İstanbul'da Fal - Falcılar

Yarin eylemn bana dedgi seyin gerceklesme gunu. Cok emindi cunku. Insallah olur da boyle gelir sizlere derim kizlar eylem cikiyo super diye :) aah ah
Canım moralini bozmak olmasın ama eylemin bana verdiği tarihler gectiiii gittiiii.
Tarih bu sarkar diyip umutla bekliyorum.
Yarın olmazsa üzülme

Ben de falcılara epeyce para yatırmış ve burda ismi geçen pek çok falcıyı birebir deneyimlemiş biri olarak derim ki şimdiye kadar denk geldiğim en iyi falcı Yeşilköy Duygu idi.
Önce sizin isminizi sonra konusu geçecek kişilerin isimlerini veriyor ki helal olsun :)
Geçmişi ve anı iyi biliyor, bu demek oluyor ki hakkınızda neler düşünüldüğünü de doğru söylüyor olmalı.
Gelecekle ilgili bana iş için söylediği şey çıktı, verdiği tarihte çıktı hem de. Çok daha önce sonuçlanacağını düşüyordum ben.
Aşkla ilgili verdiği tarih malesef tutmadı, ama adamın düşünce ve hislerini iyi aktardığını düşünüyorum.
Fal bu tarihler kayabilir, ve bence gelecek de şekil değiştirebilir.
Duygu'nun çevremdeki kişilere baktığı fallar da çıktı, geçmişten bahsetmiyorum, gelecek için söyledikleri çıktı.
Çok tatlı bir kız, insna hep hep görmek, muhabbet etmek istiyor duygu ile.

Bir de soğanlık Emine Abla'dan memnun kalmıştım ben. 2 ya da 3 kere gittim sanırım.
İsim vermemişti bana ama arkadaşımın sevgilisinin ismini bilmişti. Kısa dönemlik için gidilebilir.
Evlilik deyip işin içinden sıyrılan falcılardan değildir.
Tavsiye ederim Emine ablayı da, o da çok tatlı kadındır.

Lütfen olumsuz, negatif falcılardan uzak durun. Enerji yapışıp kalıyor.

Ben yakın zamanda Adanalı Eylem Hanımı denemeyi düşünüyorum.

Gr

Gelecek cikarsa ben de ayni seyi dusunuyorum. Duygu en iyisi olacak o zaman her acidan

Aman bosver ciksin da fallar birak zan altinda kalalim
aman napim milletle laf kavgası etmekten hoşlanmıyorum

ablacım bi sinirli gördüm seni

Aynen bazen buranin forum oldugu unutuluyor, herkesin fikri ayridir hele ki falda bi suru degisken var cogunluga ve kisiye uygunluga bakmak lazim

aman napim milletle laf kavgası etmekten hoşlanmıyorum

ablacım bi sinirli gördüm seni
Kızıyorum çünkü hakkı yok kimsenin. Burada görüşlerimizi bildiyıruz arada sohbet ediyoruz. Bu şekilde olması kızdırıyor beni fal bu sonuçta çıkar çıkmaz. Ama birşeyler çıkıyorsada bunu paylaşmak lazım. Bugün eylemin dediği gene çıktı 6-10 gün arasında bir iletişiminiz olacak demişti 9. Günde msjlaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…