Banada hiç soru sormadı aksine ilk falda ben kadını sorularımla kesmeye başlarken lütfen kesmeyin önce ben bi anlatayım sonra soru cvp yapıcaz diye azarladı:) enerji meselesi diyoruz ya işte arkadaşınla enerjisi tutmamış demekkiAslında kısaca eyleme nöbetçi falcı diyebiliriz gece bakan falcı :)) bu arada ben hala baktıramadım işlerimden dolayı ama arkadaşım yanımda baktırdı dinledik hapörlerden ve ben beğenmedim açıkçası sölediği şeyler çok genel ve çok soru soruyor aldığı yanıta göre konuşuyor ben anlamadım yanı falını dinlediğimde wauw diyemedim benim puanım 10 üzerinden 4
Ahahahahahah bana öyle dersen böyle olur işte:)))) yok bebeğim ya ben yattım uyudum valla eylemde msj atmış ztn özür dilerim diye bakalım bugün artıkkızzzz beddua mı ettin bana uyuyamadım baya bi zaman
Ahh ahhh malum derdimiz erkekler tatlımm maddi manevi bizi çökertmeyi iyi biliyorlar ben daha deneyenedim ki eylemi ama onu da denicem Bu kadar ün yaptı burda eksik kalmıyım benimde yorumum olsunValla kizlar eylem yalan oldu bu gece :)))
Ya valla baya iyiydi nokta atisi cok yapti biraz kafamdan gitti en bastakiler ama tarihleri falan tuttum yazdim zaten 2 -2 bucuk ay muddetli seyler ... Sordugum kisiyi de baya iyi tarif etti ... 1 seneye de evleniosun dediii bakalim bende bi daha giderim die dusunuyorum ama bn bu ara dua okumaya basliycam ondan biraz ara vermeyi dusunuyorum. Pismanim ama ses kaydi yapmadigima hic o kadar tahmin etmemistim sen nie o kadar sIk gidiosun ? :)Angelsnil
şaka şakaAhahahahahah bana öyle dersen böyle olur işte:)))) yok bebeğim ya ben yattım uyudum valla eylemde msj atmış ztn özür dilerim diye bakalım bugün artık
Ölümü biliyorsa ne duruyor o falcı arkadaş göklere çıkmasına az kalmış...Kızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordumarkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...
Hepimiz bigün ölücez Allah bilir. Bana kalırsa arkdaşn fal baktırmasn.Kızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordumarkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...
Aynı tarzı bende uyguladım sabırsızlıktan lütfen önce ben anlatayım sonra soracaksınız çok dabırsızsınız dedi doğrudur ben sabırsızımdır :)Banada hiç soru sormadı aksine ilk falda ben kadını sorularımla kesmeye başlarken lütfen kesmeyin önce ben bi anlatayım sonra soru cvp yapıcaz diye azarladı:) enerji meselesi diyoruz ya işte arkadaşınla enerjisi tutmamış demekki
Cok enteresan ya inanamadim. neye dayanarak oyle diyebiliyo? merak ettim giden birii varsa bilgilendirsin biziKızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordumarkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...
duygu da mi telefondan bakiyor?eyleme ben de baktirdim, begendim beklemedeyim ciktikca yazarim. duygu kadar etkilemedi beni ama duygu dogrudan ilgilendigim merak ettigim konuya girmisti :) damlalar tuba da fena degil, gercekci, ama gercekten hizli transta gibi konusuyor tarihleri ve detaylari kacirmamak gerek. henuz cikan bir sey yok 3unden deciktikca insallah paylasicam
Ölüm bilinebilir arkadaşlar....neticede kaderin dönüm noktalarıdır...ama bu kadının bilebileceğini sanmıyorum, bir de söylenmez, söylenmemesi lazım, ya da farklı bir şekilde söylenmesi lazım illa söylenecekse..belli ki kadın şov yapıyor, haddini bilmedenÖlümü biliyorsa ne duruyor o falcı arkadaş göklere çıkmasına az kalmış...
Böyle söyleyenlere güvenilmez, kafaya da takılmaz kim ki o ölümü bilecek...
Bencede soylenmez.Ölüm bilinebilir arkadaşlar....neticede kaderin dönüm noktalarıdır...ama bu kadının bilebileceğini sanmıyorum, bir de söylenmez, söylenmemesi lazım, ya da farklı bir şekilde söylenmesi lazım illa söylenecekse..belli ki kadın şov yapıyor, haddini bilmeden
Bir de resmine baktım internetten almış eline tarot kartlarını....medyumum diye geçiniyor..sosyetenin falcısıymış...çok patladı öyle sosyete falcıları..bunların işi gücü reklamÖlüm bilinebilir arkadaşlar....neticede kaderin dönüm noktalarıdır...ama bu kadının bilebileceğini sanmıyorum, bir de söylenmez, söylenmemesi lazım, ya da farklı bir şekilde söylenmesi lazım illa söylenecekse..belli ki kadın şov yapıyor, haddini bilmeden
yok yesilkoyde dios cafe de bakiyorduygu da mi telefondan bakiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?