İstanbul'da Fal - Falcılar

Diğer türlü herseyi biliyor diyor arkadaşım. Geçmiş ve ani harfi harfine anlatiyorumus. Yakın gelecek için söylediği ilk sey tuttu. Ondan dolayi korkuyor. Ben de diyorum inanma diye ama ... bir taraftan da ben de gitsem mi diye düşünmeden edemiyorum :) normalde inanmam falcilara ben ... ben de bir ara sakasina bakayım dedim attığım hersey doğru çıkmış... işyerinde herkes fal baktiriyodu bana :) ama gerçekten atıyordum. Ondan dolayi inanasim gelmiyor böyle islere... :)

Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar

Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar
Bu kim nasıl baktiriyorsun? Bilgi verir misin lütfen. ...

Merhaba , Eylem nerde bakiyor acaba fal?

Kizlar Bakirkoy duygum cafe de fal baktiraniniz oldu mu hic?

Bu kadar kotu seyler soylenen insana gidilir mi yapmayin allahaskina
O da bilerek gitmemiş tabi ki de... ona öyle söylemiş. .. şimdi de diyor arkadaşıma neden öyle demedi diye ... Dolandirici olsa ona da kötü şeyler derdi diyor. Taktı kafaya bi kere. .. şu eylem kim tel de mi bakıyor acaba.... bir de ona baktir sin da kafası rahatlasin... :)

Eylem bakti bana da bi kac bisey var ama yani etkilendigim bisey olmadi acikcasi ismimi bilenin daha cok sey bilmesi gerekiodu cok tuttugumu soyleyemiycem bana ekstra bi durumu gelmedi siradandi yani burdan ... Bi de bakarken inanilmaz basima agri girdi neden bilmem simdi oturup dua okiycam mesela ... Bna sorucak olursaniz hic o kadar beklemeye 50 tl ler vermeye gerek yok bi de yani sinir oluo insan basin taksime gidin yuzyuze tugbaya ... Ses kaydi yapin ama yani deli gibi konusuo cunku onu goze aliosaniz cok daha kaide deger 30 tl o yani bi de

Ben baktirmiycam telden artik galiba ya hepimiz bi de hurraaaa yapioruz isin seyi kalmio yani onlarda hakli . 50- 50 derken kac kisi olundu bi aylik maastan fazlayi bulmustur ben size soliyim bu kadar buyutmeye gerek yok yani kimsenin onunu kesmeyelim tabii de valla bnce bu kadar buyutulcek biri degil bi cok
Kisi merakini hevesini aldi biraz beklemede kalinmasi daha iyi ozellikle yeni baktiricaklar icin soyluyorum gidin 50 tl ye keyif yapin sevdiklerinizle kendinize hediye alin. Bi de bu ne yani maymun oluyoruz aradi mi ariycak mi o ne ya ole valla bn kizdim acikcasi kendime

Hadi ya gerçekten iyi değil mi? Eylem kaç liraya bakıyor ? Parayi nasıl gonderiyorsunuz acaba?

Hadi ya gerçekten iyi değil mi? Eylem kaç liraya bakıyor ? Parayi nasıl gonderiyorsunuz acaba?
Yani bilmiorum siz okuyun iste once ki sayfalardan da bn simdi direk size bisey demiyim yanlis olur bnim dusuncem yani ... Elektrik falan da ayri bi durum iyi olan iyi olur yani bnce bi sekilde ... 50 ye bakio banka havalesi yapiosunuz o soluo zaten

Çok alakasız bir şey soracağım arkadaşlar...telefonda fal bakılırken Kayda alınabiliyor mu ...bilen var mı??..iphone için soruyorum..bilen varsa söylesin..belki daha az baktırım böylece

Şimdi yavrular 10 numara bonus sorumu soruyorum eylemin bu adamla olmucaksın aramaz dediği varmı aramızda bu bir ikincisi arar diyipte vakti gecip aramayan varmı? Cvp istioring help!

Android kullananlar için en iyi görüşme kaydedici program Automatic Call Recorder arkadaşlar.

Şimdi yavrular 10 numara bonus sorumu soruyorum eylemin bu adamla olmucaksın aramaz dediği varmı aramızda bu bir ikincisi arar diyipte vakti gecip aramayan varmı? Cvp istioring help!
Ben de bunu merak ediyorum çnkü genelde biz olumlu konuşan falcılar ıbeğeniyoruz çokiyi diyoruz ama sonra ufak tefek şeyler dşnda hiçbişey çıkmmıyo! bkz : yeşilköy duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…