Aaaa çok teşekkürler:) aklımda kalsın o zamanBen bi ara çok sık gidiyodum. Mevcut durum ve geçmiş için üstüne tanımıyorum. Bende gelecek de çıktı ama karar senin yine de. Gelecekten çok an ve geçmiş için gitmeni tavsiye ederim. Çok tatlı birisi ama gününe denk gelmen de çok önemli. Ben ne zaman gitsem sıra oluyodu bence randevu al :) hatta randevu alsan bile bekleyebilirsin :)
Benimkide inat ama ne var biliyor musun? Sen şimdi bunu bıraktın ya bu boşluğa düşecek o zaman kıymetini anlıcakO adam inattir, arama dedim ya artık asla aramaz, ama bakalım belki de bir mucize olur. Olumlu bi gelişme olursa yazarım yine kızlar, ayrıca olaya bu kadar iyimser yaklaştığınız icin de tesekkur ederim, moral oldunuz ^^
İnat hırsla bağlantılı bir duygu bence bırak bir müddet sonra geçer. Bende gidip başkasıyla evlendi sandım vallaO adam inattir, arama dedim ya artık asla aramaz, ama bakalım belki de bir mucize olur. Olumlu bi gelişme olursa yazarım yine kızlar, ayrıca olaya bu kadar iyimser yaklaştığınız icin de tesekkur ederim, moral oldunuz ^^
Benimkide inat ama ne var biliyor musun? Sen şimdi bunu bıraktın ya bu boşluğa düşecek o zaman kıymetini anlıcak
Benimkide inat ama ne var biliyor musun? Sen şimdi bunu bıraktın ya bu boşluğa düşecek o zaman kıymetini anlıcak
Canım çok doğru söylüyorsun biz ağladığımızla kalıyoruzSen inat görmedin tatlım ,benimkini tanisan adiyla değil keçi diye hitap edersin hahaaa, aylarca yoktu piyasada gününü gün etti ama sonra eşşekler gibi (afedersiniz ) geldi , köpekler (yine afedersiniz) gibi yalvardı ,yapılanlar unutulmuyor oda ayrı mesele,yani gelmez diye bisey yok ,biz varil dolusu ağladığımızla kalıyoruz.
Taksim damlalar cafe canım ara dırek orayıtugbanın numarasını bilen var mı arkadaslar
en sonunda su tubaya goturteceksınız benı ama kadın hızlı konusuyor dıyorsunuz ya ...
ben ses kaydı falan anlamam abı karsımdakı soyler ben yazarım.
su duyguyu da merak etmıyor degılım ıkısı de su an da nasıllar ?
Ay aynen bende kendimi tutuyorum ama tuba aklımda çok kaldıen sonunda su tubaya goturteceksınız benı ama kadın hızlı konusuyor dıyorsunuz ya ...
Canım bu arada ses kaydı yap bence çünkü baya anlaşılmıyormuş, telefonundan ses kaydını aç hem eve gidince de dinlersin fena mıen sonunda su tubaya goturteceksınız benı ama kadın hızlı konusuyor dıyorsunuz ya ...
Canım bu arada ses kaydı yap bence çünkü baya anlaşılmıyormuş, telefonundan ses kaydını aç hem eve gidince de dinlersin fena mı
Canım Birsen mi aslaaaa hiç birşey bilememişti bende.Bugün BİRSEL diye bir bayana gitdim onuda bilmiyorum artık giden falı çıkan arkadaşlar varsa daha önceden zaten bilgi verirler,nasıl biri diye.Arkadaşlar,
Gaziosmanpaşa Birsen diye birinden bahsedilmiş. Telefonu, deneyimi olan var mı?
Doğru diyorsun canım benim durum hastalıklıben can alici yerleri alismisim kisa kisa notlar almaya he bi baskasi anlar mi asla :) ses kaydi bana biraz hastalikli geliyor niyeyse
gerci az daha dayanirsam belki eylemin spn kalan 2 cikar hic te gerek kalmaz
topragi cok ovuyorlar ya nerde o kaca bakiyor??tarorla mi bakiyor?Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?