- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
Telini gönderir msn?Taksimde nazar cafede
Reklam yapmıyorum didem gibi yeteri de hortlatıyolar. Neden başkasını söylüyorum çnkü doğruyu söylüyolar. Yeter zaten sallayan bi falcı bi de üstüne sana boş hayaller kurdurup olmayınca sinirlerinin bozulmasına sebep olduğu için insanlarn uyarıyorum. Kahve baktırdın kahve bitti hadi suya gel daha iyi bakalım diye insanlarn duygularıyla oynuyo. Arkadaşımn eski sevgilisi başka birini buldu kız deli divane bekliyo sana gelicek sana dönücek bekle arama dedi dedi çocuk başka kızla evlendi daha ne diyim size. Enerji meselesini geçtim arkadşım artk sinir ilacı bağımlısı yine de siz bilirsnzE şimdi de siz reklam yapıyor gibi olmadınız mı?
Reklam yapmıyorum didem gibi yeteri de hortlatıyolar. Neden başkasını söylüyorum çnkü doğruyu söylüyolar. Yeter zaten sallayan bi falcı bi de üstüne sana boş hayaller kurdurup olmayınca sinirlerinin bozulmasına sebep olduğu için insanlarn uyarıyorum. Kahve baktırdın kahve bitti hadi suya gel daha iyi bakalım diye insanlarn duygularıyla oynuyo. Arkadaşımn eski sevgilisi başka birini buldu kız deli divane bekliyo sana gelicek sana dönücek bekle arama dedi dedi çocuk başka kızla evlendi daha ne diyim size. Enerji meselesini geçtim arkadşım artk sinir ilacı bağımlısı yine de siz bilirsnz
öyle ama o boşlukta seni yakalamaya görsünler. Mesela didem burda bi kızı maddi manevi sömürmüş. Böyle şeyler duyunca üzülüyorum sinir oluyorum yorum istiyosanız toprak ve göker başka bilmiyorum ama eylemide ilk maaşımla denicem çnkü pembe tablo çizmediğini söylüyorsunuz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..İşte bu yuzden fala gore hayatınızı baglamayın diyorum.Yazık degılmı o kıza gıden yok olan gunlerıne zamanına ...
Allah şifasını versin tez elden...
Ama bu kadar fala bagımlı yasanmaz ki cok uzuldum gercekten...
Reklam yapmıyorum didem gibi yeteri de hortlatıyolar. Neden başkasını söylüyorum çnkü doğruyu söylüyolar. Yeter zaten sallayan bi falcı bi de üstüne sana boş hayaller kurdurup olmayınca sinirlerinin bozulmasına sebep olduğu için insanlarn uyarıyorum. Kahve baktırdın kahve bitti hadi suya gel daha iyi bakalım diye insanlarn duygularıyla oynuyo. Arkadaşımn eski sevgilisi başka birini buldu kız deli divane bekliyo sana gelicek sana dönücek bekle arama dedi dedi çocuk başka kızla evlendi daha ne diyim size. Enerji meselesini geçtim arkadşım artk sinir ilacı bağımlısı yine de siz bilirsnz
Hayır benim anlamadığım siz beğenmemiş olabilirsiniz, ama çok memnun kalanlar da var. Onları reklam yapmakla itham ediyorsunuz ama kendi beğendiğiniz falcıları gönül rahatlığıyla dile getirebiliyorsunuz. Fal işi herkes için aynı olmuyor maalesef. Mesela ben Yeşim diye birine baktırmıştım, sanatla ilgili bir mesleğin var dedi ama alakası yok. Bana salladı, yok yüzüğünü nereden aldın falan filan muhabbet etti, ama orada kadına yıllardır gelen insanlar da vardı. Bırakın memnun olan baktırmaya devam etsin, ama reklam yapıyorsunuz demek biraz ağır kaçıyor.
Ayrıca anlattığınız durumda tek suçlu falcı değil, arkadaşınızda da hata var. Bir fala göre de yaşanmaz ki. Çoğu falcı pembe tablo çizer zaten. Bunun farkında olmak lazım. Yaşadığım ayrılıktan sonra dünya kadar fal baktırdım, 'dönmeyecek' diyenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez.
Fala bu kadar bel bağlamanın bir alemi yok.
buradaki kmse o duruma düşmesin diye söylüyorum ki doğruyu söylüyorum yine de siz bilirsiniz gitmek isteyen gider dedim ama yazk günah çnkü burdaki herkes aynı durumda fala umut bağlamasınlar diyosunuz bir de. Tabikide görüşümü söylicem sizde söyliceksiniz ama bu kdr da sinirlenmenize gerek yok bnm kızdığm tek şey gerçek anlamda insanlarn umutlarından beslenenler bende gezerek baktırarak buldum elbette ki söylüyorum. Ve yine söylüyorum gitmek isteyen yine de gitsin. Yeter konusu daha önce de açıldı didem gibi o da çıkınca ortaya konuştum. Bu kadar.Hayır benim anlamadığım siz beğenmemiş olabilirsiniz, ama çok memnun kalanlar da var. Onları reklam yapmakla itham ediyorsunuz ama kendi beğendiğiniz falcıları gönül rahatlığıyla dile getirebiliyorsunuz. Fal işi herkes için aynı olmuyor maalesef. Mesela ben Yeşim diye birine baktırmıştım, sanatla ilgili bir mesleğin var dedi ama alakası yok. Bana salladı, yok yüzüğünü nereden aldın falan filan muhabbet etti, ama orada kadına yıllardır gelen insanlar da vardı. Bırakın memnun olan baktırmaya devam etsin, ama reklam yapıyorsunuz demek biraz ağır kaçıyor.
Ayrıca anlattığınız durumda tek suçlu falcı değil, arkadaşınızda da hata var. Bir fala göre de yaşanmaz ki. Çoğu falcı pembe tablo çizer zaten. Bunun farkında olmak lazım. Yaşadığım ayrılıktan sonra dünya kadar fal baktırdım, 'dönmeyecek' diyenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez.
Fala bu kadar bel bağlamanın bir alemi yok.
Fal çıkmaz o ayrı mesele ama mevcut durumda adamın hayatı başkası ile evliliğe gidiyodur falcı döncek diye oyalar ve oyalarken fal ve benzeri şeylerle para yolarsa işte orda bi durup bu tür falcıları afişe etmekte fayda var. Belirli biri için söylemiyorum ama adam kullanan çok. Bi sürü fal zaten çıkmıyor unutuyoruz gidiyor ama öbür türlü para çarpanlara karşı dikkatli olmak lazım. İnanmayın.buradaki kmse o duruma düşmesin diye söylüyorum ki doğruyu söylüyorum yine de siz bilirsiniz gitmek isteyen gider dedim ama yazk günah çnkü burdaki herkes aynı durumda fala umut bağlamasınlar diyosunuz bir de. Tabikide görüşümü söylicem sizde söyliceksiniz ama bu kdr da sinirlenmenize gerek yok bnm kızdığm tek şey gerçek anlamda insanlarn umutlarından beslenenler bende gezerek baktırarak buldum elbette ki söylüyorum. Ve yine söylüyorum gitmek isteyen yine de gitsin. Yeter konusu daha önce de açıldı didem gibi o da çıkınca ortaya konuştum. Bu kadar.
Fal çıkmaz o ayrı mesele ama mevcut durumda adamın hayatı başkası ile evliliğe gidiyodur falcı döncek diye oyalar ve oyalarken fal ve benzeri şeylerle para yolarsa işte orda bi durup bu tür falcıları afişe etmekte fayda var. Belirli biri için söylemiyorum ama adam kullanan çok. Bi sürü fal zaten çıkmıyor unutuyoruz gidiyor ama öbür türlü para çarpanlara karşı dikkatli olmak lazım. İnanmayın.
Elbette yüzde yüz fala inanmak olmaz ama umutsuzluğunuzu kullanmak isteyen insan çokkk
Çarpıyorlar elbet hemde çok fazla neler neler var ki bnde duydukça söylüyorum zamanla da ortaya çıkıyo. Yine eski falcılardan biri çıksın ortaya yine konuşucam yine söylicem. İsteyen yine istediğini yapsın.Fal çıkmaz o ayrı mesele ama mevcut durumda adamın hayatı başkası ile evliliğe gidiyodur falcı döncek diye oyalar ve oyalarken fal ve benzeri şeylerle para yolarsa işte orda bi durup bu tür falcıları afişe etmekte fayda var. Belirli biri için söylemiyorum ama adam kullanan çok. Bi sürü fal zaten çıkmıyor unutuyoruz gidiyor ama öbür türlü para çarpanlara karşı dikkatli olmak lazım. İnanmayın.
Elbette yüzde yüz fala inanmak olmaz ama umutsuzluğunuzu kullanmak isteyen insan çokkk
Kızlar biryolunvardaki ilkay malum hepiniz bilirsiniz. Geçen hafta bir arkadaşım (türbanlı) ona fal atmıştı. Kız ilkayı facebookundan da eklemiş. İlkay bu kızın falına bakıp parasını almış. Sonra kızın bir haftaya yakın soru kısmını yanıtlamamış. Kız arkadaşım da merak etmiş neden böyle falan 5 yıldız verip tatlı dille "ilkay ablacım teşekkür ederim falın için sorular kısmıma da müsait bir zamanında bakarsan çok sevinirim. Bol kazançlı haftalar yazmış" bugün falcı değerlendirme kısmına.
Peki kıza ilkay terbiyesizinden gelen cevap ne olmuş dersiniz?
Aynen şöyle bana screenshotlarını ve copypastlerini attı;
"Merhaba. Şimdiye dek kendi görüşüm farklı da olsu kimseyi ayırt etmiyordum. Ancak artık ideolojik türbanlılara (kasnak kafalılar ya da astronot kafalılar diyorum onlara) ve Akepe destekçilerine kalbim, kapım sonsuza dek kapalıdır. Benim görüşüme göre ülkesini bir deli yüzünden bile bile yakan kişilerin hayatımda hükmü yoktur. Kimse ölsün falan asla demiyorum. Ancak yok sayıyorum. Bundan sonra hiçbir tayyo destekçisi lütfen bana fal göndermesin, yok saysın. Çünkü benim gözümde yoklar. Sayfandan anladığım kadarıyla sen de iyi bir tayyo hayranısın. Yolun açık ola ama benden uzak ola. Bir şey yazsan da okumayacağım, çünkü seni de her akepeli gibi yok sayıyorum. Atatürk çocuğuyum ve öyle kalacağım. Lütfen fal yollama, iletişim kurma, hatta engelliyorum. Bu konuyu zaten seçim zamanı herkese açık paylaştım. İdeolojik türbanlılarla, hele ki ülkeyi yakan bir meczupu destekleyen hiçbir insan (babam dahil) hayatımda para kazandırsa bile yer almayacak. Hoşçakal, engelliyorum"
Facebookuna atmış kızın durduk yere.
Bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl bir saygısızlıktır sana mı kalmış başkalarının görüşü a ahlaksız kadın..
Esefle kınıyorum. Arkadaşıma derhal biryolunvar a ve ilkaya dava açmasını söyledim. Heryerde de bunu paylaşmasını söyledim. Size de tavsiyem böyle bir saygısıza paranızı kaptırmayın.
Yuh, ruh hastası. O zaman falına hiç bakmadan iade etseydin madem ya da fal sorusunu yanıtlayıp ondan sonra defolup gitseydin, kimse de senin gül yüzün için eklemiyor zaten seni, sorusunu cevaplarsın sonra istersen silersin, engellersin hatta çok içinde kalmışsa, ben ideolojik sebeplerden size fal bakmak istemiyorum bir daha fal yollamazsanız sevinirim yazar öyle defolup gidersin. Hastaya bak ya.
bu ne ya saçmalamış . bu kadarı hadsizlik .Kızlar biryolunvardaki ilkay malum hepiniz bilirsiniz. Geçen hafta bir arkadaşım (türbanlı) ona fal atmıştı. Kız ilkayı facebookundan da eklemiş. İlkay bu kızın falına bakıp parasını almış. Sonra kızın bir haftaya yakın soru kısmını yanıtlamamış. Kız arkadaşım da merak etmiş neden böyle falan 5 yıldız verip tatlı dille "ilkay ablacım teşekkür ederim falın için sorular kısmıma da müsait bir zamanında bakarsan çok sevinirim. Bol kazançlı haftalar yazmış" bugün falcı değerlendirme kısmına.
Peki kıza ilkay terbiyesizinden gelen cevap ne olmuş dersiniz?
Aynen şöyle bana screenshotlarını ve copypastlerini attı;
"Merhaba. Şimdiye dek kendi görüşüm farklı da olsu kimseyi ayırt etmiyordum. Ancak artık ideolojik türbanlılara (kasnak kafalılar ya da astronot kafalılar diyorum onlara) ve Akepe destekçilerine kalbim, kapım sonsuza dek kapalıdır. Benim görüşüme göre ülkesini bir deli yüzünden bile bile yakan kişilerin hayatımda hükmü yoktur. Kimse ölsün falan asla demiyorum. Ancak yok sayıyorum. Bundan sonra hiçbir tayyo destekçisi lütfen bana fal göndermesin, yok saysın. Çünkü benim gözümde yoklar. Sayfandan anladığım kadarıyla sen de iyi bir tayyo hayranısın. Yolun açık ola ama benden uzak ola. Bir şey yazsan da okumayacağım, çünkü seni de her akepeli gibi yok sayıyorum. Atatürk çocuğuyum ve öyle kalacağım. Lütfen fal yollama, iletişim kurma, hatta engelliyorum. Bu konuyu zaten seçim zamanı herkese açık paylaştım. İdeolojik türbanlılarla, hele ki ülkeyi yakan bir meczupu destekleyen hiçbir insan (babam dahil) hayatımda para kazandırsa bile yer almayacak. Hoşçakal, engelliyorum"
Facebookuna atmış kızın durduk yere.
Bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl bir saygısızlıktır sana mı kalmış başkalarının görüşü a ahlaksız kadın..
Esefle kınıyorum. Arkadaşıma derhal biryolunvar a ve ilkaya dava açmasını söyledim. Heryerde de bunu paylaşmasını söyledim. Size de tavsiyem böyle bir saygısıza paranızı kaptırmayın.
Evet ben gittim bilac kere.Arkadaşlar kadıköy'de feza sultan varmış , giden var mı? Nasıldır?
Çok güldüm benim yerime tükürü ber kısmına hahahahaahaEvet ben gittim bilac kere.
Katina destesine bakar, mevcut durumu cok iyi bilir, direkt nokta atisi yapar. Sadece katinadan cikartmasi mumkun diil, yaninda su da oluyor ordan da bakiyor bence yandan yandan:)mevcut super, 1-2 kere tutturdu gelecekten de bisiler ama kesin olucak diyip kendini yirtip, gel suratima tukur, meslegi birakirim vs gibi buyuk soylemlerin altinda kalmistir kendisi. Gidersen benim yerime suratina tukuruver hatta cikmadi fali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?