Hakkaten iyiliğiniz için söylüyorum bende geçtim aynı yollardan bekledikçe olmuyo çıkmıyo ya lanet bişey oluyo yani,biliyorum zor ama bi deneyin görün ondan sonratamam anlyorum :)) kizma .. bana da cikana kdar eylemle ilgili soru yok benden
tarihiyle mi soyluyor gelecekde bu bu olacak diye yoksa tarih vermiyormu?ben karışmam cok sınırımı zıplatmayan sey dısında o da buyu ve evli bu adam lafları kilit gibi bende
geçmişle ilgili nerdeyse herşeyi gelecekle ilgili de % 50 den fazlası çıktı bende
sen baktırdın mı?su gun / hafta sonra diyor kisa vade icin.. uzun vade icin ay ismi soluyor
o zaman çok takılma zamanlara ve fala..biraz unut ve oluruna bırakbaktırdım tabi o yuzden soruyorum ki detaylari
İphonu bilmiyorum benimki androit automatic call diye bi program indirdim ordan dinliyorum aklımda kalmıyo çünkü..Çok alakasız bir şey soracağım arkadaşlar...telefonda fal bakılırken Kayda alınabiliyor mu ...bilen var mı??..iphone için soruyorum..bilen varsa söylesin..belki daha az baktırım böylece
5 gün öncesine kadar aynı güne alıyordu...4 saat gecikmeli baktı benim fala...ama şu anda yoğunluk daha da artmıştır....ama en fazla ertesi güne sarkar sanırım....Ayni gun aliyo mu eylem ya sabirsizlandim bende simdihemen yarin yatirsam aksam ya da ertesi gun bakar mi acaba
Of yapma yaeylemi tavsiye eden arkadaşlar teşekkürler. ama malesef ve malasef hiç beğenmedim. özellikle beklediğim konu ile ilğili hiç bir konu açılmadı. o yüzden ilk ve son falım oldu kafadan. sadece 10 dak. hızlandırılmış fal oldu.
Eylemi savunmak adına söylemiyorum ama 10 dakikalık faldan ne beklenir...hakikaten kısa olmuş....yoğunluk arttıkça benzer tablolar ortaya çıkacak bence ....eylemi tavsiye eden kişiler teşekkürler arkadaşlar. ama malesef ve malasef hiç beğenmedim. özellikle beklediğim konu ile ilğili hiç bir konu açılmadı. o yüzden ilk ve son falım oldu kafadan. sadece 10 dak. hızlandırılmış fal oldu.
Belli bi zamanı yok benimki 30 dakika sürdü sanırım duruma göre değişen bişey çok yoğun banada sölediği saatte bakamamıştı ertesi gün baktı hatırlat kendiniKızlar bu eylem 22:30 ara dediği kişiye kaçta bakıyor bilen varmı sürekli meşgul çünkü. Birde kaç dakika sürüyor fal bakımı. Ben catliycam da(((
aynen canım yorgun bezgin ve tel. baktırdığım en kötü faldı diyebilirimEylemi savunmak adına söylemiyorum ama 10 dakikalık faldan ne beklenir...hakikaten kısa olmuş....yoğunluk arttıkça benzer tablolar ortaya çıkacak bence ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?