Randevusuz canm o :) randevuyla gidende var hbr eden önceden bazen ama şimdi yeniyıl yakn ya öyle randevu yapan vardır elbet ama gidersen alırlar :)Tuğba'ya iki hafta önce baktırdım şimdi yine gitmim dedim ama dediğin gibi seviyorum tuğbayı bende. Off randevulu mu göket yoksa direkt gidiliyor mu? Belki giderim
Göker taksimde nazar çayocağında bakıyo pen cafe nin köşesindeki pembe çıkmaznda :)slm hanımlar göker nerde bakıyor cafenin adı nedir, birde kaç tl bilgi verirseniz sevinirim.
Sağol canım:)Randevusuz canm o :) randevuyla gidende var hbr eden önceden bazen ama şimdi yeniyıl yakn ya öyle randevu yapan vardır elbet ama gidersen alırlar :)
Bn geçen sene gittim hatırlamıyorm taze giden vardır :)arkadaslar besiktas symbol cafe nihale giden varmi aranizda??varsa bilgi vere bilirmi nasil diye??
sen handeye gideceksin degilmi???/haber verirsin bana gidince nasil bakti neler soyledi diyeBn geçen sene gittim hatırlamıyorm taze giden vardır :)
Telefon numaram var sende haberleşiriz :)sen handeye gideceksin degilmi???/haber verirsin bana gidince nasil bakti neler soyledi diye
Göker taksimde nazar çayocağında bakıyo pen cafe nin köşesindeki pembe çıkmaznda :)
goker hergun ordaGöker'e kaç gıbı gıtmek lazım,hangı günler orda, hergün degıldır dı mı
Bır de fıyatı ne kadar
Canım ben baktırdım kısa ama güzel baktı denebilinirarkadaslar besiktas symbol cafe nihale giden varmi aranizda??varsa bilgi vere bilirmi nasil diye??
gelecek ciktimi?Canım ben baktırdım kısa ama güzel baktı denebilinir
kimin??3 gun içinde dediği bir sey olduocak beklıyorum bırde
kucuk biseymiydi cikan yoksa onemli biseymi?zaten hep kucuk seyler cikiyor ya esas olaylar cikmiyorrrr3 gun içinde dediği bir sey olduocak beklıyorum bırde
bu işle ilgili miydi dediği?bu arada kzlar eylem bana kasimim sonuna dogru ve araligin basinda calismalarin olacak demisti ama ikmadi bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?