Bir kaç kere baktırdım Kerim'e.. Bazıları çıkıyor, bazıları çıkmıyor. Ortalama bir falcı benceKizlar bide bisey sorucam ben bunk cafedeku kerimi begeniyirum ama baktieip memnun kalan ya da kalmayan var mi acaba
Canım bu eyüpteki telefon ile bakıyor mu? Ücreti ne kadarKizlar çıkan fal hberi damlalar tugba 1 hftya arayacak dedi eyüp falci uzun yola gidip gelip arayack dedi cocuk ankaaya gitti geldi simdi bana yazdi konusuoz ikiside Cikti.digerleride aricak demisti ama tarihleri tutan bunlar haaaa bide yeterr yeterre oda bu tarihi vermisti.
Ay hayatta gitmem, zaten elemiştimonu. Konuşma tarzına bak, ne kadar olumsuz...arkadaslar yetere gitmeyin yaa ben en son 3 gun once gittim bi daha deneyeyim dedim bu adamla sana 1 saniye bile konusma gorunmuyor artik dedi ,fallar saniye bile vermiyor dedi,dogum gununde de arama cevap vermeyecek cunki dedi,dun oglanin dogum gunuydu aradim acdi,aradigin icin cok tesekkur ederim cok sevindim cok mutlu ettin beni dedi,tebrik ettim konustuk biraz kapattik.yani yeterin dedigi foss,yada benle enerjisi tutmadi beni hic sevmedi yani o da ola bilir :)
Baktırdığın kişilerden çıkan hangisi ya da hangileri pekii?Hahahahaa bennn tabikiiii bakarken saçmalamıştı helecekle ilgili verdiği olacak dediğide olmadı bana
Eyüp'teki kadının adı ne acaba? :)
Kimler baktırdı h_girl dışında? Ocakta onunla açasım var 2016'nın fal sezonunu.
2015'i de yarın Tugba ile kapatıyorum, tutamadım kendimi. Umarım olumlu şeyler söyler
Hiç sevmedi derken?arkadaslar yetere gitmeyin yaa ben en son 3 gun once gittim bi daha deneyeyim dedim bu adamla sana 1 saniye bile konusma gorunmuyor artik dedi ,fallar saniye bile vermiyor dedi,dogum gununde de arama cevap vermeyecek cunki dedi,dun oglanin dogum gunuydu aradim acdi,aradigin icin cok tesekkur ederim cok sevindim cok mutlu ettin beni dedi,tebrik ettim konustuk biraz kapattik.yani yeterin dedigi foss,yada benle enerjisi tutmadi beni hic sevmedi yani o da ola bilir :)
Şu zamana kadar 1 saate yakın bakan birisini duymadım. Gitmeyi düşünüyo musunuz?Ben aradım kendisini geçenlerde. Seyhanmış adı. Eyüpte oturuyormuş ama bir kafede falcı değil. Seyyar. İstersen bakırköyde istersen eyüpte aslı börekte bakarım, dedi. Tarot + Kahve 50 TL. 1 saate yakın bakıyorum, dedi. Bir de biryerle anlaşmalı olmadığı için nakit ödüyorsunuz. Kart çekimi vs. yok. Ben hiç baktırmadım, bunlar telefonda öğrendiklerim.
Çok teşekkürler bilgiler için. Eyüp bana daha yakın. Baktırırsan yine paylaşır mısın tecrübeniBen aradım kendisini geçenlerde. Seyhanmış adı. Eyüpte oturuyormuş ama bir kafede falcı değil. Seyyar. İstersen bakırköyde istersen eyüpte aslı börekte bakarım, dedi. Tarot + Kahve 50 TL. 1 saate yakın bakıyorum, dedi. Bir de biryerle anlaşmalı olmadığı için nakit ödüyorsunuz. Kart çekimi vs. yok. Ben hiç baktırmadım, bunlar telefonda öğrendiklerim.
Baktırdığın kişilerden çıkan hangisi ya da hangileri pekii?
Canim sen kimden bahsettin oznur pinar mi baskasi mi anlayamadim da:)
Ben o mesajı La_vita'ya yazmistim :)
Ben o mesajı La_vita'ya yazmistim :)
Forumu anlamak 1az zaman alıyor, ben epey zorlanmistim kim kime ne yazmis, foruma mi yazmis, birine mi yazmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?