- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
bende bu tarz yerlere düşünüyordum o yüzden sordum iyi araştırıp gitmek lazım demekki tesekkurlerCanim bildiğin adam parayi aldıktan sonra uyduruktan bir analiz yapti soru sormak için aradım telefonu suratima kapatti.
Adam radyeatezi ilmi altında resmen dolandırıcılık Yapıyor. Site adi kuantum terapi şifa enerji
Adamin ismi adem canim ben 100tl m gitti kimsenin gitmesin.
Malum faldan umudu kesen ler enerji uzmanına yöneliyor.
Adam çok pişkin 100tl mi aldınız size hakkımı helal etmiyorum diye yazdıim.sayfasinda dinden bahseden adamın hakkimi helal edip etmedigim umrunda değil.
tugba daha iyiydi bana gore yeter cok fena salladi adam gunde biriyle konusuyor dedi,adam oyle biri olsa zaten evleniyor diye benle iletisimini kesmez bilmiyorum ben hic begenmedim sanki boyle beni gicik etmek hep olumsuz uzucu seyler soyledi yada beni sevmedi yani bilemiyorumSpring aen Yeter'e de Tugba'ya da gittin sanirim. Malum konu hakkında nasıl yorum yapmişlardı?
Yeter sende fena patlamıştı galiba da Tugba nasıldı?
Teşekkürler cevaplar içintugba daha iyiydi bana gore yeter cok fena salladi adam gunde biriyle konusuyor dedi,adam oyle biri olsa zaten evleniyor diye benle iletisimini kesmez bilmiyorum ben hic begenmedim sanki boyle beni gicik etmek hep olumsuz uzucu seyler soyledi yada beni sevmedi yani bilemiyorum
Canim sakin aman aman resmen muskanin farklı bir versiyonu olmuş bu enerji çalışma olaylari....bende bu tarz yerlere düşünüyordum o yüzden sordum iyi araştırıp gitmek lazım demekki tesekkurler
Canlar ben memnun kaldığım için arkadaşımı da götürdüm arkadasin annesinin ölüm sebebini rahimlerinden sıkıntı cekms dedi arkadasda dediki annem rahim kanserinden öldü bi miras davasindan dolayi kavga ediceksin dedi ebet miraslik durumlari var ve kavga halindeler.arkadas kimseyi koay koay egenmez ama cok begendi.bna sira gelince benimkinin capkin oldugunu 5 para etmicegini ben istersem bu isin olacagini soyledi evet dogru bende öyle düşünüyorum.benimkinin ailesi ile oln büyük problemlerini söyledi onarada dogruydu bu adam 5 para etmez tembelin teki dedii evet oda dogru 1.5 aydir calismayip evde yatior pislik :) yani genel olarak cok beğendim arkadasimda begendi eyupdeki kadını.
Amin canım. Dua et bol bol ve olumlu düşünmeye calış. Ne kadar maneviyattan uzaklaşıp olumsuz düşünmeye başladıkça bütün kötü şeyler daha da üst üste geliyor sanki. Allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda...Canim sakin aman aman resmen muskanin farklı bir versiyonu olmuş bu enerji çalışma olaylari....
Fallardan ağzım yandı enerji olayina gireyim dedim oda bu dolandırıcı sayesinde elimde patladi
Tekistediğim doğru insanla yuvami biran once kurmak ama ne hikmet se olmuyor..
Rabbim bütün genç kızların baksın yuzune
mesaj attımBiri bana mi cafe handenin numarasini verebilir mi
Ayyy canım saolasnnmesaj attım
Gökerde iyidir onunda dene gör bak genelde tarih veriyo ya verdiği tarihlerde mesela yedinci ay diyo bana gelede yedi ay sonra oluyo hande de beş ay sonra diyo beşinci ay oluyo gibi. Bana göre en usta falcılar hande göker tuğba :)) tuğba da yakn gelecekte on numara beş yıldız :))Offf yine falım geldi tutim diyorum ocağa kadar tutamıyorum yahu. Göker'i denemedim hiç. Napim denesem mi? Yoksa gitmesem mi?
Tuğba'ya iki hafta önce baktırdım şimdi yine gitmim dedim ama dediğin gibi seviyorum tuğbayı bende. Off randevulu mu göket yoksa direkt gidiliyor mu? Belki giderimGökerde iyidir onunda dene gör bak genelde tarih veriyo ya verdiği tarihlerde mesela yedinci ay diyo bana gelede yedi ay sonra oluyo hande de beş ay sonra diyo beşinci ay oluyo gibi. Bana göre en usta falcılar hande göker tuğba :)) tuğba da yakn gelecekte on numara beş yıldız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?