İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay gülmekten karnıma ağrılar girdi ,Allah ta seni güldürsün emiiii.

Ayy çok tatlı ifade ettin canım durumu

Ay yerim seni çok güldüm valla:) yok gitmem senin bu yorumundan sonra sağol canım ya valla uzun uzun yazmışsın

Şimdi şöle anlatıyım kızlar ben gökere de toprak gittim ay aslında şurda yazan herkese gittim ama ben ona çıkmadıysa bana çıkmaz demiyorum ki ona çıkmaz bana tutar fal bu enerji işi çıkmadıgında da ona kesınlıkle gitmeyin demem ama yorumları yazalım herkese aynı şeyi mi sölüyor çıktı mı çıkmadı mı falan göker bana çıkmadı. ŞİMDİ SİZE ÇIKAN FALIMI SÖLÜYORUM HAZIR OLUN
İlki tuba ikincisi duygu şimdi ben bunlara 3 gun arayala gittim gecen hafta :)) bu kız fal delisi demeyin napıyım garantılemeye calısıyorum tuba ve duygu alacagı hedıyeyı solemıstı ve o hedıyeyı almıs adam yeterde tam olarak hedıyeyı solemedı ama ima etti. Tabı bu arada 4 falcıya daha baktırdım çıkmadıgı için yazmıyırum bile Ha ben ilk kime giderim tuba ya duygu tarıh konusunda bıraz gecıkmelı oldugu için ama kadın nasıl biliyo çözemedim. O baya övülen dediğim falcıyada hafta sonu kızlarla gitcez iyi ise yazarız burdan bide heybeliada dakı falcının numarasını bulup veren kısıye de tşklerimi sunuyorum

tatlım sende falcıların fethini yapmışsın yaa. bundan sonra sadece sana mı sorsam gitmeden önce bu arada sana tugba için sormuştum suya kaça bakıyor şeker?

Audreycim diğerlerini bilmiyorum ama o Ezgi'den uzak dur

tatlım sende falcıların fethini yapmışsın yaa. bundan sonra sadece sana mı sorsam gitmeden önce bu arada sana tugba için sormuştum suya kaça bakıyor şeker?
Tatlım ben hiç baktırmadım desem ya normal falı cıktıgı için ben suya baktırmadım ilk zamanlar. sonra ben unuttum gittim suya baktıgını fiyatını bılmıyorum ama baktırcamm tuba da hiç demediki suya bakıyım ole yonlendırme yapmaz bı arkadasım söledi bende evet ya bakıyor ben unuttum dedımm:)

Ay yerim seni çok güldüm valla:) yok gitmem senin bu yorumundan sonra sağol canım ya valla uzun uzun yazmışsın
ay utandım şimdi ben de :)
ama kızlar yani bir adam ve tonlarca gözyaşı, bir sürü hayal kırıklığı, saçma sapan onlarca fal macerası ve harcanan dünya kadar para tabiii.. yani gerçekten suç bizde, bir süre sonra bağımlılık yapıyor. bir umut, tek bir olumlu şey duymak için falcı falcı dolaşıyoruz.

Selma Toprak Taşpınar'a baktırdım. Fena değildi ama 150 tl etmez bence. Bakırköy Almira cafe'deki Enfal çok iyiydi. Yüzyüze olarak onu beğendim. İzmit'te Mehtal Çil var baya meşhur, hiç beğenmedim. Cafe Meez Ezgi hiç beğenmedim falcı değil o zaten ama yaptığını söylediği işte yalan bi nane bilmiyor. Online olanlardan da Asenat iyi bence.

canım rica etsem su tuba nın telini özelden gönderebilir misin?

eylemin dedigi bi olay maalesef gerceklesti arkadaslar,ev arkadasinla aran acilacak dikkat et demisdi bugun sabah tartistik cok kotu agzima gelenleri yazip engelledim whatsapda da facede de

Güncel olarak Bakırköy civarında tavsiye edebileceğiniz kimse var mı kızlar ?

eylemin dedigi bi olay maalesef gerceklesti arkadaslar,ev arkadasinla aran acilacak dikkat et demisdi bugun sabah tartistik cok kotu agzima gelenleri yazip engelledim whatsapda da facede de

Üzüldüm ama bişey sorayım. Falın etkisinde mi kaldın yoksa karşı mı başlattı yani istesen tartışmayı durdurabilir miydin

bende de pazartesı gecesı eylem ın bır dedıgı cıktı.ayın 9 u huzurlu bır sey olacak bır kadınla ılgılı ayın 9 una dıkkat et dıye tekrar tekrar dedı.
cok uzun suredır kırgınlık yasadıgım gorusmedıgım bır arkadasım cat dıye aradı bır nevı benım ıcın hersey olan bırıdır.

bi de eylem ev arkadasina dikkat et aran acilacak dediginde ben dedim eylem abla kac gundur zaten ruyamda goruyorum kavga ettigimizi,evet dedi ev arkadasin cok sinsi sadece kendi cikarlari icin hareket eden biri dikkat et cunki aranizin acilacagi cok bariz sekilde gorunuyor

ayyy ne guzel insALLAH soyledigi guzel seyler de cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…