mecburen sordum tatlım. çünkü arama amacım belli idi. ama onda bile cıkkk, yani zorla cevap verdi. olmadı eylem bizımlaaaa değilsınnnnOf yapma yasormadinmi cnm?
biraz bekle istersen bi iki gun kadar ondan sonra baktirAyni gun aliyo mu eylem ya sabirsizlandim bende simdihemen yarin yatirsam aksam ya da ertesi gun bakar mi acaba
aynen canım yorgun bezgin ve tel. baktırdığım en kötü faldı diyebilirim
Bence kadının ayarlarını topluca bozdukmecburen sordum tatlım. çünkü arama amacım belli idi. ama onda bile cıkkk, yani zorla cevap verdi. olmadı eylem bizımlaaaa değilsınnnn
sağol kuzum zaten ben kafadan bahtsızım bana denk geldi kızın bezginliği demek ne yapalım şans artıkYaaa üzüldüm canım benim ikinci telde baktırdığım kişidir eylem. İlki Didemdi.
Benim ki 45dk sürmüştü ve acayip iyiydi hiç agzimi bile acmadim. O anlattı sonra soru sordukca fal devam etti. Zaman olarak dün bitti bana ama takılmıyorum.
Arkadaşıma dediği bir şey haftasında çıktı.
Para konusu ona 2 bin TL kredi cekeceksin demişti ama arkadaş 20 bin TL çekti.
Belki tarihlerinde de sapma olur diye umut ediyorum.
Üzüldüm senin adına. Çok yoğunlaşmış malum.
sağol kuzum zaten ben kafadan bahtsızım bana denk geldi kızın bezginliği demek ne yapalım şans artık
sağol kuzum zaten ben kafadan bahtsızım bana denk geldi kızın bezginliği demek ne yapalım şans artık
bişey diyimmi şeker ben hislerimde hiç yanılmadım daha zaten kızın ses tonunu ilk duydum. cıkkk dedim kafadan çünkü bana fal bakamıyorlar. heralde bendekiler çarpışıyor :) :) içimdeki ses nedense bu bahsettikleri tuğba diye bir kız var dı o daha iyi diyor. galiba şansımı ondan yana kullanacağımoyle deme kendin icin oyle enerji yayma etrafina sozle cagirma ...,
aklina gelen basina geliri bosa dememis atalarimiz
tugbaya benim de gidesim var beraber gitsek mi yawbişey diyimmi şeker ben hislerimde hiç yanılmadım daha zaten kızın ses tonunu ilk duydum. cıkkk dedim kafadan çünkü bana fal bakamıyorlar. heralde bendekiler çarpışıyor :) :) içimdeki ses nedense bu bahsettikleri tuğba diye bir kız var dı o daha iyi diyor. galiba şansımı ondan yana kullanacağım
gidelim valla. bu tuğba hızlı konuşanmıydı yavv hatlar karışmasın.tugbaya benim de gidesim var beraber gitsek mi yaw
Gidin bizede yorum yaxın vallagidelim valla. bu tuğba hızlı konuşanmıydı yavv hatlar karışmasın.
o kadar yolu gitcez be bari baktiralim da oyle yapalimbak şimdi hikaye ürettim birden. fırlamalığım tuttu gene. biz şimdi cafeden içeri giriyoruz catist78 ile ben birden bağırıyorum şener şen yapıyordu ya şekerparede " baskınnnnn varrr" ne tuğba kalır ne bişey orada benim sayemde hani ona göre
Aynen öyle kadın neye uğradığını şaşırdı bence ah bu kadınlar kulübü herkesi kuruttuk :) ama Cidde'n ya o bi Düzen kurcak ya da bizler bu kadar aceleci olmıcazaynen katiliyorum canim.. bence eylem de bu kadar talep beklemiyordu. acilen randevu sistemine gecmesi gerek. 50 tl lik fala 20tl lik ozeni gosteriyor. niyeti kotu degil, bilmediginden
Dogru diyosun arkadasim da maksat biraz da fikir alisverisi. burada yazisinca vakit de gecirmis oluyoruz :) dun bi arkadas demisti falci konusmaktan fallari unuttum diye :)) Bu arada gittigin 4 falci kimdir? tavsiye siralamasi yapabilir misin? :)Arkadaşlar birkaç gündür eylemi dinliyorum burda sizlerden isim olayına takıldım bende yorum yapanlardan biri güzel bi cümle kurmuş ne güzel adımı bilen herşeyimi bilmeli diye bencede biraz mantıklı şöyle deneseydinız keşke eyleme parayı baktıran değil tanıdığı biri yatırsaydı falı baktırmak içinde farklı bir cep telefonundan arasaydınız o zamanda adın bu derse ki %0.1 ihtimal bu durum... mantık yürütün biraz arkadaşlar fal konusunda bu kadar takıntılı olmayın falcı ve biz arasında pek fark yok oda insan gittiğim 4 tane falcı var hepside kendi alanında iyi çok mükemmeli aramak bence saçma dikkat ettim kişiliğe kadar yorumlar var kadının yada adamın söyledikleri önemli parayı kişiliğine prim olsun diye ödemiyoruz neyse herkeze bu Güzel günde bol fallar şanslar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?