alınma ben ztn üzerine alın mı dedim?? Azarlamıyorum ben kimseyi dünden beri kaç kere güzellikle söyledim ama yeter yani akıl var mantık var bi falın üstünede bu kadar gidilmez oturun bu işi yapın o Zaman para kazanırsınız belki!! Benimle polemiğe girmeyin kimseyle kavga etme niyetinde değilimBen burada kimseye bu güne kadar sen niye bu kadar taktın arkadaşım demedim ama arkadaşım senin tavrın niye böyle insanları azarlar gibi didikleyen didikler hayır anlamadığım arada bir insanları azarlar gibi yorum yapıyorsun hoş mu bu herkesin kendince zekası var neyi nerede konuşacağını kendisi karar versin ister özelde ister burada ben üzerime alınmadım yaptığın yorumu ama hoş değil kimeyse lafın özelden yazabilirsin.
Bi kendine gel uslubunada dikkat et sanane param cok burda buna sarıorum sende burayı okuycana git bişey yap para kazanırsın belki.. Senin dediğini yapmak zorundamı millet hosuna gitmiosa ignore edersin giden gitsin üzerine bırak en sevmediğim sey insanlara baskıyla uslubunu bozup emreder gibi konusan insan tipi hyr sen kimsin yani burda sarkı sözüde yazar ne isterse onu yazar sen istediğini görür istediğini görmezsin.. Burda özgürüz he küfreder ahlaka aykırı bişey olur sikayet edersin.. Haddimizi asmayalım arkadaslar hepimizin sorunları var ama had önemli.. Daha cvp vermicem sana nacizane cvp vrdim bende kavga sevmem yoramamda kendimi.. Güzel gecsin bugünümüz öperim kk kızları..Al
alınma ben ztn üzerine alın mı dedim?? Azarlamıyorum ben kimseyi dünden beri kaç kere güzellikle söyledim ama yeter yani akıl var mantık var bi falın üstünede bu kadar gidilmez oturun bu işi yapın o Zaman para kazanırsınız belki!! Benimle polemiğe girmeyin kimseyle kavga etme niyetinde değilim
Hayır yorum yapınca alındığımı düşünürsün diye dedim. Ben polemiğe girmek için yazmadım hiç öyle bir tarzım olmadı olmazda kavga etme niyetin yok ama hala aynı imalı lafların var kimse para kazanmak için sormuyor bilgi edinmek için soruyor. İyi günler.Al
alınma ben ztn üzerine alın mı dedim?? Azarlamıyorum ben kimseyi dünden beri kaç kere güzellikle söyledim ama yeter yani akıl var mantık var bi falın üstünede bu kadar gidilmez oturun bu işi yapın o Zaman para kazanırsınız belki!! Benimle polemiğe girmeyin kimseyle kavga etme niyetinde değilim
he aynen vallakimse kimseyi anlamıyor anlamakta istemiyor.
o boyle dedı bu boyle dedı ne kadar surede cıktı benım adımı soyledı benım bedenimi söyledi.
Bende evet suna gittim buna gittim begendım begenmedim dedim ....tabii ki diyeceğiz.
dün gece burda okuduklarım yuzunden acayıp guldugum keyıf aldıgım zamanlar oldu ozellıkle E elabasak koparttı benı :))
ama sarlatanlık lafı kanıma dokunmadı degıl...Merak etmeyın ben eylem de degılım.
herhangı bır komısyon da almıyorum.
Sız ne kadar baktırdıgınız fallarla mutlu oluyorsanız ben de oluyorum.
ama bu kadar fala odaklı yasanmaz şu lafımı kımse yanlıs anlamasın eleştirmek için soylemıyorum ama onun bunun dedıgıne bu kadar takılırsanız kafayı yersınız.
evet bende yazıyorum falları ama yasayınca dur la ben bunu bır yerden hatırlıyorum dıyıp o zaman bakıyorum ana bu demıs bunu dıye.
abi isim vermeye niye bu kadar taktiniz anlamadim dun gece hic tanimadigim birine fal baktim sevgilisinin adini soyledim bende mi saklabanim ya ustelik keyfe keder fal bakiyorum
fal baktiriyorsunuz cikinca inaniyorsunuz da cikmayan olunca tuu kaka niye oluyor ?
amacim eylemi yada onu bunu korumak degil ama bu kadar paranoyaklasmayin artik ya .
burda ayni falciya 40 kere giden var madem cikmiyor niye baktiriyorsunuz ?
zaten fala inanma falsiz da kalma diyorlar o an gunu kurtarmak icin baktiriyoruz psikolojik rahatlama bu kadar
Bana üslup öğretene bak hele kendi maşallah döktürüyor arkadaşım oturun kafayı yemekle meşgul olun Banane,ben kendi paramı fazlasıyla kazanıyorum çok şükür böyle saçma işlere ihtiyacım yok bence sen haddini bil konuşma tarzına dikkat et!!!bi daha da benden alıntı yapıp bana laf yetiştirme sana kalmadı başkalarını korumakBi kendine gel uslubunada dikkat et sanane param cok burda buna sarıorum sende burayı okuycana git bişey yap para kazanırsın belki.. Senin dediğini yapmak zorundamı millet hosuna gitmiosa ignore edersin giden gitsin üzerine bırak en sevmediğim sey insanlara baskıyla uslubunu bozup emreder gibi konusan insan tipi hyr sen kimsin yani burda sarkı sözüde yazar ne isterse onu yazar sen istediğini görür istediğini görmezsin.. Burda özgürüz he küfreder ahlaka aykırı bişey olur sikayet edersin.. Haddimizi asmayalım arkadaslar hepimizin sorunları var ama had önemli.. Daha cvp vermicem sana nacizane cvp vrdim bende kavga sevmem yoramamda kendimi.. Güzel gecsin bugünümüz öperim kk kızları..
Bende onu diorum işte sanane:) ya sabah sabah canımı sıkma bnm seni kendi lafınla vuruyorum hala ben paramı kazanıorum dio sanane abi ben dilenciyim öbürü fabrika sahibi sanane banane.. Dikkat etmezsem nolur ünlemli falan noluoruz git bi yüzünü yıka sakinleş kimseyi korumuorum ortamı geriosun gereksiz be relax.. Cvp vermicem diorum dayanamıorum hadi susalım ikimizde güzel kardesim gercekten komik oluo..Bana üslup öğretene bak hele kendi maşallah döktürüyor arkadaşım oturun kafayı yemekle meşgul olun Banane,ben kendi paramı fazlasıyla kazanıyorum çok şükür böyle saçma işlere ihtiyacım yok bence sen haddini bil konuşma tarzına dikkat et!!!bi daha da benden alıntı yapıp bana laf yetiştirme sana kalmadı başkalarını korumak
Yok pofu ya daha zamanım gelmedi:/ 7 li bi vakit dedi kasım bitmeden dedi cıkarsa yazcam:)) Bu arada bi arkadasıma dün baktı forumdan bagımsız bi kız bosanıosunuz demiş kocanın hayatında bi kadın var demiş demişte demiş yani pembeci diil artık eminim..ayyy susun
var mı çıkan faall siz onu diyin hele
ay yok ne pembecisiYok pofu ya daha zamanım gelmedi:/ 7 li bi vakit dedi kasım bitmeden dedi cıkarsa yazcam:)) Bu arada bi arkadasıma dün baktı forumdan bagımsız bi kız bosanıosunuz demiş kocanın hayatında bi kadın var demiş demişte demiş yani pembeci diil artık eminim..
Yok pofu ya daha zamanım gelmedi:/ 7 li bi vakit dedi kasım bitmeden dedi cıkarsa yazcam:)) Bu arada bi arkadasıma dün baktı forumdan bagımsız bi kız bosanıosunuz demiş kocanın hayatında bi kadın var demiş demişte demiş yani pembeci diil artık eminim..
Valla dün abim aradı sevgilisinden ayrılmış. Sizin bu iş olmaz evliliğe gütmez. Zaten şu an başka 2 kişiyle görüşüyor. Yakın zamanda barışma var ama sonu gene ayrılık falan demiş. Bu kızla uğraşma hiç demiş.ay yok ne pembecisigayet çat çat söylüyor ben şahsen ilk dediğinde yok ya olamaz falan diyodum oldu
peki doğru mu dedikleri arkadaşına?
maşallah kimsenin mi hayırlı çıkmaz yahuValla dün abim aradı sevgilisinden ayrılmış. Sizin bu iş olmaz evliliğe gütmez. Zaten şu an başka 2 kişiyle görüşüyor. Yakın zamanda barışma var ama sonu gene ayrılık falan demiş. Bu kızla uğraşma hiç demiş.
hahhahala biriniz de iyi bisey cikti deyin be icimi kararttiniz he
yok ablacımm seni demiyorum hani çıkanlardan ( ben dahil) herkes de bi sıkıntı varKız dur benimki hayırlı ne çabuk ınıttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?