Bu kim nasıl baktiriyorsun? Bilgi verir misin lütfen. ...Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar
Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar
Bu kadar kotu seyler soylenen insana gidilir mi yapmayin allahaskinaKızlar hiç giden iniz yok mu deniz karinca ya.. dun de sordumarkadaşıma baban olcek kocan olcek falan demis tövbe Estağfurullah güvenilir midir acaba ? Hiç giden olmadı mı aranızda. ...
Merhaba , Eylem nerde bakiyor acaba fal?
Kizlar Bakirkoy duygum cafe de fal baktiraniniz oldu mu hic?
O da bilerek gitmemiş tabi ki de... ona öyle söylemiş. .. şimdi de diyor arkadaşıma neden öyle demedi diye ... Dolandirici olsa ona da kötü şeyler derdi diyor. Taktı kafaya bi kere. .. şu eylem kim tel de mi bakıyor acaba.... bir de ona baktir sin da kafası rahatlasin... :)Bu kadar kotu seyler soylenen insana gidilir mi yapmayin allahaskina
Telefon da nasıl bakıyor canim... ücreti nasıl hallediyorsunuz? Bu konu da yardımcı olur musun? Mesela ben şimdi arasam bana bakacak mi? Bir de Telefonunu da verebilir misin?eylem telefonla bakiyor canim duygum cafe bilmiyorum
Hadi ya gerçekten iyi değil mi? Eylem kaç liraya bakıyor ? Parayi nasıl gonderiyorsunuz acaba?Eylem bakti bana da bi kac bisey var ama yani etkilendigim bisey olmadi acikcasi ismimi bilenin daha cok sey bilmesi gerekiodu cok tuttugumu soyleyemiycem bana ekstra bi durumu gelmedi siradandi yani burdan ... Bi de bakarken inanilmaz basima agri girdi neden bilmem simdi oturup dua okiycam mesela ... Bna sorucak olursaniz hic o kadar beklemeye 50 tl ler vermeye gerek yok bi de yani sinir oluo insan basin taksime gidin yuzyuze tugbaya ... Ses kaydi yapin ama yani deli gibi konusuo cunku onu goze aliosaniz cok daha kaide deger 30 tl o yani bi de
Yani bilmiorum siz okuyun iste once ki sayfalardan da bn simdi direk size bisey demiyim yanlis olur bnim dusuncem yani ... Elektrik falan da ayri bi durum iyi olan iyi olur yani bnce bi sekilde ... 50 ye bakio banka havalesi yapiosunuz o soluo zatenHadi ya gerçekten iyi değil mi? Eylem kaç liraya bakıyor ? Parayi nasıl gonderiyorsunuz acaba?
çok mantıklı bi soru.uppp :)Çok alakasız bir şey soracağım arkadaşlar...telefonda fal bakılırken Kayda alınabiliyor mu ...bilen var mı??..iphone için soruyorum..bilen varsa söylesin..belki daha az baktırım böylece
Sesini aç, ya başka tele, ya da ıpade kaydetÇok alakasız bir şey soracağım arkadaşlar...telefonda fal bakılırken Kayda alınabiliyor mu ...bilen var mı??..iphone için soruyorum..bilen varsa söylesin..belki daha az baktırım böylece
Bana açıkca mutlu olmazsın dedi daha da zamanı var.Şimdi yavrular 10 numara bonus sorumu soruyorum eylemin bu adamla olmucaksın aramaz dediği varmı aramızda bu bir ikincisi arar diyipte vakti gecip aramayan varmı? Cvp istioring help!
Ben de bunu merak ediyorum çnkü genelde biz olumlu konuşan falcılar ıbeğeniyoruz çokiyi diyoruz ama sonra ufak tefek şeyler dşnda hiçbişey çıkmmıyo! bkz : yeşilköy duyguŞimdi yavrular 10 numara bonus sorumu soruyorum eylemin bu adamla olmucaksın aramaz dediği varmı aramızda bu bir ikincisi arar diyipte vakti gecip aramayan varmı? Cvp istioring help!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?