bana da fena bakmamıştı bikaç bilemediği şey oldu tabi ama geçmiş ve şimdiki zamanda baya iyi randevusuna da sadıktı ama esas olay gelecek olduğu için ben de beklemedeyim bir de her falcı aynı konu üzerinde farklı bşiiler söyledi bana yaa kafam allak bullak baktırmıcam artıkbana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyimqaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor
offf su esas konu ciksa da rahatlasakkkkkkkbana da fena bakmamıştı bikaç bilemediği şey oldu tabi ama geçmiş ve şimdiki zamanda baya iyi randevusuna da sadıktı ama esas olay gelecek olduğu için ben de beklemedeyim bir de her falcı aynı konu üzerinde farklı bşiiler söyledi bana yaa kafam allak bullak baktırmıcam artık
yok bebeğim valla bu esas olaylar çıkmaz biz de umut ettiğimizle kalırız valla :):):)offf su esas konu ciksa da rahatlasakkkkkkk
ayy hayir yaa ciksinnnnnyok bebeğim valla bu esas olaylar çıkmaz biz de umut ettiğimizle kalırız valla :):):)
eylem'e baktırdım kızlar. o kadar abartıldığı kadar şahane değil. hatta ben manalandırmaya çalıştım dediklerini coğu kez.
sevgilim olduğunu bilemedi, gelecekle ilgili dediği şeyler de eh işte. iki vadeli bi tarih verdi bakalım olursa yazarım ama sanmıyorum. baya sıradandı cünkü.
he bi de beş günde falan baktırabildim. randevuya pek sadık çalışmıyor, çok fala ihtiyacınız varsa başkasını seçin yani.
bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyimqaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor
bana da fena bakmamıştı bikaç bilemediği şey oldu tabi ama geçmiş ve şimdiki zamanda baya iyi randevusuna da sadıktı ama esas olay gelecek olduğu için ben de beklemedeyim bir de her falcı aynı konu üzerinde farklı bşiiler söyledi bana yaa kafam allak bullak baktırmıcam artık
ayy hayir yaa ciksinnnnn
kesinlikle enerji işi
tutarsa tutuyor
tutmazsa ne yaparsanız yapın olmuyor..
koptum şu cümleneay inşallah canım ben de ole istiyorum ama fenalardayım artık iyice kafam karıştı fal zehirlenmesi yaşıyorum galiba adama düşman oldum zaten söylenenlerden sonra ahahahahah
simdi ben anlamadim bi falci eger gecmisi ve ani gayet iyi bildiyse o zaman enerjin tuttu mu yani onunla?yani ozaman gelecekle ilgili soyledikleride mi cikacak??ay inşallah canım ben de ole istiyorum ama fenalardayım artık iyice kafam karıştı fal zehirlenmesi yaşıyorum galiba adama düşman oldum zaten söylenenlerden sonra ahahahahah
öyle bi şey yoksimdi ben anlamadim bi falci eger gecmisi ve ani gayet iyi bildiyse o zaman enerjin tuttu mu yani onunla?yani ozaman gelecekle ilgili soyledikleride mi cikacak??
çıksa iyi olursimdi ben anlamadim bi falci eger gecmisi ve ani gayet iyi bildiyse o zaman enerjin tuttu mu yani onunla?yani ozaman gelecekle ilgili soyledikleride mi cikacak??
offfffffffffffffffYa zamana takilmam normalinde ama o kdr israrci 13u dediki mecburen takiliom. Henuz hcbsy oldugu yok.. Gunun yarisindan cogu bitti.. Nolur eylem de yalan olmasin
Ohhh iyi çünkü eylemde duyguda aynı şeyi şöylüyor banaArkadaslar duygunun dedigi bi sey cikti ayni konuda eylem farkli soylemisti, kucuk bi konu ama bilginize..ikisinde de zamanlar tutmadi ancak
duygu hangi duygu canim???Arkadaslar duygunun dedigi bi sey cikti ayni konuda eylem farkli soylemisti, kucuk bi konu ama bilginize..ikisinde de zamanlar tutmadi ancak
neolduu haber cikmadimi???offfffffffffffffff
Ohhh iyi çünkü eylemde duyguda aynı şeyi şöylüyor bana[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?