cafenin adı ne canım ona göre bulurum belki :) aslında ben böyle telefondan bakan birilerini arıyorumBen en son 50ye baktırmıştım eski çalıştığı cafede. Şimdi 60 olmuş sanırım kadıköyde rıhtıma çok yakın bi yerde gitsen çok kolay bulursun ama burdan tarif etmem pek mümkün değil :) ben ve yakın bi arkadaşım beğendik ama diğer arkadaşlarım beğenmediler herkese tutmayabiliyor uyarayım :)
Kuzum cafenin adını inan hatırlamıyorumcafenin adı ne canım ona göre bulurum belki :) aslında ben böyle telefondan bakan birilerini arıyorum
yiğitin telini özelden gönderebilir misin canım ? :)Kuzum cafenin adını inan hatırlamıyorumfacebooktan medyum feza sultan diye arat çıkıyo. Telefondan da didemle yiğiti denedim. Didemi hiç sevmedim verdiğim paraya acıdım ama yiğit çok iyiydi enerjisi çok tatlı ikisinin de fiyatı 50 tl
Mesela sana iyi gelen bana iyi gelmeze bir örnek veriyim Enfal bende çok fena tökezledi. Çocuğun var erkek yok hım o zaman çocuğun yerine koyduğun bir erkek çocuğu oda yok, adımı bir kerede tahmin etti ama ne garip isim bildim falan oldu ayol zaten randevu alırken ismimi söylüyorum daha neler neler.Selma Toprak Taşpınar'a baktırdım. Fena değildi ama 150 tl etmez bence. Bakırköy Almira cafe'deki Enfal çok iyiydi. Yüzyüze olarak onu beğendim. İzmit'te Mehtal Çil var baya meşhur, hiç beğenmedim. Cafe Meez Ezgi hiç beğenmedim falcı değil o zaten ama yaptığını söylediği işte yalan bi nane bilmiyor. Online olanlardan da Asenat iyi bence.
Peki olay çok özel değilse nasıl olmayacağına emin oldun tarihler kaymış olmasınKuzum burada adı gecen herkese baktirdim, online falcilar dahil. Hepsi aynı seyi söyledi, hepsi patladı. En emin konuşan eylem'di, cok asırı iddialı konuştu, o yüzden en cok ona inanasim geldi ama neticede hepsi avuttu, sabret dedi, parayı cebe indirdi.. Al birini vur ötekine durumu yani :/
Mesela sana iyi gelen bana iyi gelmeze bir örnek veriyim Enfal bende çok fena tökezledi. Çocuğun var erkek yok hım o zaman çocuğun yerine koyduğun bir erkek çocuğu oda yok, adımı bir kerede tahmin etti ama ne garip isim bildim falan oldu ayol zaten randevu alırken ismimi söylüyorum daha neler neler.
İnan bende çok ama çok kötüydü hani parama yazık dediğim biri benim için oyduAaa öyle mi? İşte şimdi bu enerji meselesine iyice inandım çünkü beni şaşırtan tek falcı enfal oldu. Gerçi yüzyüze fal deneyimim sadece bu yazdıklarımdan ibaret ama online çok fal baktırdım. Enfal bana direkt isim verdi. Benim ismimi, ayrıldığım kişinin ismini, kardeşimin ismini, benimle gelen arkadaşımın ismini... Bi sürü şey söyledi ve hiç olmamış tutturamamış dediğim bişey olmadı. 3 harflileri olduğunu düşünüyorum adamın. Ama cidden şu cafe meez ezgi'ye sakın gitmeyin arkadaşlar. trans geçiş mi ne yapıyomuş. güya erkek arkadaşımın zihnine girdi. cevabını bildiğim sorular sordum, yanlış cevaplar verdği anda inandırıcılığı bitti kadının. Resmen şarlatan. 50 tl me acıdım
ne oldu canım ya ?beklediğin olay çıkmadı mı ?patlayanlar kimler ?Eylem bende ne yazık ki patladı. Çok da emin konuşmuştu ama her şey bitti. Onunla birlikte baktirdiğim tüm fallar patladı tabii :/ benden bu kadar, umarım sizin fallarınız cikar kızlar
İnan bende çok ama çok kötüydü hani parama yazık dediğim biri benim için oydu
Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonraÇok beğendim dediğin biri var mı acaba?
Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonra
Aaa canım üzüldüm ama zamanlara takılma belki bir süre sonra öıkar
evet tarihlere takilma onemli olan olaylarin olmasi
hicbisi belli olmaz ya belki olurZaman degil zaten konu patladı, 1500 sene de geçse olmaz artık :/
Bakırköyde mandal cafede capacity galeria doğru inen caddede sağ tarafta kalıyor. Vak sorumluluk kabul etmem ona göreNerdeymiş bu Toprak? Bi de onun tadına bakayım
Peki olay çok özel değilse nasıl olmayacağına emin oldun tarihler kaymış olmasın
Belki iletişimi koparttığınızdan sonra aklına dank eder birşeyler. Bilemezsinki.Artık özeli fln kalmadı ya, sana karsi çok yogun duyguları, bu adam seni seviyor, bekle, sabret dedikleri adam "bacımsın" dedi (Tam oyle demedi de, özeti bu) hatta eylem "hic oyle arkadaşız diye kandırma kendini, bu adam sana arkadas gözüyle bakmıyor, cok yakın zamanda (10 gün icinde) cok guzel gelişmeler olacak dedi, cok buyuk kavga ettik ve butun iletişimi kopardık. Gercekten cok yogunmus duyguları, ne güzel de değdi beklememe ve ne kadar güzel şeyler yaşandı anlatamam..
Bakırköyde mandal cafede capacity galeria doğru inen caddede sağ tarafta kalıyor. Vak sorumluluk kabul etmem ona göre
Artık özeli fln kalmadı ya, sana karsi çok yogun duyguları, bu adam seni seviyor, bekle, sabret dedikleri adam "bacımsın" dedi (Tam oyle demedi de, özeti bu) hatta eylem "hic oyle arkadaşız diye kandırma kendini, bu adam sana arkadas gözüyle bakmıyor, cok yakın zamanda (10 gün icinde) cok guzel gelişmeler olacak dedi, cok buyuk kavga ettik ve butun iletişimi kopardık. Gercekten cok yogunmus duyguları, ne güzel de değdi beklememe ve ne kadar güzel şeyler yaşandı anlatamam..
Ay canım benim durumda aynı biliyor musun? Hatta ben özellikle soruyorum böyle düşünüyor benim hakkımda olmaz o iş diyorum falcılara ama ısrarla hayır diyorlar bana tarih verdiler yazacak diye ama inanmıyorum bilmiyorum şuanlıkArtık özeli fln kalmadı ya, sana karsi çok yogun duyguları, bu adam seni seviyor, bekle, sabret dedikleri adam "bacımsın" dedi (Tam oyle demedi de, özeti bu) hatta eylem "hic oyle arkadaşız diye kandırma kendini, bu adam sana arkadas gözüyle bakmıyor, cok yakın zamanda (10 gün icinde) cok guzel gelişmeler olacak dedi, cok buyuk kavga ettik ve butun iletişimi kopardık. Gercekten cok yogunmus duyguları, ne güzel de değdi beklememe ve ne kadar güzel şeyler yaşandı anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?