yazarım cnmpofu sen bize ozelden yaz madem merak ettim
ben her çıktığında zaten yazdımçıkan falın varsa ve anlatmayacaksan neden yazmama kararını söylüyorsun o zaman :) hiç söyleme daha iyi.
benim bi suçum yok olayları biliyorsun bazı insanlar fazla ciddiye alıyor herşeyi :)Kızıyorum çünkü hakkı yok kimsenin. Burada görüşlerimizi bildiyıruz arada sohbet ediyoruz. Bu şekilde olması kızdırıyor beni fal bu sonuçta çıkar çıkmaz. Ama birşeyler çıkıyorsada bunu paylaşmak lazım. Bugün eylemin dediği gene çıktı 6-10 gün arasında bir iletişiminiz olacak demişti 9. Günde msjlaştık.
benim bi suçum yok olayları biliyorsun bazı insanlar fazla ciddiye alıyor herşeyi :)
o zaman tşk ederim anlayışınıza :)ne sakıncası olacak yahu nasıl istiyorsan öyle davran beni hiiç ilgilendirmez :) sadece gittiğimiz falcılardan deneyimlerimizi paylaşarak hangi falcı iyi kötü bunu yazıyoruz, şimdi sen çıkan falım var ama yazmam dersen herkes (ben de dahil) merak eder acaba kim diye.
çok matah bişey değil cnm yaAmannnn boşver canım milleti isteyen istediğini yazar düşünür.
Yine eylem mi bildi.
Ayyy ben de istiyorum artık çıksın.
Şuraya gerile gerile yazayım.
Çıkan falım varrrrr diye.
Yazsanapofu kizzzz
[QU
çok matah bişey değil cnm ya
evet eylem zaten en son ona baktırdım ben biliyorsun :)
ama kadının dedikleri öyle yada böyle acı tatlı çıkıyor valla :)
2 konu dışında her dediği gerçek oldu :)
zaten 1 konu var,o çıksa benim fal olayım biter :)[/QUOTE]Evettt biliyorum canım benim için de son Eylem oldu.
Ayyy inşallah güzel ve mutlu olacaklarimiz çıksın.....
zaten 1 konu var,o çıksa benim fal olayım biter :)[/QUOTE]Evettt biliyorum canım benim için de son Eylem oldu.
Ayyy inşallah güzel ve mutlu olacaklarimiz çıksın.....
aynen bende senin gibiyimHarbi bir konum var zaten onun yüzünden fala başladım.
Ben hiç bilmezdim ne fal ne falcı.
Böyle bir dünya olduğunu bilmezdim.
Taa kii bu derde düşmeden önce.
Ama artık yeter artık teslim oluyorum.
Rabbimhayırlısi neyse onu nasip eder zaten diyor.
Yeni düşenleri de tez vakitte kurtarsin diyorum.
aynen bende senin gibiyim
hayatımda iş olsun diye 1 kere fal baktırdım
o da teyzoşla dolaşırkene hadi şurda birer kahve içelim diye oldutamamen tesadüf
hiç bişey için fal baktırmadım ben
ilk defa o kadar büyük bi sıkıntının pençesine girdim ki
ooff allahım düşmanıma vermesin
Valla bendede ocağa kadar dedi aynı kaderi paylaşıyoruz bacımAynen öyleee
2016 gelmeden o konu oldursa eylem bilmiş olcak sadece. Yok olmazsa zaten hiçbi falcı yok elimizde :)
Hepimiz için hayır ile ve tez zamanda olsunnn
Cnm slm bana da eylemin numarasını gönderir misin?:)Yaaa işte şimdi benim ana olayım henüz çıkmadığı için şöyle iyiydi böyle süperdi diyebileceğim biri yok açıkcası. Ama dediklerinden yaşadığım Laf cafedeki çiğdem, Mandal cafedeki Toprak ve teldeki Eylem var. Toprak özellikle herkezin olucak dediği bir şeye ısrarla bu sebepten olmayacak dedi vede aynen öyle oldu. Eylemde spesifik şeylerin olacağını bildi. Ne diyim ama Enfal olayına dönmesin sonra
bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyimeylem'e baktırdım kızlar. o kadar abartıldığı kadar şahane değil. hatta ben manalandırmaya çalıştım dediklerini coğu kez.
sevgilim olduğunu bilemedi, gelecekle ilgili dediği şeyler de eh işte. iki vadeli bi tarih verdi bakalım olursa yazarım ama sanmıyorum. baya sıradandı cünkü.
he bi de beş günde falan baktırabildim. randevuya pek sadık çalışmıyor, çok fala ihtiyacınız varsa başkasını seçin yani.
Cnm bana da eylemin numarasını gönderir misin?:)bana baya iyi bakmisti ani ve gecmisi cok iyi yorumladi dediklerinden cikanlar da oldu dun sabah ama ana olay icin beklemedeyimqaliba bu fal meselesi gercekten enerji meselesi ya enerjin tutuyorsa iyi bakiyor enerjin tutmuyorsa hicbisi bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?