İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben yarına randevu aldım şimdi dide bir arkadasım baktırıyor baktıktan sonra arıcak beni nasıl oldugunu anlatırım ama bende merak ettim tlf bakıyor mu bılmıyorum ama gidebiliyorasanız yanına gidin bence daha etkili

Sadece başıma gelmesin diye kınamıyorum. Yoksa edecek çok lafım var öylelerine. Edepsizlik bir kere. İffetli karakterli bir insan böyle bir bekleyiş içinde olmaz zaten bu bir. İkincisi, çoğu falcının da midesi bulanıyordur bence. Sevmiyolar o tipleri. Ters yorumlar yapabiliyolar. Normal bir durum değil çünkü. Aman neyse, sinir krizi.

Şu zamana kadar 1 saate yakın bakan birisini duymadım. Gitmeyi düşünüyo musunuz?

Yok canım ben baktırmayı düşünmüyorum. Pek duyulmamış tanındık değil. Riske atamam denemek için bile olsa. Eğer denenip onaylanırsa, belki ileride ihtiyacım olduğunda giderim.

Bekliyoruz canim haberlerini arkadasjnin da seninde nasilmis merak ettim bide 1 saat ne bakiyor neler diyor yani baya uzun bir sure

Tam bi yorum yapamıyorum açıkçası kafam karıştı bakarken burçlarla ifade etti insanları kimlerden bahsettiğini cok anlamadım açıkcası şaşırdığım noktalar da oldu özellikle birkaç konuda şaşırttı baktıranlar yorum yazarsa daha iyi anlarız nasıl oldugunu

yanı ıyı olsa etkılenırdın baya o halde normal bakıyor oyle aman aman degıl :)
Şaşırdığım noktalar oldu birkaç
yanı ıyı olsa etkılenırdın baya o halde normal bakıyor oyle aman aman degıl :)
şaşırdığım noktalar oldu kötü diyemem Haksızlık olur diger baktıranlar da yorum yazarsa daha iyi anlarız

Hali hazırda çoktan kınamışşsın ama :/
Kimse büyük konuşmasın, insanın başına geliyor sevgilisinin evlenmesi falan.. Burda kabahat kadında değil, sevgilisi varken başkasıyla evlenen adamda. Bu durumda sevdiğiniz adam evli oluyor, siz onun niyetine gitmemiş olsanız da falınızda o adam çıkıyor.

tugba'ya yarına randevu almıştım, telefonum kırıldı az önce, yarın tüm gün onu yaptırmak için koşturacagım için Tugba'ya yine gidemeyeceğim...Kısmetimde yok galiba :)

Sonuna kadar katılıyorum canım. Birde forumda yazıyorlar ya uyuz oluyorum iyice. Ahlâk denen kavram kalmamış insanlarda içinden geçiriyorsun bari açığa vurma. Azcık edep yahu!

kizlar bugun melekler kahvesi erene gittim,ya delirecem buda ayni seyi soyledi,ocak subat ayinda karsina biri cikacak dedi,esmer uzunboylu senden 4 yada 5 yas kadar buyuk.insaat isiyle meskul ve bu kisi hayatina girecek son kisi senin evlenme adamin dedi,hepsi ayni seyi soyluyor bunlarin ya valla oyle biri cikmazsa asil o zaman delirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…