İstanbul'da Fal - Falcılar

ben karışmam cok sınırımı zıplatmayan sey dısında o da buyu ve evli bu adam lafları kilit gibi bende
geçmişle ilgili nerdeyse herşeyi gelecekle ilgili de % 50 den fazlası çıktı bende
tarihiyle mi soyluyor gelecekde bu bu olacak diye yoksa tarih vermiyormu?

Kızlar iyi akşamlar master a başladım buraya pek bakamadım azcık kafa rahatlatmaya ihtiyacım var galiba yani gecmişe baktım ama kaçırdım galiba eylem kkimdir nerde bakar bir deneyelim bakalım :)

Çok alakasız bir şey soracağım arkadaşlar...telefonda fal bakılırken Kayda alınabiliyor mu ...bilen var mı??..iphone için soruyorum..bilen varsa söylesin..belki daha az baktırım böylece
İphonu bilmiyorum benimki androit automatic call diye bi program indirdim ordan dinliyorum aklımda kalmıyo çünkü..

Kızlar bu eylem 22:30 ara dediği kişiye kaçta bakıyor bilen varmı sürekli meşgul çünkü. Birde kaç dakika sürüyor fal bakımı. Ben catliycam da (((

Ayni gun aliyo mu eylem ya sabirsizlandim bende simdi hemen yarin yatirsam aksam ya da ertesi gun bakar mi acaba

Ayni gun aliyo mu eylem ya sabirsizlandim bende simdi hemen yarin yatirsam aksam ya da ertesi gun bakar mi acaba
5 gün öncesine kadar aynı güne alıyordu...4 saat gecikmeli baktı benim fala...ama şu anda yoğunluk daha da artmıştır....ama en fazla ertesi güne sarkar sanırım....

eylemi tavsiye eden arkadaşlar teşekkürler. ama malesef ve malasef hiç beğenmedim. özellikle beklediğim konu ile ilğili hiç bir konu açılmadı. o yüzden ilk ve son falım oldu kafadan. sadece 10 dak. hızlandırılmış fal oldu.

Of yapma ya sormadinmi cnm?

Eylemi savunmak adına söylemiyorum ama 10 dakikalık faldan ne beklenir...hakikaten kısa olmuş....yoğunluk arttıkça benzer tablolar ortaya çıkacak bence ....

Kızlar bu eylem 22:30 ara dediği kişiye kaçta bakıyor bilen varmı sürekli meşgul çünkü. Birde kaç dakika sürüyor fal bakımı. Ben catliycam da (((
Belli bi zamanı yok benimki 30 dakika sürdü sanırım duruma göre değişen bişey çok yoğun banada sölediği saatte bakamamıştı ertesi gün baktı hatırlat kendini

fazla yigildi millet heralde 10 kere baktirmisimdir belki hic 10 dk surmedi hep te tatminkar kapattim telefonu
biri daha ilk falda begemeyip ikinci de cok iyi demisti ama pazartesiden beri cok yogun biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…