Bi arkadaş az önce reklam kokan hareketler dedi ya canım, işte tam bu yüzden dedi. Olumsuz yorumda öhle savunankar çıkıyor ki "(...falcı) kendisini ancak bu kadar savunabilirdi" dedirtiyor. Tek bi kesime değil sözüm. Birkaç sayfadır bahsedilen her falcı için. O yüzden reklam yapmayın nolur, Allahtan korkun azıcık. Başına dolanır insanın yarın birgün. Burayı açıp yeni okuyan insan da bizler gibi anlayamaz reklam olduğunu ve baktırır, kazanan parasını alır atar cebine ama memnun kalmayan acemi napar? İnsaf
yaw allah askına gulsumun telefonunu da ben burdan buldum gitti la 50 tl dedim ama ne şarlatan dedim ne bişi dedim
boşa gitti yaw herkesin amacı aynı bişiler ogrenebilmek hepimiz surda umut fakırın ekmeği şeklinde devam ediyoruz
anlatmak istediğim bu
su duygunun da bir allahın kulu telefonunu vermedi ya takdir ettim
Kızlar Angel's cafe'de Dilara ya da Zeynep'e fal baktıran oldu mu?
Çok fal baktırdım, ama geneli tırt. Bi fala 50 lira ve üstünü vermeyi de saçma buluyorum. Özellikle Kadıköy'de önerebileceğiniz bir falcı var mı?
Ben burda Eylemin fallari cikan insanlardan biriyim simdiye kadar 3 dedigi cikti 4. Dedigi o yolda ilerliyor gibi dedim ama sonra döndü ve çıkmadı dediği gibi bunuda girip sayfada yazdım meden olumlu yorum yapan herkezi zan altında bırakırcasına böyle nir msj atıyorsunuz anlamadımBi arkadaş az önce reklam kokan hareketler dedi ya canım, işte tam bu yüzden dedi. Olumsuz yorumda öhle savunankar çıkıyor ki "(...falcı) kendisini ancak bu kadar savunabilirdi" dedirtiyor. Tek bi kesime değil sözüm. Birkaç sayfadır bahsedilen her falcı için. O yüzden reklam yapmayın nolur, Allahtan korkun azıcık. Başına dolanır insanın yarın birgün. Burayı açıp yeni okuyan insan da bizler gibi anlayamaz reklam olduğunu ve baktırır, kazanan parasını alır atar cebine ama memnun kalmayan acemi napar? İnsaf
Dilaraya baktırdım canım emin ol ben sana daha iyi fal bakarım öyle söyliyim
Gidip parana yazık etme dürüst olmak gerekirse kadıköyden hiçbir falcıyı önermiyorm. Neredeyse hepsine baktırdım foss..
çoook haklısın canımBi arkadaş az önce reklam kokan hareketler dedi ya canım, işte tam bu yüzden dedi. Olumsuz yorumda öhle savunankar çıkıyor ki "(...falcı) kendisini ancak bu kadar savunabilirdi" dedirtiyor. Tek bi kesime değil sözüm. Birkaç sayfadır bahsedilen her falcı için. O yüzden reklam yapmayın nolur, Allahtan korkun azıcık. Başına dolanır insanın yarın birgün. Burayı açıp yeni okuyan insan da bizler gibi anlayamaz reklam olduğunu ve baktırır, kazanan parasını alır atar cebine ama memnun kalmayan acemi napar? İnsaf
Hortlatmayın kelimesi yanlış bende cengızden memnun kaldım yıgıtıde denedim zaman içinde başarılı olunan yerler var hiç kimse her konuda başarılı olamaz varsa bildiğin herşeyi bilen baktıralım bizde insanları yıpratmayın altı üstü fal muhabbeti burası bunu bu kadar ciddiye almayınTamam arkadaşım sen baktır zehraya
Bende yazıyorum zehranın falı çıkmadı ve hiç memnun kalmadım. Eskilere bu kadar para harcadığımız yetmiyormu. Bütün sayfa zehra didwm yiğit cengiz elmira dolu. Bir kişinin yıllar sonra gelip evet falım çıktı dediğini hatırlamıyorum herkes hala baktırıyor hala şıkan yok.bana bu tavrınıda anlamadım ama hep dedim yine diyorum üç sene önce baktırmışım çıkmamış bu saatten sonra kimse parasını sokağa atmasın. Ha enerji işidir sana çıkıyodur muradın olsun. Nokta.
Hadi kıZlar yok mu bilen bulalım şu falcıyı???Ay ben böyle birşey duymuştum ama hiçbişekilde ulaşamadım o kadına. Bir teyze sanırım yaşlıca. Bir ara konuşulmuştu ama nerden kulagımda kaldı bilmiyorum. Bulursanız izini, haber edin nolur. İnş aynı kişiden bahsediyoruzdur.
Belki zaman tutmaz fsl çıkar çünkü bana dediği diğerleri ile aynı ama zaman tutmadıduygu kimseye mi çıkmadı yazamanlara hıc bı falda çok takılmıyorum ama illede böyle hissediyorum diye ısrar ettiği ilk verdiği tarih çıkmadı malesef.. diğer tarihler cıkar inşallah dıyecem ama forumda arattımda sanırım benım baktırdıgım donem baktıran kimsenin tarıhlerı tutmamış.. offf halbuki çok begenmıstım ya çıksa nolurdu sanki
Belki zaman tutmaz fsl çıkar çünkü bana dediği diğerleri ile aynı ama zaman tutmadı
Yok çıkan olmadı beklemedeyim bendepeki falı çıktı mı? ay zaman tutmasın falı cıksın 3 ay sonrada cıksa olur onada razıyım
Yok çıkan olmadı beklemedeyim bende
Bu kadının ayarı yok bence ya tam biliyor ya hiç bilmiyor galibaBEN BAKTIRDIM EYLEME az once konustuk,anla ilgili soyledikleri super yani yanlis soyledigi bisi olmadi maddi durum ailevi konular fln herseyi bildi,gelecekle ilgili soyledikleri cikar mi bilmiyorum ama dua edin ciksin cunki cok guzel seyler soyledi
sizde hic bilmedi mi??? belki de dogru soyluyorlar gercekten enerji meselesiBu kadının ayarı yok bence ya tam biliyor ya hiç bilmiyor galiba
Valla ben 3 tanesini yasadim 4. Dedigi cikmadi ama cikmayan seyi aslinda bir davranis onu gecmiste yapmisti tabi bunu Eylem bilmiyor biyle boyle yapacak dedi banada gesmiste yaptigi icin mantikli gelmisti ama yapmadi.sizde hic bilmedi mi??? belki de dogru soyluyorlar gercekten enerji meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?