İstanbul'da Fal - Falcılar

bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyim qaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor
bana da fena bakmamıştı bikaç bilemediği şey oldu tabi ama geçmiş ve şimdiki zamanda baya iyi randevusuna da sadıktı ama esas olay gelecek olduğu için ben de beklemedeyim bir de her falcı aynı konu üzerinde farklı bşiiler söyledi bana yaa kafam allak bullak baktırmıcam artık

offf su esas konu ciksa da rahatlasakkkkkkk

bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyim qaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor

kesinlikle enerji işi
tutarsa tutuyor
tutmazsa ne yaparsanız yapın olmuyor..

ay inşallah canım ben de ole istiyorum ama fenalardayım artık iyice kafam karıştı fal zehirlenmesi yaşıyorum galiba adama düşman oldum zaten söylenenlerden sonra ahahahahah
simdi ben anlamadim bi falci eger gecmisi ve ani gayet iyi bildiyse o zaman enerjin tuttu mu yani onunla?yani ozaman gelecekle ilgili soyledikleride mi cikacak??

simdi ben anlamadim bi falci eger gecmisi ve ani gayet iyi bildiyse o zaman enerjin tuttu mu yani onunla?yani ozaman gelecekle ilgili soyledikleride mi cikacak??
öyle bi şey yok
bazı falcıların dediği 3-5 şey çıkar
ama bazı olaylar kişilerin duygularına ve düşüncelerine göre olduğundan değişiklik gösterir
bu kadar takılmayın yahu fal işine
az biraz oluruna bırakın

Ya zamana takilmam normalinde ama o kdr israrci 13u dediki mecburen takiliom. Henuz hcbsy oldugu yok.. Gunun yarisindan cogu bitti.. Nolur eylem de yalan olmasin

bu arada bana eylemin bir dediyi de cikti,birinden para beklentin var o kisi parani verecek 2-7 gun arasinda ama dusundugun kadar buyuk bi meblag degil ve sen o parayla bi yola gitmeyi dusuneceksin ama ben gittigini gormuyorum dedi, ben arkadasima borc vermistim 300 lira 1 ay once biraz once aradi maasimi aldim senin 100 lirani verecem 200u de gelen ay verecem dedi :) bi yola gitmek istiyorsun ama aldigin para yetmeyecek demisdi ve dogruu ben arkadasim parayi verince ipek kirpik yaptirmayi dusunuyordum ama ipek kirpik 200 lira oldugu icin param yetmiyor maalesef ahhhh ana olay da ciksa da rahatlasam yaaa

Ben simdi damlalar cafe tubadan cktim.. Baya olmsuz konustu ana konu hakkinda. Biraz da ters bi kiz benden pek guzel enerji aldgni yada hoslandgni dusunmuyorum. Bildigi seyler oldu, bilemedigi de oldu. Bekledgm seyle ilgli eylem duygu vs aksine olumsuz konustu umarim dedigigbi olmaz diyebilirim sadece.. Ote yandan arkadasima baya iyiydi gecmis ve an konusunda. Bilemedm. Ben bi daha gtmem muhtemelen kotu etkilendm sadce olumsuz soyledgi sonuctan degl de boyle enerjim bi garpti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…