Kızlar ben yarına randevu aldım şimdi dide bir arkadasım baktırıyor baktıktan sonra arıcak beni nasıl oldugunu anlatırım ama bende merak ettim tlf bakıyor mu bılmıyorum ama gidebiliyorasanız yanına gidin bence daha etkiliBen aradım kendisini geçenlerde. Seyhanmış adı. Eyüpte oturuyormuş ama bir kafede falcı değil. Seyyar. İstersen bakırköyde istersen eyüpte aslı börekte bakarım, dedi. Tarot + Kahve 50 TL. 1 saate yakın bakıyorum, dedi. Bir de biryerle anlaşmalı olmadığı için nakit ödüyorsunuz. Kart çekimi vs. yok. Ben hiç baktırmadım, bunlar telefonda öğrendiklerim.
Ya şu evli adamlar için fal baktıranlar gerçekten çok komikkk. Sana niye dönsün be kardeşim... Adam sevmiş evlenmiş seni naaapsın canım ya:)) Falcılarda böyle zavallılara umut veriyo malesef.. Karısını boşayıp seni alacak he cnm he bekle sen
Şu zamana kadar 1 saate yakın bakan birisini duymadım. Gitmeyi düşünüyo musunuz?
Kızlar ben yarına randevu aldım şimdi dide bir arkadasım baktırıyor baktıktan sonra arıcak beni nasıl oldugunu anlatırım ama bende merak ettim tlf bakıyor mu bılmıyorum ama gidebiliyorasanız yanına gidin bence daha etkili
Bekliyoruz canim haberlerini arkadasjnin da seninde nasilmis merak ettim bide 1 saat ne bakiyor neler diyor yani baya uzun bir sureKızlar ben yarına randevu aldım şimdi dide bir arkadasım baktırıyor baktıktan sonra arıcak beni nasıl oldugunu anlatırım ama bende merak ettim tlf bakıyor mu bılmıyorum ama gidebiliyorasanız yanına gidin bence daha etkili
Kızlar ben yarına randevu aldım şimdi dide bir arkadasım baktırıyor baktıktan sonra arıcak beni nasıl oldugunu anlatırım ama bende merak ettim tlf bakıyor mu bılmıyorum ama gidebiliyorasanız yanına gidin bence daha etkili[/
Tarot ve su 50 su ise 100 müşBekliyoruz canim haberlerini arkadasjnin da seninde nasilmis merak ettim bide 1 saat ne bakiyor neler diyor yani baya uzun bir sure
Nasıldı?ben baktırdım kendisine yarım saat baktı telefonda baktırdım ben
eyuptekı kadına mı baktırdın ? nasıldı pekı gecmıse önem vermıyorum anı fln bıldı mı gelecekte tutarlı mıydı?ben baktırdım kendisine yarım saat baktı telefonda baktırdım ben
Tam bi yorum yapamıyorum açıkçası kafam karıştı bakarken burçlarla ifade etti insanları kimlerden bahsettiğini cok anlamadım açıkcası şaşırdığım noktalar da oldu özellikle birkaç konuda şaşırttı baktıranlar yorum yazarsa daha iyi anlarız nasıl oldugunuNasıldı?
Evet ona baktırdım net bir sey söyleyemiyorum ama fena değildieyuptekı kadına mı baktırdın ? nasıldı pekı gecmıse önem vermıyorum anı fln bıldı mı gelecekte tutarlı mıydı?
yanı ıyı olsa etkılenırdın baya o halde normal bakıyor oyle aman aman degıl :)Evet ona baktırdım net bir sey söyleyemiyorum ama fena değildi
hahahahaha valla benımde maksımum yarım saat suruyo :) bıde bıseylerı sırf uzatmak ıcın dolaylı bı sekılde oyalaya oyalaya bakanlarada gıcık oluyorum ne varsa pat pat söyle :)Benim hayatımda 1 saatlik anlatılacak hiçbir şey yok
Şaşırdığım noktalar oldu birkaçyanı ıyı olsa etkılenırdın baya o halde normal bakıyor oyle aman aman degıl :)
şaşırdığım noktalar oldu kötü diyemem Haksızlık olur diger baktıranlar da yorum yazarsa daha iyi anlarızyanı ıyı olsa etkılenırdın baya o halde normal bakıyor oyle aman aman degıl :)
Ben birazdan yapcamŞaşırdığım noktalar oldu birkaç
şaşırdığım noktalar oldu kötü diyemem Haksızlık olur diger baktıranlar da yorum yazarsa daha iyi anlarız
Hali hazırda çoktan kınamışşsın ama :/Sadece başıma gelmesin diye kınamıyorum. Yoksa edecek çok lafım var öylelerine. Edepsizlik bir kere. İffetli karakterli bir insan böyle bir bekleyiş içinde olmaz zaten bu bir. İkincisi, çoğu falcının da midesi bulanıyordur bence. Sevmiyolar o tipleri. Ters yorumlar yapabiliyolar. Normal bir durum değil çünkü. Aman neyse, sinir krizi.
Sonuna kadar katılıyorum canım. Birde forumda yazıyorlar ya uyuz oluyorum iyice. Ahlâk denen kavram kalmamış insanlarda içinden geçiriyorsun bari açığa vurma. Azcık edep yahu!Ya şu evli adamlar için fal baktıranlar gerçekten çok komikkk. Sana niye dönsün be kardeşim... Adam sevmiş evlenmiş seni naaapsın canım ya:)) Falcılarda böyle zavallılara umut veriyo malesef.. Karısını boşayıp seni alacak he cnm he bekle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?