İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben denemeye gönüllüyüm özelden telini yazar mısın

sağol tatlım teşekkürler

amannn gerçektenmi bak bilseydim suya baktırırdım tühhh yeni duydum. suya kaça bakıyor şeker?

. Sırf benm değil arkadaşımla gitmiştim çok müdavimi yoktu biz gittiğimizde eksi yorumlara bakın anlarsınız. Kadın direk gelinlik giydiriyo yok yere didem gibi yeter içinde hortlatma oluyo kendi görüşümü söylüyorum bunda kızıcak alınacak bişi yok daha öncede buna benzer bi falcı için uyardım son karar sizin beni ilgilendirmez sizin paranız sonuçta yazk etmeyn kendiniZe diye dedim

yetere ve nihana giden arkadaşlar varsa sonuçlar ve memnuniyet dereceniz nedir arkadaşlar bilgi versenize gııı :)

yetere ve nihana giden arkadaşlar varsa sonuçlar ve memnuniyet dereceniz nedir arkadaşlar bilgi versenize gııı :)
Nihanı bilmiyorum ama yeter zaman kaybı arkadaşımın sinirlerini bozdu o yüzden uyarıyorum aynen medyum okan gibi sadece rahatlatıyo zaten falı çıkmıyo beklerken daha da çok gidiyosun yine olmuyo gidin eyleme baktırın daha iyi ne bileyim. Boşuna gidersiniz yazık etmeyn paranıza

kimmiş ki heyecan yaptım bak şimdi :)
ne zaman baktıracaksınız ki :)))

Bana telde bakan yeni bi isim verinnnnnn acilllllllll
Telde baktırma canm onun yerne mandal cafe toprağa git bakırköyde taksimde göker var başka bilmiyorum çnkü ikisininde dediği imkansız olan bişi çıktı. Daha geçen hafta fuarlarda para kazanmak için sürünüyodum şimdi çok iyi bi yerde işe giricem bana bunu ikisi de söyledi aynı tarihi aynı zamanı verdi. Gerçek neyse onu söylüyolar pembe tablo yok. En azndan tutarlılar. Doğruyu söylüyolar yalanlarla avutmuyolar. Yine de siz bilirsiniz. Bu arada eylemide denicem onun da iyi olduğunu düşünüyorum

Ben biraz tırsmadım değil aslındada bakcaz
kaç paraya bakıyor :) ne zaman baktıracaksınız...walla merak ettim şimdi...
bu arada eyleme baktırmaktan vazgeçtimm...
duyguda bildiğin fos çıktı....tarihlerin üzerinden on gün geçti hiçbişey yok...,
tubayı mı denesem...su falı bakarken şahit oldum..ürperdim resmen...aralıksız çat çat söylüyodu....

Tuğba'nın fiyatı ne kadar? Su falında özellikle? En kısa zamanda gidelim.

Tuğba'nın fiyatı ne kadar? Su falında özellikle? En kısa zamanda gidelim.
tuğbaa normal fala 30 a bakıyomuş...
dün gittim ama baktıramadım...birilerine su falı bakıyodu...ama fena yani..nefes almadan konuşuyodu..tırsmadım desem yalan olur...

göker 100 dediler burda cafe falcısı ıcın fazla geldi bana yanı cok aman aman yorumlarda yok hanı 30 falan olsa denerdım bende ama yanı bence fazla

göker 100 dediler burda cafe falcısı ıcın fazla geldi bana yanı cok aman aman yorumlarda yok hanı 30 falan olsa denerdım bende ama yanı bence fazla
Tede baktırandan 100 alıyo yernde bakınca tarıt kahve otuza bakıyo göker. Cidden çıkmasa söylemem toprakla gökeri ama gerçekten dört yıldır falcı geziyorum yalnızca ikisinin dedği oldu. Giden herkes de o yüzden gidiyo ona eminim.

E şimdi de siz reklam yapıyor gibi olmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…