İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bu kadın benim dediğim ve uzun uğraşlar sonun da bulduğum kadınsa eğer hiç uğraşma bırakmış belli kişilere bakıyor. Durmadan erteliyor.

ay sonu geldi sayılır, alsak mı bilgileri
heyecanla beklemedeyim :)

bu gün tuğba ve gökere baktırdım ikiside aynı tarihi verdi, aynı falı iki kere dinlemiş gibi oldum inş çıkar dedikleri..

arkadaslar yetere gitmeyin yaa ben en son 3 gun once gittim bi daha deneyeyim dedim bu adamla sana 1 saniye bile konusma gorunmuyor artik dedi ,fallar saniye bile vermiyor dedi,dogum gununde de arama cevap vermeyecek cunki dedi,dun oglanin dogum gunuydu aradim acdi,aradigin icin cok tesekkur ederim cok sevindim cok mutlu ettin beni dedi,tebrik ettim konustuk biraz kapattik.yani yeterin dedigi foss,yada benle enerjisi tutmadi beni hic sevmedi yani o da ola bilir :)

Tugba'ya telefonda baktiranlar iletisimde sorun yasadilar mi? Ben dun yazdim bana bugun yazmami soyledi bugun yine yazdim ama gormesine ragmen cevap vermiyor. Ben de devamli yazip sik bogaz etmek istemiyorum. Ne yapayim sizce?

Ya arkadaşlar bir şey soracam göker'e baktırıpta olumsuz bir şeyin olumlu sonuçlandığı oldu mu? Bugün göker'e gittim de.

Ben göker e telfda baktrmstm.. bnmle ilgili her seyi bilmsti bn de dedkleri ckck die heycnlnmstm ama hicbi sey cikmadi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…