Doğru diyorsun canım benim durum hastalıklıdayan bakalım, çıkar çıkar sen sabret
Valla benimki övgü anlamında değil ama adamın dediği oldu yaa herkezin olacağı onun olmayacak dediği şey. 35 lira falın fiyatı tarot bakıyor canım. Bakırköyde öandal cafedetopragi cok ovuyorlar ya nerde o kaca bakiyor??tarorla mi bakiyor?
KADIN MI ERKEK MI BU TOPRAK??Valla benimki övgü anlamında değil ama adamın dediği oldu yaa herkezin olacağı onun olmayacak dediği şey. 35 lira falın fiyatı tarot bakıyor canım. Bakırköyde öandal cafede
Yok canım ben seni anladım üzülmeoyle demek istemedim
Erkek canımKADIN MI ERKEK MI BU TOPRAK??
toprak gay olann miValla benimki övgü anlamında değil ama adamın dediği oldu yaa herkezin olacağı onun olmayacak dediği şey. 35 lira falın fiyatı tarot bakıyor canım. Bakırköyde öandal cafede
Evet canım ama öyle iğrelti olanlardan değil amatoprak gay olann mi
Evet canım ama öyle iğrelti olanlardan değil ama
Sende kötümüydü ??he o iste o zaman bu adam evli cocugu var diye tutturan ok
Toprağın ısrarla dediği imkansız şeyler bana da çıktı cidden. Şaka gibi ama oldu ne yalan söyliyim. Hatta içimden dilediğim dileğimi bile sanki duydu ve bana söyledikleri şok etti tavsiye ederim onu da. Umarım gidenler olursa size de çıkar ki en azndan doğruyu söylüyo.Valla benimki övgü anlamında değil ama adamın dediği oldu yaa herkezin olacağı onun olmayacak dediği şey. 35 lira falın fiyatı tarot bakıyor canım. Bakırköyde öandal cafede
Bunları ben yazmışım gibi hissettim okurken,bir gece önce vallahi ve billahi,görmesem söylemem dediği faldan hemen sonraki gün adamın nişanlandığını gördüm ben de,benim de eylem dahil herkes patlamış olduKuzum burada adı gecen herkese baktirdim, online falcilar dahil. Hepsi aynı seyi söyledi, hepsi patladı. En emin konuşan eylem'di, cok asırı iddialı konuştu, o yüzden en cok ona inanasim geldi ama neticede hepsi avuttu, sabret dedi, parayı cebe indirdi.. Al birini vur ötekine durumu yani :/
Bende bu yüzden falcı konusunda arkadaşlara ısrar ettim. Ne diyebilirim ki sana şimdi umarım hakkında hayırlısı olur.en azndan anı adam gibi çkarsın gözünle gördüğün duruma bakBunları ben yazmışım gibi hissettim okurken,bir gece önce vallahi ve billahi,görmesem söylemem dediği faldan hemen sonraki gün adamın nişanlandığını gördüm ben de,benim de eylem dahil herkes patlamış oldu
Ben onu pembe tablocu olmadığı içinde seviyorum. Olmayacaksa olmayacak diyor.Toprağın ısrarla dediği imkansız şeyler bana da çıktı cidden. Şaka gibi ama oldu ne yalan söyliyim. Hatta içimden dilediğim dileğimi bile sanki duydu ve bana söyledikleri şok etti tavsiye ederim onu da. Umarım gidenler olursa size de çıkar ki en azndan doğruyu söylüyo.
Tabi benim durum saçmasapan,yaklaşık 8 aydır ugraşıyoruz biz birbirimizle,bir sevgilisi oldugunu biliyordum ama beni sevfilisinden sonra tanıdı diye hep acabalarım vardı,asla yanyana gelmedim onunla kuyrugumu dik tuttum,o varsa ben yokum dedim hep,çok değil 1 hafta önce bana ne kadar yandıgından,nasıl bağlandıhından,bir ömür benden vazgeçemeyecek gibi hissettiğinden bahsediyordu,falcılar da hep kızla bitmiş,onla hayatta olmaz,senden vazgeçemez diyordu,ben hep onların gazına geldim,3 gündür attıgım adımları pek bilmiyorum açıkçası,neyse böyle işteBende bu yüzden falcı konusunda arkadaşlara ısrar ettim. Ne diyebilirim ki sana şimdi umarım hakkında hayırlısı olur.en azndan anı adam gibi çkarsın gözünle gördüğün duruma bak
Yav ben kesin karar verdim artık iyi falcı yoktur enwrjisi uyan falcı vardır hahahahhahahaaa1 hafta önce arkadaşımla mandal toprak'a gittik. çok üstünkörü baktı, ağzımdan laf alarak konuşturmaya çalıştı. tarot ve kahve aynı anda olunca atıp tutmak çok kolay oluyor. ikimiz de beğenmedik. geçmiş ve gelecekle ilgili bir şeyler duymak istiyorsanız gitmeyin. yani benim fikrim bu :)
hahahah evet ya anlayamıyorum ben de... yorumları okudum toprakla ilgili, acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz diye şüphe ettim :))) çiğdem'e uğradık ilk, saat 2 civarıydı 7 buçukta gelin deyince biz de toprak'ı deneyelim dedik. sonuç iyi değildi:)Yav ben kesin karar verdim artık iyi falcı yoktur enwrjisi uyan falcı vardır hahahahhahahaaa
Canım çiğdeme ilk sıralarda yer tutun bence yoksa gitmeyin zatenhahahah evet ya anlayamıyorum ben de... yorumları okudum toprakla ilgili, acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz diye şüphe ettim :))) çiğdem'e uğradık ilk, saat 2 civarıydı 7 buçukta gelin deyince biz de toprak'ı deneyelim dedik. sonuç iyi değildi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?