İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla ben 3 tanesini yasadim 4. Dedigi cikmadi ama cikmayan seyi aslinda bir davranis onu gecmiste yapmisti tabi bunu Eylem bilmiyor biyle boyle yapacak dedi banada gesmiste yaptigi icin mantikli gelmisti ama yapmadi.
tarihleriyle mi cikti??? bi de onemli konularmiydi cikan yoksa kucuk seylermi?

Kızlar bana duygunun falı cıktı ama tarih tutmadı ama bilemiom sana hediyesi var dedi hedıyenın ne oldugunu soledı adam karsıma geldı sana hedıyem var dedı ama hala vermedı hedıyeyı yav acaba cok mu odaklanıyoruz olacak sey zamana yayılıyor anlamadım kı duygu bence anı ve olayları ıyı bılıoda tarıhde gecıkmelı oluyor belkı bız cok odalanıoz ayy ne bılıyım ya

Valla tarih tutmadan banada ciksa cok sevinirim

Valla tarih tutmadan banada ciksa cok sevinirim
Dıyguyu buraya ilk yaxan benim bekledımde cıksın ole yazıyım dıye yanı isim isim şak diye sıralamaı beni şok etmişti hayatımda böle falcı görmedim dedimde sizinlede paylaştım ama zaman işte herkeste aynı duyguyu yaşamıs isim isim sölemesi ben şimdi size bir falcı daha sölücem bu kayseriden bir kadın Kuranı kerımden bakıyor bi değişik yani baktırmadığım falcı kalmadı ya yani ben beğendim ilk 1 sene once baktırmıstım çogu dedıgı çıktı ama 70 tl miyfi neydi taze kan istiosanız bir tane söliyim dedim ama çıkmaz falan sorumluluk almıyorum

cıkmayan 3 şey kaldı bende geri kalan gelecekle ilgili ne var ne yok ne dediyse çıktı tarihleri sektirdi ama olaylar da sorun yok ama ben her fal baktırdıgım ona adapte oluyorum baktırdıgım falı da yazdıgım ıcın aklımda tutmuyorum ama bi dikkatimi çeken olay oldugun kagıtlara bakıyorum ki genelde de soylenmış cıkıyor

Tarihler ne kadar sarkiyor kendime pay cikaracamda

Valla yorumlari pek okuyamadim ama eyleme bende baktirdim çok beğendim benim herifin nişan attığını söyleyen tek falci kendisi.vee daha bi cok seyi dogru bildii gecmisden gelen biri var ve senin ayaklarina kapanmasini istiosn dedi ve olucakda dedi adam ayaklarima kapanmadi ama 4 gün sonra samimi samimi msj atti bi bahane ilee tabi bende paket ettim rahatladm bi nevi olduu ama genel olarak eylem kesinlikle bende çok başarılı. ... hakkını yiyemicem

Bugün tamamennnn alakasız bi insandan bi falci öğrendim ve pesine düştük çok övdü anlatan kisi ve gercekden inandığım birisidir.Angelsnil ile onun pesindeyiz biraz pahaliii eğer beğenirsek yazarız buraya amaa efsane deniliyor kendisi hakknda ayy umarım yanilmayizzz bizz umutluyuz dimii kizz angell =) =)

Aynenn baya iyi oldugu söleniyor ad değil soyad bile vermiş dimi bakanlara) biz bi baktırcaz begenırsek yazcaz kızlar. ayrıca bana eylem demee vallahı psikolojim bozuluyor ay dediği çıkmasın lütfen kötü haber tellalı gibi :)ilk defa falım çıkmasın diyorum yaa

Farkindaysan sana her seferinde bende cok iyiydi diorum yaa o kdr fal baktrdm benim adamin nişan attığını bilen tek falci yeminle yaa . Ayy ne bilim hakkına giremem iyyydi yanii benim icin hemde bayagi iii param helali hos olsn =)

Kizlar bu sorumluluk sizin o zaman baktirip bir an once bize bilgi verin

Farkindaysan sana her seferinde bende cok iyiydi diorum yaa o kdr fal baktrdm benim adamin nişan attığını bilen tek falci yeminle yaa . Ayy ne bilim hakkına giremem iyyydi yanii benim icin hemde bayagi iii param helali hos olsn =)
Hıhı evet nişan attı ay nekadar çok önemli yav banaaa olacaklarla gell bebeğimm :)))) finali yapcaz haftasonu bana soyad verenle gel

yokk artık ne demişler kadına? ben sana söyliyim arkadaşım çoğu kişinin bence tahmini de bu dur. kadın iyi fal bakıyor dur,burdan takip ediyor ne de olsa falcılar, bunlarda ekmekleri elden gidiyor diye böyle yaptılar belli ki.

canım sen şimdi bunu dedin ya senden önce kadın bulunur ve o ada vapuruda yoğunluktan batar

ama ben yeteri sordum cevap alamadım. yeter nerde canım, kaça bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…