İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada tehdit etmek falan ne saçma şey ya. Çıkar veya çıkmaz falcıda bilemez ki. Gördüğünü söylüyor o da sonuçta. Neyse yeni falcı haberleri var bakalım inşallah güzel haberler alırız.

beğendinmi peki canım, fal ücreti ne kadar?
Valla hatirlamiyorum ama 30-40 arasi birseydi. Ben karsi traf icin baktirmistim kisilik analizi iyidi ama onun verdigi vakit uzundu o yuzden henuz sonuc kismi oldumu olmadi mi bilemiyorum. Bir falsosunu yakalamadim ama

ama ben yeteri sordum cevap alamadım. yeter nerde canım, kaça bakıyor?

Canım yeter taksim pen kafede. İstiklal caddesinin paralel bi arka sokağında. Ben ilk gidişimde ptesiydi. Çıktım üst kata bir de ne göreym "ptesi kapalıyız" yazısı. Anadolu yakasndan sırf onun için gelmiştm.
Sonra birkaç hafta sonra salıydı sanırm gittim. Kahve baktırdım. 4 ay önce 25 liraydı. Umarm fiyat değişmemiştir.

Arkadaşlar yetere gitmeyin bana bir dediği bile çıkmadı kadın bişiler attı etti falan ama yok yani reklam yapıyosunuz. Resmen umut taciri

ama ben yeteri sordum cevap alamadım. yeter nerde canım, kaça bakıyor?
Sen yeter'e baktırmıştın ya geçen gün nasıldı canım o? Karşı taraf için baktırmak istiyorum, hislerini öğrenmek için
Kızlar yeter 6-7 dk bakar 30 tl verirsiniz ve paranıza acımazsınız o kadının cok fazla müdaimi var ben şahsen ayda 1 gıderim güzel analiz yapıyor ve geleceğe dair konusuyor doyamıyorsunuz aslında falada yapcak bişi yok :) ben taksımde favorım tuba sonrasında yeter arada bir giderim taksım başka bir falcıya gitmem size bir dip not tuba su falınada bakıyor 40 dk sürüyor bilginize ama hızlı konustugu için ses kaydı alın

Arkadaşlar yetere gitmeyin bana bir dediği bile çıkmadı kadın bişiler attı etti falan ama yok yani reklam yapıyosunuz. Resmen umut taciri
Reklam yapıosunuz derken? Sana çıkmamıstır bana çıktı bende senın bu dediğinden kötü niyet anlarım kadını mı kötülüyor diye canım benim baktırmadığım falcı yok ole her falcı hakkında yorum yapmam yaptıgındada bole umut tacırı falan demem gercketen ole bır sey hıssederdersın cıkarırsın sonra yazarsın bu kadının o kadar cok mudaımı var kı ve 30 tl yanı baktırdıgım en ucuZ falcı ben bu yazımammda yeterle alaklı değil burda eskıler olarak ve fal denıyımı fazlasıyla olanlar olarak konusuyorum biz bile bole uzerını karalamıyoruz bır kez gıtmıssın olmamıs fala Deme yanı bana ben buraya çıkmayan falları yazsam oooo yani hepsı umut tacırımı oldu yoo enerjı tutmadı

Canım çok sağ ol. Ya tuba'ya gidecem ya da yeter artık hangisi kafama esersetuba tarih konusunda iyi diyordun o yüzden ona bi gidebilirim ama aralık gibi düşünüyorum bu aralar bi durdum da en son eyleme baktırdım.

Adresi nedir gercekten cok umutsuzum dun symbol caddeye gittim serkan icin izinliydi osman beye baktirdim yani resmen dalga gecmek bu insanla 30 tlye genel herkesin hayati icin gecerli olacak bir kac sey soyleyip gonderdi. Bugun eyleme veya nihale gitmeyi dusunuyorum adres bilgisi paylasabilir misiniz rica etsem

adres yok eylemde tel de bakıyor ama fal sırasında butun dusuncelerini sil kendini ona bırak

eylem telde bakiyor canim 50 liraya bankaya yatiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…