İstanbul'da Fal - Falcılar

cia ve truecaller gibi arama programları arayan kimliğini gösteriyor.işi şaklabanlık mıymış?
er

mutlaka yaz çok merak ediyorum :)

Kızlar kusura bakmayın geç dönüş yaptırdım . Eylem'e salı günü fal baktırdım . Çarşamba söylediğinin birtanesi çıktı .Ben böyle geçmişe dönük falı sevmem uzun uzun anlatan insaları da sevmem. Eylem ruhumu mu okudu nedir bilmiyorum. Hatun kısa ve öz sadece olacak olanları söyledi. Söylerken her zaman yine allah bilir diyor. Tarih konudunda net tarihler vermedi bana. Hep ortamala kasım ortası aralık sonu gibi gibi. Ben ağzım açık dinledim. Nokta atışı yaptı her konuda bir dediği çıktı şimdi diğerlerini bekliyorum. hatun duymak istediklerimizi söyleyen bir hatun değil . Olabiletesi olan şeyler söyliypr ama ben şok içindeyim. O kadar diyeyim. Çıktıkça yazarım.

abi isim vermeye niye bu kadar taktiniz anlamadim dun gece hic tanimadigim birine fal baktim sevgilisinin adini soyledim bende mi saklabanim ya ustelik keyfe keder fal bakiyorum
fal baktiriyorsunuz cikinca inaniyorsunuz da cikmayan olunca tuu kaka niye oluyor ?
amacim eylemi yada onu bunu korumak degil ama bu kadar paranoyaklasmayin artik ya .
burda ayni falciya 40 kere giden var madem cikmiyor niye baktiriyorsunuz ?
zaten fala inanma falsiz da kalma diyorlar o an gunu kurtarmak icin baktiriyoruz psikolojik rahatlama bu kadar

sonunda bi beğenen daha :)

ne falcılara fal baktırdık
şu ana kadar tek eylemi bu kadar tuttum
babamın kızı mı?HAYIR
yada ben komisyon mu alıyorum?HAYIR
kadın bende tutuyor dediklerini sekmeden yaşıyorum
ha nedir devamı gelir mi bilmem ama
olmuycaksa olmuycak diyen biri
diğerleri gibi benim istediğim tarzda konuşmuyor konuşmadıda

Ben program ile olduğunu sanmıyorum o kadar resmi bilgi vericek program ele ayağa düşmez tel numarası üzerinden google da baktığında üye olduğun yada facebook çıkıyor tabi açık bırakılırsa ayrıca hesabına atıyorsun parayı doğal olarak hesap kimliğinde çıkar bakımına bişey demiyorum bilmediğim için ama bu kısım saçma geldi bana

isim bilme olayına bu kadar takılmayın bence
falınız çıkıyor mu?
size bakımı nasıldı?
aranızdaki enerji tuttu mu?
bazılarında anı bile bilemedi denildi
bazıları bana kısa baktı anlamadım dedi
bazıları beğendi
bazıları ağzım açık kaldı dedi
bazıları bana soru sordu hep dedi
bazıları tam tersi
isim bilme olayından daha önemlisi bence falın gidişatı ve aranızdaki uyum

Çok doğru ben ismimi söyledim .. Ben açıkcası isim bilmeye falan inanmam .. Kadın salı baktı Çarşamba olay patlak verdi. Ve hiç aklımda olmayan biri idi. Ben şok geçirdim. Eylem'in tam tarif ettiği kişi. Enerji meselesi teşekkür ettim mesajla hatta önemli değil işim bu dedi.

aynen kesinlikle enerji uyumu tuttu mu tutuyor,tutmayınca da sarpa sarıyor..
biraz da bakılan fala odaklı kalmamak işin özü bana göre...

Memnun kaldığım iki kişiyi belirttim bana göre ve arkadaşlarımın yorumuna göre kadıköy Angels cafe cengiz bakırköy arzuhal cafe arzu telde bakma olayları yok kaderi cızmıyorlar ama yorumları ve saygıları güzel diğer iki kişi özel bakım yapan şahıslar hoca onlar herkeze bakmıyorlar ondan dolayı yazma gereksinimi duymuyorum

canim sakincasi yoksa ozelden hocalari yazabilir misin? belki lazim olur

Off ne kadar uzattınız ya valla sıkıldım artık baktırmayın arkadaşım bu kadar didiklicekseniz baktırmayın ya paranoyak olmuşsunuz resmen !!!
Ben burada kimseye bu güne kadar sen niye bu kadar taktın arkadaşım demedim ama arkadaşım senin tavrın niye böyle insanları azarlar gibi didikleyen didikler hayır anlamadığım arada bir insanları azarlar gibi yorum yapıyorsun hoş mu bu herkesin kendince zekası var neyi nerede konuşacağını kendisi karar versin ister özelde ister burada ben üzerime alınmadım yaptığın yorumu ama hoş değil kimeyse lafın özelden yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…