Canim baktirirsan yorum yazarmisin iyi yada kotu .Tesekkur ederim
Ben denemeye gönüllüyüm özelden telini yazar mısınDıyguyu buraya ilk yaxan benim bekledımde cıksın ole yazıyım dıye yanı isim isim şak diye sıralamaı beni şok etmişti hayatımda böle falcı görmedim dedimde sizinlede paylaştım ama zaman işte herkeste aynı duyguyu yaşamıs isim isim sölemesi ben şimdi size bir falcı daha sölücem bu kayseriden bir kadın Kuranı kerımden bakıyor bi değişik yani baktırmadığım falcı kalmadı ya yani ben beğendim ilk 1 sene once baktırmıstım çogu dedıgı çıktı ama 70 tl miyfi neydi taze kan istiosanız bir tane söliyim dedimama çıkmaz falan sorumluluk almıyorum
sağol tatlım teşekkürlerCanım yeter taksim pen kafede. İstiklal caddesinin paralel bi arka sokağında. Ben ilk gidişimde ptesiydi. Çıktım üst kata bir de ne göreym "ptesi kapalıyız" yazısı. Anadolu yakasndan sırf onun için gelmiştm.
Sonra birkaç hafta sonra salıydı sanırm gittim. Kahve baktırdım. 4 ay önce 25 liraydı. Umarm fiyat değişmemiştir.
amannn gerçektenmi bak bilseydim suya baktırırdım tühhh yeni duydum. suya kaça bakıyor şeker?Kızlar yeter 6-7 dk bakar 30 tl verirsiniz ve paranıza acımazsınız o kadının cok fazla müdaimi var ben şahsen ayda 1 gıderim güzel analiz yapıyor ve geleceğe dair konusuyor doyamıyorsunuz aslında falada yapcak bişi yok :) ben taksımde favorım tuba sonrasında yeter arada bir giderim taksım başka bir falcıya gitmem size bir dip not tuba su falınada bakıyor 40 dk sürüyor bilginize ama hızlı konustugu için ses kaydı alın
. Sırf benm değil arkadaşımla gitmiştim çok müdavimi yoktu biz gittiğimizde eksi yorumlara bakın anlarsınız. Kadın direk gelinlik giydiriyo yok yere didem gibi yeter içinde hortlatma oluyo kendi görüşümü söylüyorum bunda kızıcak alınacak bişi yok daha öncede buna benzer bi falcı için uyardım son karar sizin beni ilgilendirmez sizin paranız sonuçtaReklam yapıosunuz derken? Sana çıkmamıstır bana çıktı bende senın bu dediğinden kötü niyet anlarım kadını mı kötülüyor diye canım benim baktırmadığım falcı yok ole her falcı hakkında yorum yapmam yaptıgındada bole umut tacırı falan demem gercketen ole bır sey hıssederdersın cıkarırsın sonra yazarsın bu kadının o kadar cok mudaımı var kı ve 30 tl yanı baktırdıgım en ucuZ falcı ben bu yazımammda yeterle alaklı değil burda eskıler olarak ve fal denıyımı fazlasıyla olanlar olarak konusuyorum biz bile bole uzerını karalamıyoruz bır kez gıtmıssın olmamıs fala Deme yanı bana ben buraya çıkmayan falları yazsam oooo yani hepsı umut tacırımı oldu yoo enerjı tutmadı
Nihanı bilmiyorum ama yeter zaman kaybı arkadaşımın sinirlerini bozdu o yüzden uyarıyorum aynen medyum okan gibi sadece rahatlatıyo zaten falı çıkmıyo beklerken daha da çok gidiyosun yine olmuyo gidin eyleme baktırın daha iyi ne bileyim. Boşuna gidersiniz yazık etmeyn paranızayetere ve nihana giden arkadaşlar varsa sonuçlar ve memnuniyet dereceniz nedir arkadaşlar bilgi versenize gııı :)
kimmiş ki heyecan yaptım bak şimdi :)Bugün tamamennnn alakasız bi insandan bi falci öğrendim ve pesine düştük çok övdü anlatan kisi ve gercekden inandığım birisidir.Angelsnil ile onun pesindeyiz biraz pahaliii eğer beğenirsek yazarız buraya amaa efsane deniliyor kendisi hakknda ayy umarım yanilmayizzz bizz umutluyuz dimii kizz angell =) =)
Telde baktırma canm onun yerne mandal cafe toprağa git bakırköyde taksimde göker var başka bilmiyorum çnkü ikisininde dediği imkansız olan bişi çıktı. Daha geçen hafta fuarlarda para kazanmak için sürünüyodum şimdi çok iyi bi yerde işe giricem bana bunu ikisi de söyledi aynı tarihi aynı zamanı verdi. Gerçek neyse onu söylüyolar pembe tablo yok. En azndan tutarlılar. Doğruyu söylüyolar yalanlarla avutmuyolar. Yine de siz bilirsiniz. Bu arada eylemide denicem onun da iyi olduğunu düşünüyorumBana telde bakan yeni bi isim verinnnnnn acilllllllll
kaç paraya bakıyor :) ne zaman baktıracaksınız...walla merak ettim şimdi...Ben biraz tırsmadım değil aslındada bakcaz
kaç paraya bakıyor :) ne zaman baktıracaksınız...walla merak ettim şimdi...
bu arada eyleme baktırmaktan vazgeçtimm...
duyguda bildiğin fos çıktı....tarihlerin üzerinden on gün geçti hiçbişey yok...,
tubayı mı denesem...su falı bakarken şahit oldum..ürperdim resmen...aralıksız çat çat söylüyodu....
tuğbaa normal fala 30 a bakıyomuş...Tuğba'nın fiyatı ne kadar? Su falında özellikle? En kısa zamanda gidelim.
Telde baktırma canm onun yerne mandal cafe toprağa git bakırköyde taksimde göker var başka bilmiyorum çnkü ikisininde dediği imkansız olan bişi çıktı. Daha geçen hafta fuarlarda para kazanmak için sürünüyodum şimdi çok iyi bi yerde işe giricem bana bunu ikisi de söyledi aynı tarihi aynı zamanı verdi. Gerçek neyse onu söylüyolar pembe tablo yok. En azndan tutarlılar. Doğruyu söylüyolar yalanlarla avutmuyolar. Yine de siz bilirsiniz. Bu arada eylemide denicem onun da iyi olduğunu düşünüyorum
Tede baktırandan 100 alıyo yernde bakınca tarıt kahve otuza bakıyo göker. Cidden çıkmasa söylemem toprakla gökeri ama gerçekten dört yıldır falcı geziyorum yalnızca ikisinin dedği oldu. Giden herkes de o yüzden gidiyo ona eminim.göker 100 dediler burda cafe falcısı ıcın fazla geldi bana yanı cok aman aman yorumlarda yok hanı 30 falan olsa denerdım bende ama yanı bence fazla
Tede baktırandan 100 alıyo yernde bakınca tarıt kahve otuza bakıyo göker. Cidden çıkmasa söylemem toprakla gökeri ama gerçekten dört yıldır falcı geziyorum yalnızca ikisinin dedği oldu. Giden herkes de o yüzden gidiyo ona eminim.
adres yok eylemde tel de bakıyor ama fal sırasında butun dusuncelerini sil kendini ona bırak
eylem telde bakiyor canim 50 liraya bankaya yatiriyorsun
tamam canim atiyorum simdicanım özelden numarasını atabilir misin bana da Eylem'in ?
Göker nerde bakıyor?Tede baktırandan 100 alıyo yernde bakınca tarıt kahve otuza bakıyo göker. Cidden çıkmasa söylemem toprakla gökeri ama gerçekten dört yıldır falcı geziyorum yalnızca ikisinin dedği oldu. Giden herkes de o yüzden gidiyo ona eminim.
Taksimde nazar cafedeGöker nerde bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?