İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaaa çok teşekkürler:) aklımda kalsın o zamanyakın gelecek lazım bana hani çok uzak değil belki deneyebilirim aralık gibi

Benimkide inat ama ne var biliyor musun? Sen şimdi bunu bıraktın ya bu boşluğa düşecek o zaman kıymetini anlıcak

İnat hırsla bağlantılı bir duygu bence bırak bir müddet sonra geçer. Bende gidip başkasıyla evlendi sandım valla

merhaba arkadaşlar bi süredir forumu takip ediyorum,rica etsem eylem hanımın telefonunu bana da verebilir misiniz?

Benimkide inat ama ne var biliyor musun? Sen şimdi bunu bıraktın ya bu boşluğa düşecek o zaman kıymetini anlıcak

Sen inat görmedin tatlım ,benimkini tanisan adiyla değil keçi diye hitap edersin hahaaa, aylarca yoktu piyasada gününü gün etti ama sonra eşşekler gibi (afedersiniz ) geldi , köpekler (yine afedersiniz) gibi yalvardı ,yapılanlar unutulmuyor oda ayrı mesele,yani gelmez diye bisey yok ,biz varil dolusu ağladığımızla kalıyoruz.

Canım çok doğru söylüyorsun biz ağladığımızla kalıyoruzbu dönemi düşünmeden geçirmek lazım sonra kaybettiğimiz zamana üzülüyoruz . Teşekkür ederim desteğin içinşuan olabildiğince az düşünmeye çalışıyorum aklıma geldiği an başka şeylerle oyalanıyorum bakalım inşallah inat değildir

en sonunda su tubaya goturteceksınız benı ama kadın hızlı konusuyor dıyorsunuz ya ...
ben ses kaydı falan anlamam abı karsımdakı soyler ben yazarım.
su duyguyu da merak etmıyor degılım ıkısı de su an da nasıllar ?

Yesilkoydeki duygudan bahsediyosan gitme canim. Kotu degil gecmisten anliyo ama gelecekle soyledigi bana cikmadi burada bazi kisilerde cikmadi fali patladi dedi. Asiri pembe tablocu zaten 50 tl cöpe atma.

Ay aynen bende kendimi tutuyorum ama tuba aklımda çok kaldıiyi yorumlar var baya çünkü. Arkadaşlarım artık kızıyor falcıya gidiyorum sürekli diye ama 1 ay sonra gidicem tuba'ya bakalım ne dicek. Sen gidersen yorumlarını bekliyorum

Canım bu arada ses kaydı yap bence çünkü baya anlaşılmıyormuş, telefonundan ses kaydını aç hem eve gidince de dinlersin fena mı

Canım bu arada ses kaydı yap bence çünkü baya anlaşılmıyormuş, telefonundan ses kaydını aç hem eve gidince de dinlersin fena mı

ben can alici yerleri alismisim kisa kisa notlar almaya he bi baskasi anlar mi asla :) ses kaydi bana biraz hastalikli geliyor niyeyse
gerci az daha dayanirsam belki eylemin spn kalan 2 cikar hic te gerek kalmaz

GAZİOSMANPAŞA BİRSEL !..
Kızlar bugün birsel ablaya gitdim,daha önce gidip deneyeniniz varmı?Falı çıkan arkadaşlar oldumu acaba,yoksa 60 TL çöpemi gitdi diğer çıkmayan fallar gibi,ne dersiniz.

Arkadaşlar,

Gaziosmanpaşa Birsen diye birinden bahsedilmiş. Telefonu, deneyimi olan var mı?
Canım Birsen mi aslaaaa hiç birşey bilememişti bende.Bugün BİRSEL diye bir bayana gitdim onuda bilmiyorum artık giden falı çıkan arkadaşlar varsa daha önceden zaten bilgi verirler,nasıl biri diye.

ben can alici yerleri alismisim kisa kisa notlar almaya he bi baskasi anlar mi asla :) ses kaydi bana biraz hastalikli geliyor niyeyse
gerci az daha dayanirsam belki eylemin spn kalan 2 cikar hic te gerek kalmaz
Doğru diyorsun canım benim durum hastalıklı dayan bakalım, çıkar çıkar sen sabret

topragi cok ovuyorlar ya nerde o kaca bakiyor??tarorla mi bakiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…