- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
tarihleriyle mi cikti??? bi de onemli konularmiydi cikan yoksa kucuk seylermi?Valla ben 3 tanesini yasadim 4. Dedigi cikmadi ama cikmayan seyi aslinda bir davranis onu gecmiste yapmisti tabi bunu Eylem bilmiyor biyle boyle yapacak dedi banada gesmiste yaptigi icin mantikli gelmisti ama yapmadi.
gelecekle ilgili levent de ayni seyi soyledi bana hatta ayni tarihleri verdiler levent de eylem de ama cok umutsuzum yani imkansiz gibi bisey dediklerinin cikmasitarihleriyle mi cikti??? bi de onemli konularmiydi cikan yoksa kucuk seylermi?
Cikan olaylarla ilgili bir tarih yoktu ama 3 taneden 2 tanesi cok spesifik seylerdi . Ana olay icinde bu ay sonuna kadar birseyler olacak dedi bekliyorumtarihleriyle mi cikti??? bi de onemli konularmiydi cikan yoksa kucuk seylermi?
Valla tarih tutmadan banada ciksa cok sevinirimKızlar bana duygunun falı cıktı ama tarih tutmadı ama bilemiom sana hediyesi var dedi hedıyenın ne oldugunu soledı adam karsıma geldı sana hedıyem var dedı ama hala vermedı hedıyeyı yav acaba cok mu odaklanıyoruz olacak sey zamana yayılıyor anlamadım kı duygu bence anı ve olayları ıyı bılıoda tarıhde gecıkmelı oluyor belkı bız cok odalanıoz ayy ne bılıyım ya
Dıyguyu buraya ilk yaxan benim bekledımde cıksın ole yazıyım dıye yanı isim isim şak diye sıralamaı beni şok etmişti hayatımda böle falcı görmedim dedimde sizinlede paylaştım ama zaman işte herkeste aynı duyguyu yaşamıs isim isim sölemesi ben şimdi size bir falcı daha sölücem bu kayseriden bir kadın Kuranı kerımden bakıyor bi değişik yani baktırmadığım falcı kalmadı ya yani ben beğendim ilk 1 sene once baktırmıstım çogu dedıgı çıktı ama 70 tl miyfi neydi taze kan istiosanız bir tane söliyim dedimValla tarih tutmadan banada ciksa cok sevinirim
Bu kadının ayarı yok bence ya tam biliyor ya hiç bilmiyor galiba
sizde tutdu mu?hahahhaa sesli güldüm hakkaten oyle sanırım bi tuttu mu dibine kadar gidiyor tutmazsa da tutmuyor demek
Tarihler ne kadar sarkiyor kendime pay cikaracamdacıkmayan 3 şey kaldı bende geri kalan gelecekle ilgili ne var ne yok ne dediyse çıktı tarihleri sektirdi ama olaylar da sorun yok ama ben her fal baktırdıgım ona adapte oluyorum baktırdıgım falı da yazdıgım ıcın aklımda tutmuyorum ama bi dikkatimi çeken olay oldugun kagıtlara bakıyorum ki genelde de soylenmış cıkıyor
Aynenn baya iyi oldugu söleniyor ad değil soyad bile vermiş dimi bakanlaraBugün tamamennnn alakasız bi insandan bi falci öğrendim ve pesine düştük çok övdü anlatan kisi ve gercekden inandığım birisidir.Angelsnil ile onun pesindeyiz biraz pahaliii eğer beğenirsek yazarız buraya amaa efsane deniliyor kendisi hakknda ayy umarım yanilmayizzz bizz umutluyuz dimii kizz angell =) =)
Farkindaysan sana her seferinde bende cok iyiydi diorum yaa o kdr fal baktrdm benim adamin nişan attığını bilen tek falci yeminle yaa . Ayy ne bilim hakkına giremem iyyydi yanii benim icin hemde bayagi iii param helali hos olsn =)Aynenn baya iyi oldugu söleniyor ad değil soyad bile vermiş dimi bakanlara) biz bi baktırcaz begenırsek yazcaz kızlar. ayrıca bana eylem demee vallahı psikolojim bozuluyor ay dediği çıkmasın lütfen kötü haber tellalı gibi :)ilk defa falım çıkmasın diyorum yaa
Aynenn baya iyi oldugu söleniyor ad değil soyad bile vermiş dimi bakanlara) biz bi baktırcaz begenırsek yazcaz kızlar. ayrıca bana eylem demee vallahı psikolojim bozuluyor ay dediği çıkmasın lütfen kötü haber tellalı gibi :)ilk defa falım çıkmasın diyorum yaa
Hıhı evet nişan attı ay nekadar çok önemli yav banaaa olacaklarla gell bebeğimm :)))) finali yapcaz haftasonu bana soyad verenle gelFarkindaysan sana her seferinde bende cok iyiydi diorum yaa o kdr fal baktrdm benim adamin nişan attığını bilen tek falci yeminle yaa . Ayy ne bilim hakkına giremem iyyydi yanii benim icin hemde bayagi iii param helali hos olsn =)
Ben biraz tırsmadım değil aslındada bakcazKizlar bu sorumluluk sizin o zaman baktirip bir an once bize bilgi verin
yokk artık ne demişler kadına? ben sana söyliyim arkadaşım çoğu kişinin bence tahmini de bu dur. kadın iyi fal bakıyor dur,burdan takip ediyor ne de olsa falcılar, bunlarda ekmekleri elden gidiyor diye böyle yaptılar belli ki.bu arada kızlar forumdan biri eylem ablayı tehdit etmiş,dün,ben kendinden öğrenmedim başka biri söyledi,çok çok mrk ederek soruyorum,bi insanı tehdit etmek neden?hangi hakla?sebebiniz neydi?gerçekten şunun cvbını öğrenmek istiyorum..fal bakılır kafa dağıtmak içindir yada eğlenmek içindir yadaaa umut beklemektir amaç bilemem..şu ana kadar ,ömrüm boyunca toplasam 6 kez falcıya gitmişimdir..son zamanlar haricinde gittiğim sadece öylesineydi..hangisini gidip tehdit etme hakkına sahibim düşünüyorum bulamıyorum..bu falcılar size zorlamı fal baktırıyor?yada silah zoruylamı aldınız telefon nolarını?
kesinlikle amacım birini savunmak korumak falan değil
bu yapılan davranış çok çirkin
sebep her ne olursa olsun falcıda bi insan
bu kadar fala bel bağlamak ayrı bi durum zaten
umarım beni anlıyorsunuzdur
ben burda şu ana dek kimseyi savunmadım
bana göre doğru yada yanlış bişey varsa demişimdir
şuan ki durumda tamamen olayın ''tehdit'' aşamasına gelmiş olmasıdır..
tehdit olayı aslına bakılırsa normal ve basit bi olgu değil
konu çok basit bunu biliyorum
her kim yada kimler tehdit etmişse gerçekten sebebiniz neydi bunu soruyorum.
canım sen şimdi bunu dedin ya senden önce kadın bulunur ve o ada vapuruda yoğunluktan batarkızlar bence artık kapatalım eylem sayfasını cıkanlara ne mutlu çıkmayanlarada boşverin bende aynı şekilde memnun kalmadım bir daha baktırmayız ama baktıracak olanlar bilsinki çıkmayanların yorumu daha fazla cıkanlarada iyi çıkmıs SİMDİ BEN YENİ BİR FALCI PEŞİNDEYİM VE SORUYORUM HEYBELİADADA BİR FALCI VARMIS duyan bılen var mı bı arkadasın annesı baktırmıs cok begenmıs varsa duyan bılen bı el atak bu olayataze taze yenıler gelsin
ama ben yeteri sordum cevap alamadım. yeter nerde canım, kaça bakıyor?Yukarda yazmışlardı sanki canım taksim ayhan ışık sokakta bakıyormuş 30 tl.ymiş hatta
Ben burda telefondan birine baktırmama kararı aldım bu sıkıntılar yüzünden. Bildiklerimizden şaşmayalım. Burdan bir arkadaşla geçenlerde beşiktaş symbol kafe nihana gittik. Kadın o kadar ciddi bir yapıda ki. Hatta arkadaşım biraz sinirli biri dikkatli ol demişti. Ama sen karşısında yumuşak ve sakin durunca o da gülüçerek konuşmaya başlıyor. Brni görür görmez ben daha karşısına otururken anlatmaya başladı. Nokta atışı bombardımanına tuttu beni
Çok memnun kaldım mesela gönül rahatlıgıyla önerebilirim. Tarih verdi, eğer patlarsa verdiği tarih, 15 gün daha bekler yine yazarm. Kadın karşımda oturuyor canlı sesi yüzü önümde. Tehlike de yok. Çok çıkan fal da olmuş ondan. Miss gibi. Hiç tedirginlik hissetmiyosunuz. Online fal telefnda fal baktırmaktan kafe falcılarının kıymetini unutmuşuz. Bir de gönül rahatlıgıyla yeteri önerebilirim. Ben tekrar gidicem yakın bir zamanda. İkisi de farklı kişiler gittim gördüm
Rahatlıkla çekinmeden 2 tavsiye benden. Buraya çıkanları yazıcam en kısa süred
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?