İstanbul'da Fal - Falcılar

O zaman bana o laf... :)
Bişey demedim canım, ben böyle böyle doğru bulmuyorum asla da baktırmam bıdı bıdı demedim, sadece olabildiğince az detay verme taraftarıyım dedim. Malumunuz falcıların hepsine güvenilmiyor ve hepimiz paranoyaklaşmış durumdayız artık ismimizi mi aratıyorlar, onu mu bunu mu yapıyorlar o kdr çok sahte ve umut taciri çıktıki diye.Sadece olabildiğince az verme taraftarıyım ve merak ediyorum yıldızname değilse isim ne işe yarıyor? dedim. Bunda sert yapılacak bir şey yok yani. Eylem'e de baktırmayı düşünüyorm çünkü 100 kişi bana çıktı falı dese ben de çıkmayabilir ya da 100 kişi olumsuz dese bende olumlu olabilir. Bu sadece sizin görüşünüzü sormaktır. Falcılar ilahtır, hayatımı tek tek saysın da demiyorum. Fal bu, yarısı çıkar yarısı çıkmaz. Bunda da açıkçası bir sakınca görmüyorum. Hele işin b...unu çıkarmak olarak HİÇ görmüyorum. Lütfen ben kimseyi kırmamaya nasıl özen gösteriyorsam, sen de göster, üzüldüm çünkü bu tepkiye.
Bu böyle.

Arkadaşım soru sorulur araştırılır eylemin adını ilk duyduğumda bende sordum Bikaç kişiye ama özelden sordum ve kılı kırk yarmadım bu kadar sonuçta bu fal işi ztn sakat ve riskli kime ne kadar tutar ne kadar çıkar bilemeyiz ben sadece bu kadar araştırma içine girmeyin diyorum Çinkü o Zaman Cidde'n b.. Çıkıyo ve bişey olcağı varsada olmuyo baktırın geçin kimler kimler geçti bu forumdan Didem'inden yiğitine burağından şusuna vs.. Ama bi falcı popüler olduğunda çıkan haberler yazılmaya başlandığında ondan sonra yok bana şöyle olmadı bana böyle tutmadı bende şunu bilemedi acaba burdan takip mi ediyo fln bunlar yorucu şeyler kafanıza yazık ya hepimiz para veriyoruz ama bu kadar takıntılı olunduğu için ztn bişeyler olmuyo bak mesela benim şuanki favorim telde eylem onlinada selenadır selananın dediği çoğu şeyi yaşadım ama ağzından çıkan her şeyide yaşamadım çıkanları olduğu kadar çıkmayanları da oldu bu eylemde de böyledir başkasında da,şu vakte kadar arıcak der arar ama sonrası farklı şekilde gelişir eylem kendi de diyo ztn ben fazla uzak geleceği göremem diye,önemli olan da yakını bilmek bana göre umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi bu kadar kafa yormayın

Tamam canım bunu böyle dersen elbette ki anlarım,bi tavsiye olarak algılarım, zaten haklısın da. Bişeyleri kontrol etme, paranoya ve bilme isteğimiz olmasa ztn hiç fal baktırmayız. İnsan bazen kontrol edemiyor. O sebeple bunları yazdım. Neyse baktıralım bakalım. Eğer ulaşabilirsem ben de yazarım.

:)) bu kadar kılı kırk yararken onun bunun dedıgıne sevınıyoruz ya ...bazen nefret edıyorum kendımden...

bu da zamanla gecer heralde

Bakınn ben Rozaya da baktırdım geçen hafta ha eylemden sonra beni çok tatmin etmedi burda da yazdım ztn ama çok tatlı dilli hoş sohbet bi kadındı faldan çok sohbet ettik ztn bana dediği tek şey şu kızlar,bu kadar fal baktırmanıza gerek yok giden bir erkek en fazla 1 ay sonra geri dönüyorsa seviyordur ama 1 ayı geçip ayları buluyosa sevmiyordur bu kadar basit siz bunu büyütüyosunuz Dedi ve çok haklı

roza bir konuda b.k yemıs dıcem kusura bakmasın....
giden erkegın gotunun yere vurması en az 2 ay ben ne yaptım demesı 1 ay derbederlık bolumu 1 ay cesaretını toplaması yaklasık 1 ay avcunu yalaması 5 ayın sonunda oluyor :))

cevremdekı genel erkek anlayısı bu :)

Ahahahhahha çok güldüm ya bu da bi bakış açısı tabi:) ama kendi Hayatımdan örnek vereyim gerçekten beni seven adamlar 1 aya kalmadan geri dönmüştür ama diğerleri tırt..kişiden kişiye değişir tabi

Şu 1 ay tezini çürüteyim diye geldim eski sevgilim 1 ayda dönmüştü ama sonra başkasını buldu, 3 yıldır da o kızla birlikte.

Geçenlerde Cengiz'e baktırmıştım, bir kızla yakınlığı görülüyor, dönmeyecek dedi. Genel olarak iyi bir faldı diyebilirim.

Eylem'i merak ettim ama 50 lira çok sanki

Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar
canim telefonda aksamlar bakiyor sadece diyorlar dogru mu>bi de randevu almak icin whatsaptan yaza bilirmiyim yoksa aramak mi lazim mutlaka???

tugbanin soy;edikleri cikiyormu gelecege dair??

Arkadaslar Eyleme baktirip gecmisle ve bugunle ilgili bildi ve gelecek cikti diyenlere bir sorum var:

bildigi seyler kendiliginden anlattigi seyler mi yoksa sizin sorup da onun cevapladigi seyler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…