İstanbul'da Fal - Falcılar

Eylembana da benzer bi sey yapti hatta oyle degil diyince de israr etti :) ama kizi sevdim ben.. Herkesin cikiyor demesinin bir nedeni de cok fazla konuda konusmasi olabilir sonucta hayatta tesaduf var :) yine de beklemedeyim hep dedigim gibi

hortlatmayın derken?
memnun kaldığım falcıları ben burda kaç defa paylaştım sen hoşlanmıyorsun diye zehradan memnun kaldığım halde memnun kalmadım diyemem.
Tamam arkadaşım sen baktır zehraya
Bende yazıyorum zehranın falı çıkmadı ve hiç memnun kalmadım. Eskilere bu kadar para harcadığımız yetmiyormu. Bütün sayfa zehra didwm yiğit cengiz elmira dolu. Bir kişinin yıllar sonra gelip evet falım çıktı dediğini hatırlamıyorum herkes hala baktırıyor hala şıkan yok.bana bu tavrınıda anlamadım ama hep dedim yine diyorum üç sene önce baktırmışım çıkmamış bu saatten sonra kimse parasını sokağa atmasın. Ha enerji işidir sana çıkıyodur muradın olsun. Nokta.

Eylembana da benzer bi sey yapti hatta oyle degil diyince de israr etti :) ama kizi sevdim ben.. Herkesin cikiyor demesinin bir nedeni de cok fazla konuda konusmasi olabilir sonucta hayatta tesaduf var :) yine de beklemedeyim hep dedigim gibi
Daha vadesi var hepimiz için. Bekleyelim. Asıl olayları bekleyelim ancak öyle net yorum yapıcaz

Soylediklerine katılıyorum, ben dun 50 tl daha yakıp eylemi aradım ,ben dahil burdaki arkadaşlara fallarin sürekli değişeceğini söylemişti ,ilk baktigiyla dün baktığı arasında hic bi alaka yoktu (ilk baktirdigimi detaylı eski mesajlarımda yazdım ) bu falda maddi sıkıntıda olduğumu ,ki öyle bisey yok ,eşimin ortak bi is yaptığını,islerinin kotu gidip baticagini,evliligimizde bi sorun suana kadar olmadığını ve olmayacağını ve bir suru buna benzer alakasız şeyler, esim kimseyle ortak değil ve Şükür iyi kazanıyor ve ben onu birsuru olaylar sonunda yeni affettim ve güvenim hayatımın sonuna kadar ona malesef olmuycak, yani 2. Faldada eylem benim için bitti

şu yeşilköy duygu olayını bır acar mısınız ? ben yeşilköydeyim çünkü ....
bu arada duygu degıl dıdemmıs benım dedıgım :) artık corba oldum

Sen öyle bir şey yok demedin mi...ya da eskiden farklı söylediniz şeklinde...

Eyleme 2 kez fal baktırmıs biri olarak suan net bi şekilde yorum yapabilirim.. İlkini sevdiğim için dün hatta ikincisini baktırdım bende bi falsosu anormal bi durumu yoktu.. Bnm daimi fal baktırdıgım bi medyum ki artık arkadas olduk ona verdim numarasını kadın hiç bişey bilemedi dedi dedimki herhalde rekabetten yapıo.. Yalnız bugün baska bi arkadasıma daha vermiştim daha doğrusu ablama kadının cocugu olmuo ve tek merak ettiği konu cocugum olucakmıydı.. Öyle bi sacmalamıski utandım resmen o kdr temiz bi insana hemde.. En son kocanın ailesi cocugunuz olmadıgından sizi ayırcaga kdr gitmiş basta oğlun var diyen eylem.. Diyceğim o ki ztn falı bakarken laf aldıgı gibi duruma göre sacma bi kara tablo cizmek cok ayıp.. Cok sevmiştim tarzını ama bnm için bitmiştir eylem bizzat yasamasak kaile almazdım.. Bikac kişi cok memnun ne ala bnm hiç inancım yok su saatten sonra..

Sen öyle bir şey yok demedin mi...ya da eskiden farklı söylediniz şeklinde...

Fal bittikten sonra söyledim ,zaten müdahale edemiyorsunki fal bitsin öyle diyor, sonunda söyledim bunlar doğru değil dedim ,ortağı yok durumumuzda iyi dedim ,ortağını sen bilmiyosun yada öyle biri yaninda falan dedi kivirdi ve ısrarla batacak deni neyse 1.fali söyledim fallar değişir dedi ,ikisinin arasında hic bi alaka yoktu canım anliycan, havaya atacak 50 tl varsa 2. Fali baktirin anlarsınız,ama en azindan 1.falda söylediği saçma sapan şeyleri atmış oldum kafamdan ve adamıda bogmaktan vazgectim ,he bide 2 haftada bi ara fallar değişiyor dedi hahahaaaa bende tamam dedim ,ya fallar bu kadar saçma sapan değişiyorsa niye fal baktiriyoruz arkadaş onu anlamadım gitti , kızlar kafamda deli sorularrrr hahaaaa

Bu arada fark ediorumki olumsuz bi yorum gelince hemen savunmaya geciosunuz biz burda olumsuzuda olumluyuda yazmazsak burası forum olmaz arkadaslar.. Siz acın bi eylem sayfası madem övün durun desarj olun.. İnsan olarak iyi tarzı iyi konusması keyifli ama biliomu avaraj.. Bnm bi falcıdan beklentim en azından anı gecmişi ii bilip geleceği gaybı allahtan baskası bilemeyeceğinden tahmin etmesi olur..

Bu mesajımda amacım kimseyi savunmak değil. Ama herkesin hakkını herkese teslim etmek gerekiyor. Eylemi kkdan biri faldan sonra arayıp seni kkda rezil edicem ekmeğin kesilcek gibi laflar etmiş. Arkadaşlar hadi siz geldiniz kkda intikam alıcı şeyler yazdınız. Ne geçiyor elinize. Bu olaydan sonra kkya hiç itimadım yok.
İyi yazanlar reklam mı diye korkar olduk hepimiz. Kim iyi yazsa artık şüpheyle bakıyoruz doğal olarak.
Ama kim kötü yazsa artık onada şüpheyle bakıcam. İntikam içinmi. Kötüleme içinmi diye.
Bugünedek bende iyi ve kötü çıkan ve çıkmayanları yazdım ama birini tehdit etmek seni kkda rezil ederim ekmeğini keserim demek nedir. Bu kadarmı acizsiniz. Bu kadarmı basit hersey?
Kk öyle sizin sandığınız kadar büyük önemli bi yerde değil. Kimsenin ekmeği kk ile kesilmez. Şu ana kadar eylemin falında adım adım çıkanlar oldu.asıl konuyu bekliyorum. Çıkmazsada gelir şu olmadı derim ama bunu intikam tehdit gibi amaçlarla yapmak farklı bişi. Burda paylaşmak eleştirmek farklı bişi. Burdaki yorumlarada güvenemicez artık.
Falcıyı tehdit eden müşteri pes artık ya..
Mesajımıda kişisel olarak üzerinize almayın. Tehdit konusunu duyunca yazayım dedim. Kkyıda böyle kötü lanse etmiyelim.

Her yerde yazmıssın cnm gördük ztn görmemek için kör olmak gerek ben genel olarak tehtit insana yakısmayan bi durum oldugundan karsıyım adice haklısın.. Ama kac msjın var 100 mü 95 i eylemle ilgili demiorum reklam yapıosun sana cok iidir cok etkilenmişsindir anlıorum.. Ama allah askına için şişti biraz daha yeni bi konu cıkmazsa kescem bileğimi suracıkta.. Eskiler konusulmasın dediniz eyw. Hem fikiriz ama aynı seyi 35000 kere dinleyemioruz böle giderse 3-5 tane üye kaldık amacını asmayan bizde girmicez artık..

iste sorun bu olay olumsuz yorum gelmesi degil bastan beri diyorum ahmetin ki sana tutar mehmet in ki bana . birincisinde tutarsizsa demek ki enerji uygun dusmemistir .tavsiye verirken de her daim sonuc olarak bana cikanlara gore yorum yaptim en azindan sahsi olarak ... ama burda bir kominike sorunu var insanlar birbirini anlamiyor ve hakaretlere variyor.
bana hala eylemin dedikleri citir citir cikiyor ama cikmasa arar miyim aramam bi daha bir daha 50 tl bayilir miyim yapmam kimse kimsenin babasinin oglu degil.
he ornek olarak soyluyorum kimse yanlis anlamasin gulsumu bir kere aradim bi daha arar miyim aramam niye benim degil yan masanin falina bakiyormus gibi bakti . ama eyleme biri didem dedi oburu aaaa şarlatanmıymıs dedi birinden bin tane bilgi istemiş bunlar benim hiç yaşamadığım şeyler ortaya bir de tehdit çıkınca olay zaten zıvanadan cıktı evet eylemi korudum ama sadece su tehdit olayında .
herkesin işi gücü var burda sohbetınden cok keyıf aldıgım hatunlar da var . kimse kimsenin şakşakcısı değil en azından ben burda birini övüpte arkasından o falcının akrabası çıkmıyorum .
insanları suclarken biraz mantık kullanırsanız tartısmadan keyif almayı bile sağlayabilirsiniz de bu da tavsiyemdir

Kimseyi suclamıoruz darlandık cok sev git 5000 kere daha baktır cıkınca gel anlat bizde sevinelim ama allah askına yeter cok uzatıosunuz ekstra biri bişey dese ay hortlatmayın ay yapmayın aman eylem ablam iğreti duruosunuz ben net söyliyim kıza sempatim vardı bilemese bile eğlencesine baktırırdım bu tavırlardan baktırmak içimden gelmez artık.. Kimse burda ne konusacağınıda kimseye sormucak.. İsteyen gelsin dertlessin isteyen gelsin makara yapsın konu dğılsın yine acılsın burası öyle keyifli manyak gibi hep aynı hatunun üstüne ben konusamam bakıorum hep aynı insanlar.. Üyelik kapanıosa cidden kapatıcam..

kızlar bence artık kapatalım eylem sayfasını cıkanlara ne mutlu çıkmayanlarada boşverin bende aynı şekilde memnun kalmadım bir daha baktırmayız ama baktıracak olanlar bilsinki çıkmayanların yorumu daha fazla cıkanlarada iyi çıkmıs SİMDİ BEN YENİ BİR FALCI PEŞİNDEYİM VE SORUYORUM HEYBELİADADA BİR FALCI VARMIS duyan bılen var mı bı arkadasın annesı baktırmıs cok begenmıs varsa duyan bılen bı el atak bu olaya taze taze yenıler gelsin

Bi arkadaş az önce reklam kokan hareketler dedi ya canım, işte tam bu yüzden dedi. Olumsuz yorumda öhle savunankar çıkıyor ki "(...falcı) kendisini ancak bu kadar savunabilirdi" dedirtiyor. Tek bi kesime değil sözüm. Birkaç sayfadır bahsedilen her falcı için. O yüzden reklam yapmayın nolur, Allahtan korkun azıcık. Başına dolanır insanın yarın birgün. Burayı açıp yeni okuyan insan da bizler gibi anlayamaz reklam olduğunu ve baktırır, kazanan parasını alır atar cebine ama memnun kalmayan acemi napar? İnsaf

Ay ben böyle birşey duymuştum ama hiçbişekilde ulaşamadım o kadına. Bir teyze sanırım yaşlıca. Bir ara konuşulmuştu ama nerden kulagımda kaldı bilmiyorum. Bulursanız izini, haber edin nolur. İnş aynı kişiden bahsediyoruzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…