İstanbul'da Fal - Falcılar

Bndn hiç laf almadı yaa gelmişimi geçmişimi sayfı ki üç ay evvel keşfettim ve dediği imkansız olan şey çıktı çıkmasa doğru olmasa içimden geçeni kendi bilmese ki içimden bişi söylüyorm adam bana cevap veriyo. İlk defa sizden duydum kötü oldğnu toprak diye başkasına baktırmış olabilirmisiniz adaya falan ada laf alarak bakar çnkü. Toprağn kaşında prcng var

Canım çiğdeme ilk sıralarda yer tutun bence yoksa gitmeyin zaten
evet öyleymiş baya doluymuş hep. kadın zengin statüsüne erişmiştir bu kalabalık yüzünden. ama buna değen bir fal bakıyor mu ondan emin değilim. sizce?

Toprak bu arada gaye benzemiyor ancak çok yakından anlaşılabiliyır. Üstü başı hareketleri çok farkettirmiyor

evet canım topraktı. gününde değildi belki bilemiyorum :)

Toprak bu arada gaye benzemiyor ancak çok yakından anlaşılabiliyır. Üstü başı hareketleri çok farkettirmiyor
Bn onu ilk gördğmde anlamştm gay olduğnu da göreceli yaa :/ ada var mesela kahvesiz falan bakıyo o bildğn laf alıyo yani ama toprak yapmadı bana hiç öyle şok oldm :/ ne yalan diyim

evet öyleymiş baya doluymuş hep. kadın zengin statüsüne erişmiştir bu kalabalık yüzünden. ama buna değen bir fal bakıyor mu ondan emin değilim. sizce?
Ben dediklerinden yaşamışlığım var ama ahhh şu ana konumbelli olsa saycamda size sayamıyorum şu şu diye. Ama orada bir kadınla tanışmıştım çipdemin 10 yıllık müşterisiymiş çiğdemin zamanları kayar ama dedikleri hep çıkar demişti.

evet canım topraktı. gününde değildi belki bilemiyorum :)
Olablr akşam saatlerinde gittim bn hep sonuçta akşamdan kalmada geleblr ama enerjisi süper bana göre. Dört kere fal baktrdm dördüde tutunca haliyle söyledm yoksa söylemem bile

la benım baktırdıgımda piercing falan yoktu

acaba ben adaya mı baktırdım? aman ne ugrasıyorum cuma ya da yarın giderim olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…