- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
calisma hayati yani iste kasim sonu calisacaksin dedi ama olmadi oyle biseybu işle ilgili miydi dediği?
çok zaman geçmiş ama :) daha iyi kesin cevap alabilirim belki...denicem galiba onu :) bakalım neler bilecek, şu kandiller bi geçsin de çifte günaha girmiyim
baya olmuş siz baktıralı, çıkan oldu mu füunun dediklerinden?ben de daha önce bu nostradamus cafeye gittim bende nostradmustakilerin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum ama bu füsun hanımdan gerçekten etkilendim genelde de falı pek umursayan biri değilimdir ayrıca çevremde de füsun hanım hakkında fikri olan kimsede yok ben bu kadını tavsiye ederim tabi yinde siz bilirsiniz..
Ayten bana şubat ayında yeni biriyle tanışcaksın dedi. Ben fal baktırdğm gün yeni biriyle tanıştm yahubu arada mandal cafe aytenin soyledigi birsey bugun cikti aklimin ucuna bile gelmeyen birseydi :)
Otuz lira yedi gün canm başka fal bakan yok orda :))Göker'e kaç gıbı gıtmek lazım,hangı günler orda, hergün degıldır dı mı
Bır de fıyatı ne kadar
Ben de baktirdin ayten hanima ama hic bir dedigi olmadi.hemde enson 6 ay once gittimAyten bana şubat ayında yeni biriyle tanışcaksın dedi. Ben fal baktırdğm gün yeni biriyle tanıştm yahu
Aynen ada ve ayten gözümddn düştü o yüzden. Şubat dedi aynı gün tanıştm yani ne alaka şubatla :) ada da baya sıkmış onu farkettim. Bu arada umay dediniz umay anda çok iyi yaa tarh tm falcılarda patlıyo yalnız haberiniz olsun :)) gelime önemli bence. Hatta ve hatta hande gibi göker gibi tıprak gibiler içinde geçerli mesela hande dört beş ay sonra dedi dördüncü beşinci ayda oldu göker tam tutturdu bazende beş hafta dediği şey beş ay da oldu gibi gibi.. :)) toprağnda söylediği ay aşmadı :) son falı biraz enteresandı da bakalm hayırlısı artk :) tuğba da an da mükemmel tarihi hala bekliyorm bakalm onun dedği nasl olcak :) ama verdiği tarihler arasnda birini tanıdm :))Ben de baktirdin ayten hanima ama hic bir dedigi olmadi.hemde enson 6 ay once gittim
Bende baktirdim olmadi :) gokere de gittim sonucu guzel soyledi olmasini cok isterim.soyledikleri cikio diye okuyunca tekrar gidesim geliyor :) bir kez daha deneyecegim :)Aynen ada ve ayten gözümddn düştü o yüzden. Şubat dedi aynı gün tanıştm yani ne alaka şubatla :) ada da baya sıkmış onu farkettim. Bu arada umay dediniz umay anda çok iyi yaa tarh tm falcılarda patlıyo yalnız haberiniz olsun :)) gelime önemli bence. Hatta ve hatta hande gibi göker gibi tıprak gibiler içinde geçerli mesela hande dört beş ay sonra dedi dördüncü beşinci ayda oldu göker tam tutturdu bazende beş hafta dediği şey beş ay da oldu gibi gibi.. :)) toprağnda söylediği ay aşmadı :) son falı biraz enteresandı da bakalm hayırlısı artk :) tuğba da an da mükemmel tarihi hala bekliyorm bakalm onun dedği nasl olcak :) ama verdiği tarihler arasnda birini tanıdm :))
Bu arada bugun tugbaya gittin yqkin bi tarih verdi cikarsa yazcam.ne olur ciksinnnn :)))Ya umaya
Bende baktirdim olmadi :) gokere de gittim sonucu guzel soyledi olmasini cok isterim.soyledikleri cikio diye okuyunca tekrar gidesim geliyor :) bir kez daha deneyecegim :)
Göker evlenmesine sayılı günler kala arkadaşma evlenmiceksin demişti ve gerçekten o adamla evlenmedi. Hatt bnde baktırdm inanmadm ama çıkınca gerçekten yok artık dedim. Hande içinde onu söyler hatta toprak içinde. Toprak mesela değişik ayrıntılar yakalıyo :) hayatmdan iki tane kız arkadaşmı çkardım onu bile söylemişti :) şuan size söyledğm bu falcılar gerçktn inanılmaz. Tarihe de giç bi falcı için takılmayn çnkü herşeyi Allah bilir. Tarotta bi analiz. Hayırlısı olsun artık :) ama ne varki bi bakıma da terapi yani o yüzden baktırın gitsin yapcak bişi yok :)Ya umaya
Bende baktirdim olmadi :) gokere de gittim sonucu guzel soyledi olmasini cok isterim.soyledikleri cikio diye okuyunca tekrar gidesim geliyor :) bir kez daha deneyecegim :)
0539 895 5670 yaa herkes bana ozelden eyupdeki kadini sormuş numrasini yazdm herkes bakabilir burdan.son zamanlarda en iyi bakkannlardan birisi.tabii benim ve arkadasimin düşüncesi
Göker evlenmesine sayılı günler kala arkadaşma evlenmiceksin demişti ve gerçekten o adamla evlenmedi. Hatt bnde baktırdm inanmadm ama çıkınca gerçekten yok artık dedim. Hande içinde onu söyler hatta toprak içinde. Toprak mesela değişik ayrıntılar yakalıyo :) hayatmdan iki tane kız arkadaşmı çkardım onu bile söylemişti :) şuan size söyledğm bu falcılar gerçktn inanılmaz. Tarihe de giç bi falcı için takılmayn çnkü herşeyi Allah bilir. Tarotta bi analiz. Hayırlısı olsun artık :) ama ne varki bi bakıma da terapi yani o yüzden baktırın gitsin yapcak bişi yok :)
50 tl fiyatı bana eyupde bi cafede bakti size nerde bakar bilmemİsmi ne bu eyüpteki kadının? Hangi kafede bakıyor, bir de kaça bakıyor?
İkisini bir bakıyo değişik bi tarzı var bu konuda :))Gökere kahve mi tarot mu tavsiye edersin canım?
Toprak hangi toprak acaba? Ayten hanimla ayni cafede olan mi baska mi ?Göker evlenmesine sayılı günler kala arkadaşma evlenmiceksin demişti ve gerçekten o adamla evlenmedi. Hatt bnde baktırdm inanmadm ama çıkınca gerçekten yok artık dedim. Hande içinde onu söyler hatta toprak içinde. Toprak mesela değişik ayrıntılar yakalıyo :) hayatmdan iki tane kız arkadaşmı çkardım onu bile söylemişti :) şuan size söyledğm bu falcılar gerçktn inanılmaz. Tarihe de giç bi falcı için takılmayn çnkü herşeyi Allah bilir. Tarotta bi analiz. Hayırlısı olsun artık :) ama ne varki bi bakıma da terapi yani o yüzden baktırın gitsin yapcak bişi yok :)
Göker evlenmesine sayılı günler kala arkadaşma evlenmiceksin demişti ve gerçekten o adamla evlenmedi. Hatt bnde baktırdm inanmadm ama çıkınca gerçekten yok artık dedim. Hande içinde onu söyler hatta toprak içinde. Toprak mesela değişik ayrıntılar yakalıyo :) hayatmdan iki tane kız arkadaşmı çkardım onu bile söylemişti :) şuan size söyledğm bu falcılar gerçktn inanılmaz. Tarihe de giç bi falcı için takılmayn çnkü herşeyi Allah bilir. Tarotta bi analiz. Hayırlısı olsun artık :) ama ne varki bi bakıma da terapi yani o yüzden baktırın gitsin yapcak bişi yok :)
Aytenle aynı cafede olan canmToprak hangi toprak acaba? Ayten hanimla ayni cafede olan mi baska mi ?
Evet canm mi cAfedeki hande :)hande, cafe mi deki mi?
Tesekkurler canim :)Aytenle aynı cafede olan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?