İstanbul'da Fal - Falcılar

yaw allah askına gulsumun telefonunu da ben burdan buldum gitti la 50 tl dedim ama ne şarlatan dedim ne bişi dedim
boşa gitti yaw herkesin amacı aynı bişiler ogrenebilmek hepimiz surda umut fakırın ekmeği şeklinde devam ediyoruz
anlatmak istediğim bu
su duygunun da bir allahın kulu telefonunu vermedi ya takdir ettim

Kızlar Angel's cafe'de Dilara ya da Zeynep'e fal baktıran oldu mu?

Çok fal baktırdım, ama geneli tırt. Bi fala 50 lira ve üstünü vermeyi de saçma buluyorum. Özellikle Kadıköy'de önerebileceğiniz bir falcı var mı?

Yukarda yazmışlardı sanki canım taksim ayhan ışık sokakta bakıyormuş 30 tl.ymiş hatta

Ben burda telefondan birine baktırmama kararı aldım bu sıkıntılar yüzünden. Bildiklerimizden şaşmayalım. Burdan bir arkadaşla geçenlerde beşiktaş symbol kafe nihana gittik. Kadın o kadar ciddi bir yapıda ki. Hatta arkadaşım biraz sinirli biri dikkatli ol demişti. Ama sen karşısında yumuşak ve sakin durunca o da gülüçerek konuşmaya başlıyor. Brni görür görmez ben daha karşısına otururken anlatmaya başladı. Nokta atışı bombardımanına tuttu beni
Çok memnun kaldım mesela gönül rahatlıgıyla önerebilirim. Tarih verdi, eğer patlarsa verdiği tarih, 15 gün daha bekler yine yazarm. Kadın karşımda oturuyor canlı sesi yüzü önümde. Tehlike de yok. Çok çıkan fal da olmuş ondan. Miss gibi. Hiç tedirginlik hissetmiyosunuz. Online fal telefnda fal baktırmaktan kafe falcılarının kıymetini unutmuşuz. Bir de gönül rahatlıgıyla yeteri önerebilirim. Ben tekrar gidicem yakın bir zamanda. İkisi de farklı kişiler gittim gördüm
Rahatlıkla çekinmeden 2 tavsiye benden. Buraya çıkanları yazıcam en kısa süred

Dilaraya baktırdım canım emin ol ben sana daha iyi fal bakarım öyle söyliyim
Gidip parana yazık etme dürüst olmak gerekirse kadıköyden hiçbir falcıyı önermiyorm. Neredeyse hepsine baktırdım foss..

Ben burda Eylemin fallari cikan insanlardan biriyim simdiye kadar 3 dedigi cikti 4. Dedigi o yolda ilerliyor gibi dedim ama sonra döndü ve çıkmadı dediği gibi bunuda girip sayfada yazdım meden olumlu yorum yapan herkezi zan altında bırakırcasına böyle nir msj atıyorsunuz anlamadım

Dilaraya baktırdım canım emin ol ben sana daha iyi fal bakarım öyle söyliyim
Gidip parana yazık etme dürüst olmak gerekirse kadıköyden hiçbir falcıyı önermiyorm. Neredeyse hepsine baktırdım foss..

O kadar mı kötü ya Geçenlerde Cengiz'e baktırdım, iyi gibiydi belki diğerleri de iyidir dedim

Baktırdığım falcıların haddi hesabı yok. Burak, Ayşe, Sema, Şehriban, Ayhan, Levent, Emre, Biriz, İlhan, Nihal, Evren, Zeynep, Arzu, Kimya, Sevgi, Taksim Melekler kahvesi, Kadınlar kahvesi, kadıköy Kadınlar kahvesi... Daha aklıma gelmeyen bir sürü isim... Bunlardan bir tek Nihal güzel bakar, onda da Beşiktaş'a geçmek zor geliyor

Telefondan hiç baktırmadım, Burak sanırım telefondan bakıyormuş ama ona yüzyüze baktırmıştım, o da yalan oldu.

Uzun bir süre ara vermiştim, ama insanın hayatında bir şey kötü gitmeye başlayınca hemen aklına fal baktırmak geliyor.

Kadıköy'dekilere hiç bulaşmayayım en iyisi. En olmadı Nihal'e gidicem tekrar :) Bu arada teşekkür ederim cevabın için

çoook haklısın canım

Hortlatmayın kelimesi yanlış bende cengızden memnun kaldım yıgıtıde denedim zaman içinde başarılı olunan yerler var hiç kimse her konuda başarılı olamaz varsa bildiğin herşeyi bilen baktıralım bizde insanları yıpratmayın altı üstü fal muhabbeti burası bunu bu kadar ciddiye almayın

biz burada sadece memnun kaldıklarımızı yazıyoruz.
farkındayım çok fazla reklam dönüyor ortalıkta hiçbirimizin güveni kalmadı.
ama rica ediyorum memnun kalan arkadaşlara da yüklenmeyin-yüklenmeyelim.
ben şu ana kadar zehra hanımdan sevim hanımdan sare hanımdan memnun kaldım.
onun dışında tolga yiğit mustafa eylem didem yasemin aklınıza gelebilecek burada adı geçen her falcıya baktırdım.
ama tırt yani.
eyleme de yurt dışına gitmeden önce baktırmıştım gayet iyi baktı ama daha dediklerinden çıkan olmadı.
ama belli ki burada yazılanlara göre o da tırt.
ha bir de arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum.
burada falcılara hakaret etmeyelim.
yani şarlatan falan ne bileyim gerçekten sallayanlar ya da adam kullanan falcılar var çok doğru ama bizler kültürlü insanlarız.
yine de hakaret etmeyelim ...
seviliyorsunuz hepiniz çok güzel dostluklarım oldu burada :)

Hadi kıZlar yok mu bilen bulalım şu falcıyı???

duygu kimseye mi çıkmadı ya zamanlara hıc bı falda çok takılmıyorum ama illede böyle hissediyorum diye ısrar ettiği ilk verdiği tarih çıkmadı malesef.. diğer tarihler cıkar inşallah dıyecem ama forumda arattımda sanırım benım baktırdıgım donem baktıran kimsenin tarıhlerı tutmamış.. offf halbuki çok begenmıstım ya çıksa nolurdu sanki

Belki zaman tutmaz fsl çıkar çünkü bana dediği diğerleri ile aynı ama zaman tutmadı

BEN BAKTIRDIM EYLEME az once konustuk,anla ilgili soyledikleri super yani yanlis soyledigi bisi olmadi maddi durum ailevi konular fln herseyi bildi,gelecekle ilgili soyledikleri cikar mi bilmiyorum ama dua edin ciksin cunki cok guzel seyler soyledi
Bu kadının ayarı yok bence ya tam biliyor ya hiç bilmiyor galiba

sizde hic bilmedi mi??? belki de dogru soyluyorlar gercekten enerji meselesi
Valla ben 3 tanesini yasadim 4. Dedigi cikmadi ama cikmayan seyi aslinda bir davranis onu gecmiste yapmisti tabi bunu Eylem bilmiyor biyle boyle yapacak dedi banada gesmiste yaptigi icin mantikli gelmisti ama yapmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…