İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bu eyüpteki telefon ile bakıyor mu? Ücreti ne kadar

Ay hayatta gitmem, zaten elemiştimonu. Konuşma tarzına bak, ne kadar olumsuz...

Kizlar bide forumda bi ara pinar ve oznur kardeslerden bahsedilmis ben onlara yeni yeni gitmeye basladim kucuk seyler tutuyo ama esas konu cikacak mi bilmiyorum.varmi giden duyan bilen ?? Ayy ne cok fal baktirmisim yazarken bi utandim

Eyüp'teki kadının adı ne acaba? :)
Kimler baktırdı h_girl dışında? Ocakta onunla açasım var 2016'nın fal sezonunu.
2015'i de yarın Tugba ile kapatıyorum, tutamadım kendimi. Umarım olumlu şeyler söyler

Ben aradım kendisini geçenlerde. Seyhanmış adı. Eyüpte oturuyormuş ama bir kafede falcı değil. Seyyar. İstersen bakırköyde istersen eyüpte aslı börekte bakarım, dedi. Tarot + Kahve 50 TL. 1 saate yakın bakıyorum, dedi. Bir de biryerle anlaşmalı olmadığı için nakit ödüyorsunuz. Kart çekimi vs. yok. Ben hiç baktırmadım, bunlar telefonda öğrendiklerim.

Hiç sevmedi derken?

Şu zamana kadar 1 saate yakın bakan birisini duymadım. Gitmeyi düşünüyo musunuz?

Dun Tugba'ya telefonda baktirdim ve hayatimda baktirdigim en guzel faldi bence. Telefonda baktirinca uzun da bakiyor 20 dakika bakmis. Cok gercekciydi ve Eylem hanim'inkiyle ortusuyordu. Bu ikili benim favorim. Yeter'in fali benim acimdan tamamen patladi bu arada. Bu fal isinden hevesimi aldim sanirim, umarim herkesin gonlune gore olur :)

Çok teşekkürler bilgiler için. Eyüp bana daha yakın. Baktırırsan yine paylaşır mısın tecrübeni

Ya şu evli adamlar için fal baktıranlar gerçekten çok komikkk. Sana niye dönsün be kardeşim... Adam sevmiş evlenmiş seni naaapsın canım ya:)) Falcılarda böyle zavallılara umut veriyo malesef.. Karısını boşayıp seni alacak he cnm he bekle sen

Dün Yetere de baktırdım. Tuğba ile hemen hemen aynı tarihleri verdiler, yorumlar da aynı. Şimdi Yeterin söyledikleri patladı diyosunuz, ona aklım takıldı. Ama karşı taraf için gerçekten çok iyi bakıyor. Bi tek Yeterin falı çok kısa sürdü bana göre. Şimdi Eyüptekine mi gitsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…