Kendiliğinden bildiği şeyler benimkiler...zaten başta çok soru sordurmuyor bunu hepimiz biliyoruz...falın sonunda sor diyor kendisi de zaten....bence onun dediği gibi başta susup sonrav sormak daha iyi bence, muhtemel dikkati dağılıyordur...Arkadaslar Eyleme baktirip gecmisle ve bugunle ilgili bildi ve gelecek cikti diyenlere bir sorum var:
bildigi seyler kendiliginden anlattigi seyler mi yoksa sizin sorup da onun cevapladigi seyler mi?
sagol canim.. ben de onu fark ettim, o anlatirken bolup sorduklarimda celiski var, gelecekte henuz gelisme yok, onu gorecegiz. mudahaleye etmemek en dogrusuKendiliğinden bildiği şeyler benimkiler...zaten başta çok soru sordurmuyor bunu hepimiz biliyoruz...falın sonunda sor diyor kendisi de zaten....bence onun dediği gibi başta susup sonrav sormak daha iyi bence, muhtemel dikkati dağılıyordur...
Ben de çok müdahale ettim o yüzden pişmanlık da duyuyorum...sagol canim.. ben de onu fark ettim, o anlatirken bolup sorduklarimda celiski var, gelecekte henuz gelisme yok, onu gorecegiz. mudahaleye etmemek en dogrusu
anlamsiz bir noktaya takilip kalmasin diye ediyoruz ya bosver.. ben de tutamıyorum mudahale etmesem ara soru sorup yoruma acik yer birakiyorum hemen :))Ben de çok müdahale ettim o yüzden pişmanlık da duyuyorum...
anlamsiz bir noktaya takilip kalmasin diye ediyoruz ya bosver.. ben de tutamıyorum mudahale etmesem ara soru sorup yoruma acik yer birakiyorum hemen :))
Olmayacak dedi. Bu hualde kalırsa olmaz asla dedi. Özel çok açık yazamıyorumHangisi var olmucakmı dedi arıcak dedi aramadımı
evet yaaya da falcı bir şeyle ilgili yanlış şeyler söyleyince insan refleks olarak yo o öyle değil deyiveriyor. ondan sonra başlıyor falcı yuvarlamaya:)
ve olmadi mi? inşallah kotu bir sey degildir bu aradaOlmayacak dedi. Bu hualde kalırsa olmaz asla dedi. Özel çok açık yazamıyorum
ben karışmam cok sınırımı zıplatmayan sey dısında o da buyu ve evli bu adam lafları kilit gibi bendeArkadaslar Eyleme baktirip gecmisle ve bugunle ilgili bildi ve gelecek cikti diyenlere bir sorum var:
bildigi seyler kendiliginden anlattigi seyler mi yoksa sizin sorup da onun cevapladigi seyler mi?
supermis, beni ziplatanlar da benzer konular canim bu arada :) ilk baktirali ne kadar oldu peki?ben karışmam cok sınırımı zıplatmayan sey dısında o da buyu ve evli bu adam lafları kilit gibi bende
geçmişle ilgili nerdeyse herşeyi gelecekle ilgili de % 50 den fazlası çıktı bende
buna bende katılıyorumDaha kaç sayfa daha eylemin bakım tarzı Hakkında konuşulacak merak ediyorum hiçbir falcıyı bu kadar sorgulamadınız arkadaşlar eylemin neyi var yani?kadın olumsuzu söylüyo olumlu olan şeyleride söyliyo geçen baktırdığımda çok net görüyorum dediği ailevi bi olay ertesi gün çıktı ilk falda çok müdahele ettim kadın haklı olarak kızdı Şimdi dinliyorum çok daha iyi oluyo yani baktırın geçin ya sorguladıkça beklediğiniz hiçbişey çıkmaz benden demesi
ya bekleme halleri arkadasimDaha kaç sayfa daha eylemin bakım tarzı Hakkında konuşulacak merak ediyorum hiçbir falcıyı bu kadar sorgulamadınız arkadaşlar eylemin neyi var yani?kadın olumsuzu söylüyo olumlu olan şeyleride söyliyo geçen baktırdığımda çok net görüyorum dediği ailevi bi olay ertesi gün çıktı ilk falda çok müdahele ettim kadın haklı olarak kızdı Şimdi dinliyorum çok daha iyi oluyo yani baktırın geçin ya sorguladıkça beklediğiniz hiçbişey çıkmaz benden demesi
O değil de kızcağız bu sayfaları okusa ne hisseder....inşallah okumuyordur...hani kötü bir şey söylemiyoruz da yine de her yaptığının alt yazı olarak geçmesi tuhaf hissettirir insanaya bekleme halleri arkadasimanlayisli oluver sen de :)) bana da bikac sey ciksa -olumlu olumsuz fark etmez- daha iyi bi falci olsa da konussak.. o da ayri ama simdi elde var eylem ve duygu
Arkadaşım anlayışlı olduğum için konuşuyorum ztn bekledikçe çıkmaz diyorum bu kadar kafaya takmayın diyorum ama kime diyorumya bekleme halleri arkadasimanlayisli oluver sen de :)) bana da bikac sey ciksa -olumlu olumsuz fark etmez- daha iyi bi falci olsa da konussak.. o da ayri ama simdi elde var eylem ve duygu
yazdım cnm..Kuzu özelden yaz bana ne çıktı
tamam anlyorum :)) kizma .. bana da cikana kdar eylemle ilgili soru yok bendenArkadaşım anlayışlı olduğum için konuşuyorum ztn bekledikçe çıkmaz diyorum bu kadar kafaya takmayın diyorum ama kime diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?