Tatlım ben bakırköyde gülden diye bir kadını sorıyordum bu bakırkoy postane varmıs yanında pasaj onun içinde bir dükkan gibi bir yer varmıs orda numarası yazıyormus yarın arkadas alcal numarasını randevu ile bakıyormus yeni merakım bu kadın
ay sonu geldi sayılır, alsak mı bilgileriBu ayın sonunda tüm çıkanları ve patlayanları yazıcam arkadaşlar. Fal işini bıraktım. Gerekte yoktu aslında nerden bulaştım bilmiyorum başından beri. Kapı kapıyı açtı herhalde. Buraya girip yazılanları okumak da insanı bakmaya yönlendiriyor. O yüzden cidden çok zor durumda değilseniz, bir ilişkiniz varsa veya bir işiniz varsa baktırmayın derim. Arada mutlaka tartışmalar yorgunluklar olucak. Ama iyi bir erkek cidden sizi bu duruma düşürmez. Ben maddiyat ve bir takım hedef değişiklikleri için baktırıyordum uzun süredir. Bu süreçte çıkanlar oldu tarihleri patlayanlar oldu. Ama tüm baktırdığım falcıları isimleriyle birlikte yanlarına not düşerek yazıcam. En azından yeniler için faydalı bir bilgilendirme olacağını düşünüyorum. Çok sık baktırmayın. Kendinize mani olamıyorsanız bu foruma girmemeye çalışın çünkü burayı okudukça insan onu da bir deneyeyim buna da bir baktırayım derken iyice işleri tersine gidiyor. Bıraktığımdan beri (yaklaşık 1 ay 10 gündür) çok daha iyi herşey. Size de tavsiye ederim
Canım bu kadın telefondan bakıyor mu? Ve fiyatı ne kadar?0539 895 5670 yaa herkes bana ozelden eyupdeki kadini sormuş numrasini yazdm herkes bakabilir burdan.son zamanlarda en iyi bakkannlardan birisi.tabii benim ve arkadasimin düşüncesi
Damlalar Cafe Tugba'nın fal baktırıp da "Bana bir kelimesi bile çıkmadı." diyen var mı?
Ben de dun tugbaya baktirdim bugun de yeter yoksa karsilastik mi:)) bana da hemen hemen ayni tarihleri verdiler hayirlisi bakalimbu gün tuğba ve gökere baktırdım ikiside aynı tarihi verdi, aynı falı iki kere dinlemiş gibi oldum inş çıkar dedikleri..
Sen de mi bugun gittin:)) bende bugun baktirdim yoksa karsilastik mi bugun giden cok olmus :)))Ya arkadaşlar bir şey soracam göker'e baktırıpta olumsuz bir şeyin olumlu sonuçlandığı oldu mu?Bugün göker'e gittim de.
Olabilir:) bugün gittim aynen. 6-7 gibiSen de mi bugun gittin:)) bende bugun baktirdim yoksa karsilastik mi bugun giden cok olmus :)))
aaa nasil yani gelecekle ilgili dedikleri cikmadi mi?tarihler gecti mi?Ben göker e telfda baktrmstm.. bnmle ilgili her seyi bilmsti bn de dedkleri ckck die heycnlnmstm ama hicbi sey cikmadi :))
ay sonu geldi sayılır, alsak mı bilgileri
heyecanla beklemedeyim :)
Ben bir kaç kez baktırdım aslında anı ıyı bıldı ama baktırdıgım fal çıkan olmadı açıkcasıKizlar bide bisey sorucam ben bunk cafedeku kerimi begeniyirum ama baktieip memnun kalan ya da kalmayan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?