İstanbul'da Fal - Falcılar

cafenin adı ne canım ona göre bulurum belki :) aslında ben böyle telefondan bakan birilerini arıyorum

cafenin adı ne canım ona göre bulurum belki :) aslında ben böyle telefondan bakan birilerini arıyorum
Kuzum cafenin adını inan hatırlamıyorum facebooktan medyum feza sultan diye arat çıkıyo. Telefondan da didemle yiğiti denedim. Didemi hiç sevmedim verdiğim paraya acıdım ama yiğit çok iyiydi enerjisi çok tatlı ikisinin de fiyatı 50 tl

yiğitin telini özelden gönderebilir misin canım ? :)

Mesela sana iyi gelen bana iyi gelmeze bir örnek veriyim Enfal bende çok fena tökezledi. Çocuğun var erkek yok hım o zaman çocuğun yerine koyduğun bir erkek çocuğu oda yok, adımı bir kerede tahmin etti ama ne garip isim bildim falan oldu ayol zaten randevu alırken ismimi söylüyorum daha neler neler.

Son düzenleme:
Peki olay çok özel değilse nasıl olmayacağına emin oldun tarihler kaymış olmasın

Aaa öyle mi? İşte şimdi bu enerji meselesine iyice inandım çünkü beni şaşırtan tek falcı enfal oldu. Gerçi yüzyüze fal deneyimim sadece bu yazdıklarımdan ibaret ama online çok fal baktırdım. Enfal bana direkt isim verdi. Benim ismimi, ayrıldığım kişinin ismini, kardeşimin ismini, benimle gelen arkadaşımın ismini... Bi sürü şey söyledi ve hiç olmamış tutturamamış dediğim bişey olmadı. 3 harflileri olduğunu düşünüyorum adamın. Ama cidden şu cafe meez ezgi'ye sakın gitmeyin arkadaşlar. trans geçiş mi ne yapıyomuş. güya erkek arkadaşımın zihnine girdi. cevabını bildiğim sorular sordum, yanlış cevaplar verdği anda inandırıcılığı bitti kadının. Resmen şarlatan. 50 tl me acıdım

İnan bende çok ama çok kötüydü hani parama yazık dediğim biri benim için oydu

Eylem bende ne yazık ki patladı. Çok da emin konuşmuştu ama her şey bitti. Onunla birlikte baktirdiğim tüm fallar patladı tabii :/ benden bu kadar, umarım sizin fallarınız cikar kızlar
ne oldu canım ya ?beklediğin olay çıkmadı mı ?patlayanlar kimler ?

Çok beğendim dediğin biri var mı acaba?
Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonra

Nerdeymiş bu Toprak? Bi de onun tadına bakayım

Peki olay çok özel değilse nasıl olmayacağına emin oldun tarihler kaymış olmasın

Artık özeli fln kalmadı ya, sana karsi çok yogun duyguları, bu adam seni seviyor, bekle, sabret dedikleri adam "bacımsın" dedi (Tam oyle demedi de, özeti bu) hatta eylem "hic oyle arkadaşız diye kandırma kendini, bu adam sana arkadas gözüyle bakmıyor, cok yakın zamanda (10 gün icinde) cok guzel gelişmeler olacak dedi, cok buyuk kavga ettik ve butun iletişimi kopardık. Gercekten cok yogunmus duyguları, ne güzel de değdi beklememe ve ne kadar güzel şeyler yaşandı anlatamam..

Belki iletişimi koparttığınızdan sonra aklına dank eder birşeyler. Bilemezsinki.

Bakırköyde mandal cafede capacity galeria doğru inen caddede sağ tarafta kalıyor. Vak sorumluluk kabul etmem ona göre

Yok bacım fal işi şans işi gibi bişey ya. Bi deneyeyim merak ettim. Ben uzağım Bakırköy'e ama gider gitmez ilk işim bu olacak :) Çok teşekkürler

Arkadaşlar,

Gaziosmanpaşa Birsen diye birinden bahsedilmiş. Telefonu, deneyimi olan var mı?

Hadii yaa tam olarak bacım dememiş. Belki kizdigi için öyle şeyler demiş olabilir. Detay bilmiyoruz anlat demiyorum ama yine de hiç olmaz değil gibi durum

Ay canım benim durumda aynı biliyor musun? Hatta ben özellikle soruyorum böyle düşünüyor benim hakkımda olmaz o iş diyorum falcılara ama ısrarla hayır diyorlar bana tarih verdiler yazacak diye ama inanmıyorum bilmiyorum şuanlıksende bekle belki adamın kafasına dank eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…