İstanbul'da Fal - Falcılar

S springwillcome

Allah Allah bu arada senin ev arkadaşın da bi problem mi var? Nasıl evde kalmadin dedi ki kaldığın halde.
Neyse dikkat et kendine. Geçmiş olsun diyeyim.

Eylem bende ne yazık ki patladı. Çok da emin konuşmuştu ama her şey bitti. Onunla birlikte baktirdiğim tüm fallar patladı tabii :/ benden bu kadar, umarım sizin fallarınız cikar kızlar

Bacım galiba benimde aynı yolda ilerliyor. Dediğin gibi eylem patlarsa zaten herkes patlamış oluyor. Esas konu ile ilgili söylüyorum.
Biz gidelim duâmizi edelimm

Eylem bende ne yazık ki patladı. Çok da emin konuşmuştu ama her şey bitti. Onunla birlikte baktirdiğim tüm fallar patladı tabii :/ benden bu kadar, umarım sizin fallarınız cikar kızlar

kızlar ben de eyleme baktırdım kötü diyemem bi çok söylediği konu doğruydu ama eksik anlattı herseyi bilemedi yani ama kesinlikle kötü değil zaten fal her zaman cıkcak diye bişi yok enerji meselesi denemeye değer :)

Aynen olumlu bişi duymak için falcı arayıp duruyoruz ben ara verdim bir süre en azından aralık'a kadar

Anla ilgili teyit edemeyeceğim şeyler söylemişti, ama şimdi bakınca anı da bilememiş aslında. Hiçbiri bilememiş :/ yazık oldu giden paralarıma, ama en çok da umutlarıma :/
diğer bilemeyenler kim??? ....biz de gitmeyelim diye soruyırum

diğer bilemeyenler kim??? ....biz de gitmeyelim diye soruyırum

Kuzum burada adı gecen herkese baktirdim, online falcilar dahil. Hepsi aynı seyi söyledi, hepsi patladı. En emin konuşan eylem'di, cok asırı iddialı konuştu, o yüzden en cok ona inanasim geldi ama neticede hepsi avuttu, sabret dedi, parayı cebe indirdi.. Al birini vur ötekine durumu yani :/

Aaa canım üzüldüm ama zamanlara takılma belki bir süre sonra öıkar

Arkadaşlar kadıköy'de feza sultan varmış , giden var mı? Nasıldır?
Ben bi ara çok sık gidiyodum. Mevcut durum ve geçmiş için üstüne tanımıyorum. Bende gelecek de çıktı ama karar senin yine de. Gelecekten çok an ve geçmiş için gitmeni tavsiye ederim. Çok tatlı birisi ama gününe denk gelmen de çok önemli. Ben ne zaman gitsem sıra oluyodu bence randevu al :) hatta randevu alsan bile bekleyebilirsin :)

kaça bakıyor nerde bakıyor canım ?

kaça bakıyor nerde bakıyor canım ?
Ben en son 50ye baktırmıştım eski çalıştığı cafede. Şimdi 60 olmuş sanırım kadıköyde rıhtıma çok yakın bi yerde gitsen çok kolay bulursun ama burdan tarif etmem pek mümkün değil :) ben ve yakın bi arkadaşım beğendik ama diğer arkadaşlarım beğenmediler herkese tutmayabiliyor uyarayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…