İstanbul'da Fal - Falcılar

Yanlış anlama canım duruma sevinmedim elbette ama en azından hissettiğini dürüstçe söylemesi güzel.
Hayır canım niye yanlış anlayayım. Zaten ben o insanla olmak istemiyorum başka bir olayın olmasını istiyorum o da olacak dedi.

hmm helal olsun kıza o zmn dobra samimi bi insan banada bikac olumsuz dediği oldu ama merakımdan sordum neyse hayırlısı olsun hepimiz için inş istediklerimiz cıkar

Peki sizlere bi sorum daha var, Eylem isim istiyor mu? Sizin ya da o kişinin ismi doğum tarihi falan?

Ben olabildiğince detay vermeme taraftarıyım. İsmi bilse ne olur bilmese ne olur yıldızname değil ya.. Bi de eylem ne bakıyor telefonda tarot mu açıyor?

bazen gecmisle ve anla ilgili genelleme yapip bize de teyit ettirip gelecegi yorumladiklarini dusunuyorum. daha once bikac falciya gecmisle ilgili bildigim birkac seyi sormustum sirf bu yuzden :) simdi eylem, tuba ya da duyguya yapip bozmak istemiyorum

Telefonda bakan Burak'a baktırmıştım çok az bir süre önce, dediği baya önemli bir şey çıktı.Eylem'e baktırdım, ben de zor ulaştım biraz. Çok olumlu konuştuğu bir konu daha birkaç saat sonra patladı.Maşallah dediği 3 gün yaşamıyor gibi bir durum oldu.Şimdi o patlayan şey bir ihtimal düzelecek mi diye yakın bir zamanı bekliyorum. Düzelmezse eylemin falı daha şimdiden patlamış görünüyor bende.

Eylem ben aradığımda adı mı anne adı mı bekar mıyım evli miyim ve ne işle uğraştığımı sordu bir yarım dk bekledim kart açıyor bence iskambil olabilir sonra ben bir konuda ısrar ettim hayır öyle değil ben öyle görmüyorum diye bu sefer o kişinin adını ve anne adını istedi. İki konuda ısrar etti bakalım ne olacak.

ayy eylem bana da israr etti hem gecmis hem de bugunle ilgili bir konuda, hadi gecmis olsun da bugunku durum olmasi gercekten imkansiz ve icime kurt dusurdu resmen
hep diyorum genel gidisata bak, akisina birak olmuyor.
bir de bir adamla ilgili sorun varsa hemen ya is problemi ya maddi problemi oluyor ve onlarla mesgul oluyor ya bu yoruma da ayrica gicigim..
umarim bekledigimizle kalmayiz

Banada hayırsız olmıcak boşver Dedi
Özele girecek ama istediğin biri için mi bunu söyledi??... çünkü merak ettiğim bana da olumlu konuştu biri için..ama acaba ben çok istediğim için mi ?? beni kırmamak için mi diye düşündüm....bu arada olumlu konuştuğu insana diğer falcılar olmayacak diyor

Evet istediğim biri için Dedi

bende ilginç bir şekilde hepsi aynı seyı ve aynı detayları verıyor.sankı hepsı bırbırıne telefonla haber vermıs gıbı...

Olayın sonucu degıl de ılgımı ceken butun falcıların aynı detayları vermesı....
ben de beklıyorum bakalım genel olarak verdıklerı tarıhler de hepsının aynı ....

Gelecekle ılgılı bırının dedıgı cıkarsa hepsının kı aynı anda cıkacak ondan sonra sıctık zaten :)

Bana da ısle ve maddıyatla ılgılı sorun oldugunu soylemıstı eylem de dahıl hepsı ama bırıncı elden detay alabıldıgım ıcın bunu okeylettım ben dedıklerı gercekten dogru :)

Off ben işte bi falcının numarasını bu kadar dağıtmayı sevmiyorum baktırmaya başlıyorsunuz ondan sonra yok şöyle yok böyle diye didikliyosunuz kadın pembe tablocu değil olumsuzu söylüyo diyoruz dediklerinden çıkanlar var diyoruz isteyen baktırır istemeyen baktırmaz yani nedir bu kadar böyle anlamadım okuyorum sayfalardır yazılanları sanki bana dünya meselesi yapmayın Allah aşkına kızlar yani risk alıyosanız baktırınn alamıyosanızda bu kadar pimpirik olmayın!!bi daha da benden kimse eylemin numarasını istemesin rica ediyorum

Aynı durum ya yemin ederim bunlar benim beynimi okuyor galiba diyorum hepsi ağız birliği yapmış gibiler patlarsa hepsi patlayacak

yok kizma ya ben eylem icin degil butun falcilar dedim bu yorumda.. eylem benim su an favori 3umde acikcasi :) adam gelmiyorsa, ara verdiyse ya da soguksa ya isi ya maddiyati olmadi ailevi problemi oluyor hep. bi de durum analizi biliyor deniliyor ya zaten baktiranlar olarak nokta atislari disinda hepimizin az cok aynidir. ben sahsen olumlu gelecek cikanlari tutuyorum ve tutacagim. olumsuzu bilmek kolay daha once de dedim.

Lafım sana değil canım ama bazı arkadaşlar Cidde'n işin b... Çıkarıyo yani yok fazla ayrıntı vermek istemiyomuş anne adı kendi adını söylemek istemiyomuş sen bu bilgileri söylemiceksen fal olayında işin ne o Zaman?? Kaldı ki kadın hayat hikayeni istemiyo senden belli başlı soruları da sorcak tabi hala falcıyla olmasını istedikleri üstün insan profilini ayırt edemeyenler var

Aaa nası bi konuda patladı patlayabilicek gibi bişeymiydi:/ değişebilirmiydi detay ver bacım suan panik olduk:))

Bende verilmesinde bir sakınca görmüyorum bence onlarında bunları istemesi en doğal hakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…