İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben feza sultana baktırdım bi sürü harf söylüyo annesinde babasında var mı falan diyo haliyle oluyo yani bitek eski erkek arkadasımın adını soledi ona sasırdım ama genel olarak çok harika bi fal degildi eylemle farklı seyler soylediler bana eylem daha samimi geldi ama enerji meselesi tabi

Valla benimki övgü anlamında değil ama adamın dediği oldu yaa herkezin olacağı onun olmayacak dediği şey. 35 lira falın fiyatı tarot bakıyor canım. Bakırköyde öandal cafede
Toprağın ısrarla dediği imkansız şeyler bana da çıktı cidden. Şaka gibi ama oldu ne yalan söyliyim. Hatta içimden dilediğim dileğimi bile sanki duydu ve bana söyledikleri şok etti tavsiye ederim onu da. Umarım gidenler olursa size de çıkar ki en azndan doğruyu söylüyo.

Bunları ben yazmışım gibi hissettim okurken,bir gece önce vallahi ve billahi,görmesem söylemem dediği faldan hemen sonraki gün adamın nişanlandığını gördüm ben de,benim de eylem dahil herkes patlamış oldu

Bende bu yüzden falcı konusunda arkadaşlara ısrar ettim. Ne diyebilirim ki sana şimdi umarım hakkında hayırlısı olur.en azndan anı adam gibi çkarsın gözünle gördüğün duruma bak

Ben onu pembe tablocu olmadığı içinde seviyorum. Olmayacaksa olmayacak diyor.

Bende bu yüzden falcı konusunda arkadaşlara ısrar ettim. Ne diyebilirim ki sana şimdi umarım hakkında hayırlısı olur.en azndan anı adam gibi çkarsın gözünle gördüğün duruma bak
Tabi benim durum saçmasapan,yaklaşık 8 aydır ugraşıyoruz biz birbirimizle,bir sevgilisi oldugunu biliyordum ama beni sevfilisinden sonra tanıdı diye hep acabalarım vardı,asla yanyana gelmedim onunla kuyrugumu dik tuttum,o varsa ben yokum dedim hep,çok değil 1 hafta önce bana ne kadar yandıgından,nasıl bağlandıhından,bir ömür benden vazgeçemeyecek gibi hissettiğinden bahsediyordu,falcılar da hep kızla bitmiş,onla hayatta olmaz,senden vazgeçemez diyordu,ben hep onların gazına geldim,3 gündür attıgım adımları pek bilmiyorum açıkçası,neyse böyle işte

Evet aynen öyle gökerde toprakta o yüzden üstüne basa basa söylüyorm kapı kapı falcı arayacağınıza eskileri ortaya çıkaracağınıza inadına ikisini söylüyorum ikiside aynı şeyi dedi ve imkansız olan şey oldu. Hayatt sürprizlerle dolu ama en azndan geleceğe dair söylediklerine inanmayacaksanız bile anı öğrenebilirsiniz. Bu yüzdn size söylüyorm sonra üzülmeyn hayal kurmayn boşu boşuna karşınızdaki fırsatları bari tepmeyin. He zaman konusunda şöyle oluyo bana göker beş hafta demişti beş ay çıktı bir kere geri kalan karışık çıktı ama çkanları çok oldu toprağı zaten yeni keşfim ki buna rağmen dört falda da dördünü tutturamaz hayatımdan çkardığm insanlara kdr herşeyi de bilemez yuh dedim. yazık etmeyn paranza da kendinize de. Faldan para kazanlpta hakkını fazlasıyla veriyolar ona emin olabilirsiniz.

1 hafta önce arkadaşımla mandal toprak'a gittik. çok üstünkörü baktı, ağzımdan laf alarak konuşturmaya çalıştı. tarot ve kahve aynı anda olunca atıp tutmak çok kolay oluyor. ikimiz de beğenmedik. geçmiş ve gelecekle ilgili bir şeyler duymak istiyorsanız gitmeyin. yani benim fikrim bu :)

Yav ben kesin karar verdim artık iyi falcı yoktur enwrjisi uyan falcı vardır hahahahhahahaaa

Yav ben kesin karar verdim artık iyi falcı yoktur enwrjisi uyan falcı vardır hahahahhahahaaa
hahahah evet ya anlayamıyorum ben de... yorumları okudum toprakla ilgili, acaba aynı kişiden mi bahsediyoruz diye şüphe ettim :))) çiğdem'e uğradık ilk, saat 2 civarıydı 7 buçukta gelin deyince biz de toprak'ı deneyelim dedik. sonuç iyi değildi:)

Canım çiğdeme ilk sıralarda yer tutun bence yoksa gitmeyin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…