canim sakincasi yoksa bana da ozelden yazar misin? cok sagolözelden yazayım bunu.
O zaman bana o laf... :)Lafım sana değil canım ama bazı arkadaşlar Cidde'n işin b... Çıkarıyo yani yok fazla ayrıntı vermek istemiyomuş anne adı kendi adını söylemek istemiyomuş sen bu bilgileri söylemiceksen fal olayında işin ne o Zaman?? Kaldı ki kadın hayat hikayeni istemiyo senden belli başlı soruları da sorcak tabi hala falcıyla olmasını istedikleri üstün insan profilini ayırt edemeyenler var
Arkadaşım soru sorulur araştırılır eylemin adını ilk duyduğumda bende sordum Bikaç kişiye ama özelden sordum ve kılı kırk yarmadım bu kadar sonuçta bu fal işi ztn sakat ve riskli kime ne kadar tutar ne kadar çıkar bilemeyiz ben sadece bu kadar araştırma içine girmeyin diyorum Çinkü o Zaman Cidde'n b.. Çıkıyo ve bişey olcağı varsada olmuyo baktırın geçin kimler kimler geçti bu forumdan Didem'inden yiğitine burağından şusuna vs.. Ama bi falcı popüler olduğunda çıkan haberler yazılmaya başlandığında ondan sonra yok bana şöyle olmadı bana böyle tutmadı bende şunu bilemedi acaba burdan takip mi ediyo fln bunlar yorucu şeyler kafanıza yazık ya hepimiz para veriyoruz ama bu kadar takıntılı olunduğu için ztn bişeyler olmuyo bak mesela benim şuanki favorim telde eylem onlinada selenadır selananın dediği çoğu şeyi yaşadım ama ağzından çıkan her şeyide yaşamadım çıkanları olduğu kadar çıkmayanları da oldu bu eylemde de böyledir başkasında da,şu vakte kadar arıcak der arar ama sonrası farklı şekilde gelişir eylem kendi de diyo ztn ben fazla uzak geleceği göremem diye,önemli olan da yakını bilmek bana göre umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi bu kadar kafa yormayınO zaman bana o laf... :)
Bişey demedim canım, ben böyle böyle doğru bulmuyorum asla da baktırmam bıdı bıdı demedim, sadece olabildiğince az detay verme taraftarıyım dedim. Malumunuz falcıların hepsine güvenilmiyor ve hepimiz paranoyaklaşmış durumdayız artık ismimizi mi aratıyorlar, onu mu bunu mu yapıyorlar o kdr çok sahte ve umut taciri çıktıki diye.Sadece olabildiğince az verme taraftarıyım ve merak ediyorum yıldızname değilse isim ne işe yarıyor? dedim. Bunda sert yapılacak bir şey yok yani. Eylem'e de baktırmayı düşünüyorm çünkü 100 kişi bana çıktı falı dese ben de çıkmayabilir ya da 100 kişi olumsuz dese bende olumlu olabilir. Bu sadece sizin görüşünüzü sormaktır. Bunda da açıkçası bir sakınca görmüyorum.
Bu böyle.
Tamam canım bunu böyle dersen elbette ki anlarım,bi tavsiye olarak algılarım, zaten haklısın da. Bişeyleri kontrol etme, paranoya ve bilme isteğimiz olmasa ztn hiç fal baktırmayız. İnsan bazen kontrol edemiyor. O sebeple bunları yazdım. Neyse baktıralım bakalım. Eğer ulaşabilirsem ben de yazarım.Arkadaşım soru sorulur araştırılır eylemin adını ilk duyduğumda bende sordum Bikaç kişiye ama özelden sordum ve kılı kırk yarmadım bu kadar sonuçta bu fal işi ztn sakat ve riskli kime ne kadar tutar ne kadar çıkar bilemeyiz ben sadece bu kadar araştırma içine girmeyin diyorum Çinkü o Zaman Cidde'n b.. Çıkıyo ve bişey olcağı varsada olmuyo baktırın geçin kimler kimler geçti bu forumdan Didem'inden yiğitine burağından şusuna vs.. Ama bi falcı popüler olduğunda çıkan haberler yazılmaya başlandığında ondan sonra yok bana şöyle olmadı bana böyle tutmadı bende şunu bilemedi acaba burdan takip mi ediyo fln bunlar yorucu şeyler kafanıza yazık ya hepimiz para veriyoruz ama bu kadar takıntılı olunduğu için ztn bişeyler olmuyo bak mesela benim şuanki favorim telde eylem onlinada selenadır selananın dediği çoğu şeyi yaşadım ama ağzından çıkan her şeyide yaşamadım çıkanları olduğu kadar çıkmayanları da oldu bu eylemde de böyledir başkasında da,şu vakte kadar arıcak der arar ama sonrası farklı şekilde gelişir eylem kendi de diyo ztn ben fazla uzak geleceği göremem diye,önemli olan da yakını bilmek bana göre umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi bu kadar kafa yormayın
:)) umut fakirin ekmeği napcan:)) bu kadar kılı kırk yararken onun bunun dedıgıne sevınıyoruz ya ...bazen nefret edıyorum kendımden...
bu da zamanla gecer heralde
Ahahahhahha çok güldüm ya bu da bi bakış açısı tabi:) ama kendi Hayatımdan örnek vereyim gerçekten beni seven adamlar 1 aya kalmadan geri dönmüştür ama diğerleri tırt..kişiden kişiye değişir tabiroza bir konuda b.k yemıs dıcem kusura bakmasın....
giden erkegın gotunun yere vurması en az 2 ay ben ne yaptım demesı 1 ay derbederlık bolumu 1 ay cesaretını toplaması yaklasık 1 ay avcunu yalaması 5 ayın sonunda oluyor :))
cevremdekı genel erkek anlayısı bu :)
Biraz karışık ama dediği varŞimdi yavrular 10 numara bonus sorumu soruyorum eylemin bu adamla olmucaksın aramaz dediği varmı aramızda bu bir ikincisi arar diyipte vakti gecip aramayan varmı? Cvp istioring help!
Hangisi var olmucakmı dedi arıcak dedi aramadımıBiraz karışık ama dediği var
O NASIL?cikiyor mu dedikleri?ani ve gecmisi hepimiz biliyoruz zaten gelecege iliskin soyledigi seyler cikan biri lazim banayok yesilkoyde dios cafe de bakiyor
canim telefonda aksamlar bakiyor sadece diyorlar dogru mu>bi de randevu almak icin whatsaptan yaza bilirmiyim yoksa aramak mi lazim mutlaka???Evet kızlar eyleme baktırdım kadın on numara yani ne diyim haftasonu yola gitceğimi fln bildi yine çok nokta atışı vardı dediği şeyler var bakalım umarım çıkar
tugbanin soy;edikleri cikiyormu gelecege dair??Eylem bakti bana da bi kac bisey var ama yani etkilendigim bisey olmadi acikcasi ismimi bilenin daha cok sey bilmesi gerekiodu cok tuttugumu soyleyemiycem bana ekstra bi durumu gelmedi siradandi yani burdan ... Bi de bakarken inanilmaz basima agri girdi neden bilmem simdi oturup dua okiycam mesela ... Bna sorucak olursaniz hic o kadar beklemeye 50 tl ler vermeye gerek yok bi de yani sinir oluo insan basin taksime gidin yuzyuze tugbaya ... Ses kaydi yapin ama yani deli gibi konusuo cunku onu goze aliosaniz cok daha kaide deger 30 tl o yani bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?