- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
enerjimiz tutmadi yani :) 2 kere gittim 2sinde olumsuz olumsuz negatif negatif konustu ve ben uzuldukce hosuna gitti sanki valla gitmem bidahaHiç sevmedi derken?
Aynen yani aynı şeyleri dolaştırıp dolaştırıp söylüyorlar . Valla hayatım monoton yani öyle büyük şeyler yokhahahahaha valla benımde maksımum yarım saat suruyo :) bıde bıseylerı sırf uzatmak ıcın dolaylı bı sekılde oyalaya oyalaya bakanlarada gıcık oluyorum ne varsa pat pat söyle :)
kiminkiler cikti sana canim?Merhaba arkadaşlar.
Çıkan fallarım çok oldu. Şimdi de boşlukta gibiyim.
Hepsi çıktı. Ee? Diyorum :) karar aşamasındayım yine zaten. Kafam karışık. Daha önce hiç baktırmadığım birine baktırsam diyorum.
Bana böyle olumsuz da olsa söyleyen biri lazım. Öneriniz var mı? Son Zaman'larda pek takip edemedim.
Hali hazırda çoktan kınamışşsın ama :/
Kimse büyük konuşmasın, insanın başına geliyor sevgilisinin evlenmesi falan.. Burda kabahat kadında değil, sevgilisi varken başkasıyla evlenen adamda. Bu durumda sevdiğiniz adam evli oluyor, siz onun niyetine gitmemiş olsanız da falınızda o adam çıkıyor.
Nasıl oldu? Arkadaşınız memnun kaldı mı Eyüpdeki kadından? Yarın arayıp renduvu almak istiyorum. Pek anlayamadım iyi mi yoksa boş ona bakdırmak. ))Ben birazdan yapcam
Nasıl oldu? Arkadaşınız memnun kaldı mı Eyüpdeki kadından? Yarın arayıp renduvu almak istiyorum. Pek anlayamadım iyi mi yoksa boş ona bakdırmak. ))
Benim gibi arada kalmış o da net bir sey denmiyor iştecanım baktırmıs belirli ana şeyleri bilmiş ama oda burda yapan arkadaş gibi kararsız kalmıs beğenmiş ama bilemiyorum dedi baya yogunmus zaten kadın ama zamana baglı tarıh vermiş bende bilemedim
Nasıl oldu? Arkadaşınız memnun kaldı mı Eyüpdeki kadından? Yarın arayıp renduvu almak
Biz bu seyhan hanıma Nasıl ulaşırızNasıl oldu? Arkadaşınız memnun kaldı mı Eyüpdeki kadından? Yarın arayıp renduvu almak istiyorum. Pek anlayamadım iyi mi yoksa boş ona bakdırmak. ))
Randevu almak icin Nasıl ulaşıcamBen aradım kendisini geçenlerde. Seyhanmış adı. Eyüpte oturuyormuş ama bir kafede falcı değil. Seyyar. İstersen bakırköyde istersen eyüpte aslı börekte bakarım, dedi. Tarot + Kahve 50 TL. 1 saate yakın bakıyorum, dedi. Bir de biryerle anlaşmalı olmadığı için nakit ödüyorsunuz. Kart çekimi vs. yok. Ben hiç baktırmadım, bunlar telefonda öğrendiklerim.
Canım yanlış anlama ama forumda eski yazılanları okurken yine böyle bir mesajına denk gelmiştim hatırladım şimdi orda da buna benzer şeyler yazmıştın. Arada canın sıkılınca böyle şeyler yazıyorsun galiba. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama herhalde bırakmak isteyipte bırakamıyorsun fal işini. Burda zaten kimsenin hayatım mükemel fal baktırim gibi bir durumu yok. Herkes bir dertten dolayı baktırıyor ve kendini iyi hissediyor ne bilim rahatlıyor. Ve forum olduğu için tartışıyoruz kim iyi veya değil diye ,falcılar topiği olmasının sebebi bu. Senin için de allah hayırlısını versin.Çok uzun zamandır yorum yapmıyordum fal baktırmayı bıraktıgım için,bütün falcıların numarasını da silmiştim zaten bir aydan fazla oldu.Ama buray hala takip ediyor,yazdıklarınızı okuyorum ara ara.Dönem dönem hep burada birilerini ayyuka çıkarıp sizler pirim yaptırıyorsunuz bence.Siz falcının gelecekten haber veremediğini anladıgınıza da,falcı sizden ekmeğini yeterince yemiş oluyor zaten.Bir ara eylem aşağı eylem yukarıydı,birden bıçak gibi kesildi sonra eylem yeter hortladı,ki bu yeter bu forum ilk açıldıgında adı lütfen geçmiş bi kadın,şu aralar göker gözde,yakında o da biter,eyüpteki kadın,nihal yok hande...Hakkınızda Allah hayırlısını versin kızlar inşallah
He demekki hep düşüncem aynıymış,hiç rotamdan çıkmamışım,falcılar bu kadar mükemmel de bi kendi hayatlarının cafe köşelerinde millete umut dağıtmaktan başka bişey olmadığını bilemiyorlar,yapmak istediğim pek bişey yok,burda yazılanları okuyup eğleniyorum çoğu kez,benim için hayırlısını verdi sağolsun ki ben vazgeçeli çok oldu,hayırdan çok akıl fikir versin demeliydim demek kiCanım yanlış anlama ama forumda eski yazılanları okurken yine böyle bir mesajına denk gelmiştim hatırladım şimdi orda da buna benzer şeyler yazmıştın. Arada canın sıkılınca böyle şeyler yazıyorsun galiba. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama herhalde bırakmak isteyipte bırakamıyorsun fal işini. Burda zaten kimsenin hayatım mükemel fal baktırim gibi bir durumu yok. Herkes bir dertten dolayı baktırıyor ve kendini iyi hissediyor ne bilim rahatlıyor. Ve forum olduğu için tartışıyoruz kim iyi veya değil diye ,falcılar topiği olmasının sebebi bu. Senin için de allah hayırlısını versin.
He demekki hep düşüncem aynıymış,hiç rotamdan çıkmamışım,falcılar bu kadar mükemmel de bi kendi hayatlarının cafe köşelerinde millete umut dağıtmaktan başka bişey olmadığını bilemiyorlar,yapmak istediğim pek bişey yok,burda yazılanları okuyup eğleniyorum çoğu kez,benim için hayırlısını verdi sağolsun ki ben vazgeçeli çok oldu,hayırdan çok akıl fikir versin demeliydim demek ki
Selma taşpınar. Çiğdem bunların 2 si çok net çıktıkiminkiler cikti sana canim?
He demekki hep düşüncem aynıymış,hiç rotamdan çıkmamışım,falcılar bu kadar mükemmel de bi kendi hayatlarının cafe köşelerinde millete umut dağıtmaktan başka bişey olmadığını bilemiyorlar,yapmak istediğim pek bişey yok,burda yazılanları okuyup eğleniyorum çoğu kez,benim için hayırlısını verdi sağolsun ki ben vazgeçeli çok oldu,hayırdan çok akıl fikir versin demeliydim demek ki
Çiğdem hangisi?Selma taşpınar. Çiğdem bunların 2 si çok net çıktı
Çok baktırdım arada tutturanlarda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?