İstanbul'da Fal - Falcılar

Al
alınma ben ztn üzerine alın mı dedim?? Azarlamıyorum ben kimseyi dünden beri kaç kere güzellikle söyledim ama yeter yani akıl var mantık var bi falın üstünede bu kadar gidilmez oturun bu işi yapın o Zaman para kazanırsınız belki!! Benimle polemiğe girmeyin kimseyle kavga etme niyetinde değilim

6600 konu görüş yazılmış saygı duyalım eleştiri yapılamaz diye bi kural yok ben mantık olarak düşündüm büyütmeyin bu kadar baktırmadım bundan dolayı fal konusunda yorum yapmadım iyi okuyalım lütfen

Bi kendine gel uslubunada dikkat et sanane param cok burda buna sarıorum sende burayı okuycana git bişey yap para kazanırsın belki.. Senin dediğini yapmak zorundamı millet hosuna gitmiosa ignore edersin giden gitsin üzerine bırak en sevmediğim sey insanlara baskıyla uslubunu bozup emreder gibi konusan insan tipi hyr sen kimsin yani burda sarkı sözüde yazar ne isterse onu yazar sen istediğini görür istediğini görmezsin.. Burda özgürüz he küfreder ahlaka aykırı bişey olur sikayet edersin.. Haddimizi asmayalım arkadaslar hepimizin sorunları var ama had önemli.. Daha cvp vermicem sana nacizane cvp vrdim bende kavga sevmem yoramamda kendimi.. Güzel gecsin bugünümüz öperim kk kızları..

Hayır yorum yapınca alındığımı düşünürsün diye dedim. Ben polemiğe girmek için yazmadım hiç öyle bir tarzım olmadı olmazda kavga etme niyetin yok ama hala aynı imalı lafların var kimse para kazanmak için sormuyor bilgi edinmek için soruyor. İyi günler.

kızlar sakin ya
niye tartışıyorsunuz
neyse ne bırakın
herkes falına baksın boşverin

kimse kimseyi anlamıyor anlamakta istemiyor.
o boyle dedı bu boyle dedı ne kadar surede cıktı benım adımı soyledı benım bedenimi söyledi.
Bende evet suna gittim buna gittim begendım begenmedim dedim ....tabii ki diyeceğiz.
dün gece burda okuduklarım yuzunden acayıp guldugum keyıf aldıgım zamanlar oldu ozellıkle E elabasak koparttı benı :))
ama sarlatanlık lafı kanıma dokunmadı degıl...Merak etmeyın ben eylem de degılım.
herhangı bır komısyon da almıyorum.
Sız ne kadar baktırdıgınız fallarla mutlu oluyorsanız ben de oluyorum.
ama bu kadar fala odaklı yasanmaz şu lafımı kımse yanlıs anlamasın eleştirmek için soylemıyorum ama onun bunun dedıgıne bu kadar takılırsanız kafayı yersınız.
evet bende yazıyorum falları ama yasayınca dur la ben bunu bır yerden hatırlıyorum dıyıp o zaman bakıyorum ana bu demıs bunu dıye.

he aynen valla
takılmadıktan sonra çıkacağı varsa çıkar
benimde aynı durum dün oldu
aklımda bile yoktu
eve gelince fark ettim ben bu hissi bi yerden biliyorum diye
meğer yazmışım defterime
hatta falım çıkmaya başlamış da sonradan bi bakayım dediğimde fark etmiştim
çok odaklanıyorsunuz cidden işin boyutu acaip sarpa sarıyor sonra hem maddi hem manevi çökersiniz yapmayın
hayatta faldan daha önemli olaylarda var..

Coooooookk taniiidiiiiikkk geldiiii o baktigiiiin kisiii baldaaann tatliiss kiiizzzz

Bana üslup öğretene bak hele kendi maşallah döktürüyor arkadaşım oturun kafayı yemekle meşgul olun Banane,ben kendi paramı fazlasıyla kazanıyorum çok şükür böyle saçma işlere ihtiyacım yok bence sen haddini bil konuşma tarzına dikkat et!!!bi daha da benden alıntı yapıp bana laf yetiştirme sana kalmadı başkalarını korumak

Bende onu diorum işte sanane:) ya sabah sabah canımı sıkma bnm seni kendi lafınla vuruyorum hala ben paramı kazanıorum dio sanane abi ben dilenciyim öbürü fabrika sahibi sanane banane.. Dikkat etmezsem nolur ünlemli falan noluoruz git bi yüzünü yıka sakinleş kimseyi korumuorum ortamı geriosun gereksiz be relax.. Cvp vermicem diorum dayanamıorum hadi susalım ikimizde güzel kardesim gercekten komik oluo..

ayyy susun
var mı çıkan faall siz onu diyin hele
Yok pofu ya daha zamanım gelmedi:/ 7 li bi vakit dedi kasım bitmeden dedi cıkarsa yazcam:)) Bu arada bi arkadasıma dün baktı forumdan bagımsız bi kız bosanıosunuz demiş kocanın hayatında bi kadın var demiş demişte demiş yani pembeci diil artık eminim..

ay yok ne pembecisi gayet çat çat söylüyor ben şahsen ilk dediğinde yok ya olamaz falan diyodum oldu
peki doğru mu dedikleri arkadaşına?

inşallah dedıgı cıkmaz

ay yok ne pembecisi gayet çat çat söylüyor ben şahsen ilk dediğinde yok ya olamaz falan diyodum oldu
peki doğru mu dedikleri arkadaşına?
Valla dün abim aradı sevgilisinden ayrılmış. Sizin bu iş olmaz evliliğe gütmez. Zaten şu an başka 2 kişiyle görüşüyor. Yakın zamanda barışma var ama sonu gene ayrılık falan demiş. Bu kızla uğraşma hiç demiş.

maşallah kimsenin mi hayırlı çıkmaz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…