Şimdilik hayal ettımDuyguyla bunu önceden konuş bence yoksa yapmayabilir diye düşünüyorum.
Sen yuzukle gttin bana da pastayla gelceksn demisti hala bi bk oldugu yokŞimdilik hayal ettım4 kez baktırdım duyguya zaten bugun yüzükle gittim bak dediğin gibi yüzükle geldim dedimm yanı o hediye yüzük var demişti:)
Aynen ikiside çıktı ama ben şuanda birseni merak ediyorum en yakın zamanda baktırcam zaten pahalı olmasına rahmen bakmıyor referans olmadan :)Kuzu sen duyguya da tubayada baktirdin ikisi ayni seyleri mi dedi? Bana ikisi de tam ters seylr soyledi birbirinden. Eylem ve duygu ciksn ya tuba cikmaain
Yok cnm duyguya baktırmadım bi o kaldı ztn :)) haha cok iimiş kadın isterse herseyi yapar ytrki mantıgının önüne gecmesin bişey..Sıkma canını ya bu kadar duygu ya gittin mi sen? ya ben bugun duyguya gıttım yeşilköydeydim ama baktıramadan çıktım benimki geldi falcılarda dolastıgımı anlamasın dıye ben aa gel bu cafede oturalım bı anda dıcem sonra onu ikna edip baktırmayı dusunuyorum sonra duygu dan rica etcem ne demıs ogrencem nasıl hayal ama:)))
Moralini bozmak gibi olmasın ama tuğba hafife alınacak bi falcı değil bence. Lütfen kendini yeme artk çok üzüyosun kendiniKuzu sen duyguya da tubayada baktirdin ikisi ayni seyleri mi dedi? Bana ikisi de tam ters seylr soyledi birbirinden. Eylem ve duygu ciksn ya tuba cikmaain
Haklisin canm cok uzuyorm ama elimde degil iste. Bu arada tugba yaninda gittgm arkadasimin a dan z ye her seyini bildi, her seyini! Ama benim oyle degildi, esas konuda olmsuz olmasini gectim o normal ve olasi bisey ama hic olmayan seyleri soyledi. Bir de nasl desem cok ters biri. Yani duygunun tatliligi yoktu mesela. Bi de ben fazla showcu gordum o hizli konusma ve hickirikli nefeslerini. Irite oldum yani acikcasi tugbadan.. Neyse tabi herkesin gonlundeki ciksin o ayriMoralini bozmak gibi olmasın ama tuğba hafife alınacak bi falcı değil bence. Lütfen kendini yeme artk çok üzüyosun kendini
Yok yaa show değilde onun bakımı öyle diyelim. Ters değil bnce tatlı kız dobra ondandır. Bizim biraz olumlu konuşmalara ihtiyacmz var ama gerçeklerden kaçamayız canm. Bunu da unutma ama lütfen artk kendini yeme . Zararı sana falı da geç kendi yapacaklarını erteler kendi işlerini bozarsın düşşnme unut. Yapableceğin tek şey kendi işlerni yoluna koymak olsun.Haklisin canm cok uzuyorm ama elimde degil iste. Bu arada tugba yaninda gittgm arkadasimin a dan z ye her seyini bildi, her seyini! Ama benim oyle degildi, esas konuda olmsuz olmasini gectim o normal ve olasi bisey ama hic olmayan seyleri soyledi. Bir de nasl desem cok ters biri. Yani duygunun tatliligi yoktu mesela. Bi de ben fazla showcu gordum o hizli konusma ve hickirikli nefeslerini. Irite oldum yani acikcasi tugbadan.. Neyse tabi herkesin gonlundeki ciksin o ayri
tuba da mi yuzuk gormustu?Aynen ikiside çıktı ama ben şuanda birseni merak ediyorum en yakın zamanda baktırcam zaten pahalı olmasına rahmen bakmıyor referans olmadan :)
canim ben bu isi yapmistim yillar once :))) hatta evlenmeye karar vermistik o zamanki sevgilimle, ama sonrasinda sorunlar baslamisti hafiften... neyse benimki de merakliydi fala, yani cok zor olmadi :) taksimde kadinlar kahvesine gittik, kadinin ismini hatirlamiyorum gittim konustum oncesinde sanki fali ayarliyor gibi, benimle ilgili ne dusunuyor ogren dedim, once benimkine bakti sonra bana :) benim fal tabi ki onun falinin cozumlemesiydi :) ve evlenme niyetinin aslinda olmadigini ogrenmis oldumSıkma canını ya bu kadar duygu ya gittin mi sen? ya ben bugun duyguya gıttım yeşilköydeydim ama baktıramadan çıktım benimki geldi falcılarda dolastıgımı anlamasın dıye ben aa gel bu cafede oturalım bı anda dıcem sonra onu ikna edip baktırmayı dusunuyorum sonra duygu dan rica etcem ne demıs ogrencem nasıl hayal ama:)))
Evet tuba da gördü tuba daha net sölüyor tubanın ne falları cıktı bana bu sıze anlattıgım bır tanesı dıygu daha 3 ay oldu gideli ıkısıde ıyı geldı yanıtuba da mi yuzuk gormustu?
Ahaha cok ıyı degıl mı bende bı dusundum aslında ben sey istiyorum bu kızın kıymetını bıl bukızın cevresınde cok ınsan var falan gaza getırse:)) şimdi duygu isim falan verıo ya inanası gelir:) tabı bu bi hayal:)canim ben bu isi yapmistim yillar once :))) hatta evlenmeye karar vermistik o zamanki sevgilimle, ama sonrasinda sorunlar baslamisti hafiften... neyse benimki de merakliydi fala, yani cok zor olmadi :) taksimde kadinlar kahvesine gittik, kadinin ismini hatirlamiyorum gittim konustum oncesinde sanki fali ayarliyor gibi, benimle ilgili ne dusunuyor ogren dedim, once benimkine bakti sonra bana :) benim fal tabi ki onun falinin cozumlemesiydi :) ve evlenme niyetinin aslinda olmadigini ogrenmis oldumbenim de cok niyetim yoktu ve bir sure sonra ayrildik
Tuba ya ne vakit gitmek gerek acaba? 2 kere gittim Aksam 6 bucukta gittigimde sinirli gibiydi, oglen 4 gibi gittigimde daha iyiydi sanki ikisinde de benzer seyler soylese de tarihleri farkli soyledigi icin guvenim kirilmisti. Belki tekrar denerim :)Evet tuba da gördü tuba daha net sölüyor tubanın ne falları cıktı bana bu sıze anlattıgım bır tanesı dıygu daha 3 ay oldu gideli ıkısıde ıyı geldı yanı
BEN DE GITMEYI DUSUNUYORU M GELEN HAFTA TUGBAYA GIDELIM MI BIRLIKTE ? :)Ay kızlar fal a çok bağlı kalıp üzmeyin kendinizi bakın eylem bana dediki bu kasım ayı senin için kötü geçecek dedi baya kötü olcan dedi ben naptım bunu tersine çevirmek için kötü olacak şeyleri iyiye çevirmeye çalışıyorum fal a bağlı kalıp evet kötü ay olcak nasılsa demiyorum lütfen size üzmeyin kendinizitubaya da dayanamayıp gidecem galiba bu ay. Aslında aralık gibi gitmeyi düşünüyordum ama heveslendim sizin sayenizde
Ay canım ne güzel olurdu ama ben dayanıcam biraz çünkü bu ara biraz falcılara ara verdim, tutuyorum gitmemek için kendimiBEN DE GITMEYI DUSUNUYORU M GELEN HAFTA TUGBAYA GIDELIM MI BIRLIKTE ? :)
tamam o zaman ben gideyim gelen hafta sonucu yazarim buraya :)Ay canım ne güzel olurdu ama ben dayanıcam biraz çünkü bu ara biraz falcılara ara verdim, tutuyorum gitmemek için kendimikusura bakma tatlım
Tamam canım inşallah beğenirsin ve enerjiniz tutar ,güzel sonuçlar yazarsın :)tamam o zaman ben gideyim gelen hafta sonucu yazarim buraya :)
Cok fark varmı zamanlarda peki? Yani 3-5 günse o normalde 1-2 ay atıosa bnmde güvenim kırılırdı..Tuba ya ne vakit gitmek gerek acaba? 2 kere gittim Aksam 6 bucukta gittigimde sinirli gibiydi, oglen 4 gibi gittigimde daha iyiydi sanki ikisinde de benzer seyler soylese de tarihleri farkli soyledigi icin guvenim kirilmisti. Belki tekrar denerim :)
Canim ilk gittim 3 hafta sonrasini soyledi sonra 1 hafta 10 gun sonra gittigimde tarih yaklastigi icin mi nedir o tarihten 3-4 hafta sonra dedi. Yani toplamda 4-5 hafta fark oldu. O nedenle biraz tutarsiz geldi bana acikcasiCok fark varmı zamanlarda peki? Yani 3-5 günse o normalde 1-2 ay atıosa bnmde güvenim kırılırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?