordum arkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...

Kızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordum arkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...
Ölümü biliyorsa ne duruyor o falcı arkadaş göklere çıkmasına az kalmış...
Böyle söyleyenlere güvenilmez, kafaya da takılmaz kim ki o ölümü bilecek...

Hepimiz bigün ölücez Allah bilir. Bana kalırsa arkdaşn fal baktırmasn.

Aynı tarzı bende uyguladım sabırsızlıktan lütfen önce ben anlatayım sonra soracaksınız çok dabırsızsınız dedi doğrudur ben sabırsızımdır :)

olumu kimse bilemez takmasin kafaya ama bu kadar negatif adama fal bajtirmaya gidilmez gitme hic bosuna ..
eylem icin sms at
su tugba konusunda da biriniz bi detay gecseniz

eyleme ben de baktirdim, begendim beklemedeyim ciktikca yazarim. duygu kadar etkilemedi beni ama duygu dogrudan ilgilendigim merak ettigim konuya girmisti :) damlalar tuba da fena degil, gercekci, ama gercekten hizli transta gibi konusuyor tarihleri ve detaylari kacirmamak gerek. henuz cikan bir sey yok 3unden de ciktikca insallah paylasicam

Cok enteresan ya inanamadim. neye dayanarak oyle diyebiliyo? merak ettim giden birii varsa bilgilendirsin bizi

duygu da mi telefondan bakiyor?

Ölümü biliyorsa ne duruyor o falcı arkadaş göklere çıkmasına az kalmış...
Böyle söyleyenlere güvenilmez, kafaya da takılmaz kim ki o ölümü bilecek...
Ölüm bilinebilir arkadaşlar....neticede kaderin dönüm noktalarıdır...ama bu kadının bilebileceğini sanmıyorum, bir de söylenmez, söylenmemesi lazım, ya da farklı bir şekilde söylenmesi lazım illa söylenecekse..belli ki kadın şov yapıyor, haddini bilmeden

Bencede soylenmez.

Bir de resmine baktım internetten almış eline tarot kartlarını....medyumum diye geçiniyor..sosyetenin falcısıymış...çok patladı öyle sosyete falcıları..bunların işi gücü reklam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…