- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Ailesi bulmuştur belki kızı canm üzülme lütfen ya ne biçim insanlar var çocuğunu sevmediği biriyle evlendirmeye meraklı :/[/QUOT
kim o tek falci? :)Yok o kadar degil ben falcılara cok para vermeye karşıyım zaten tek Bi falcım var onun gibi Bi tane daha iyi bulsam verırım
en iyisi arayip konusmak,falcilara bukadar para verecegine ara konus,ondan sora eger ben evleniyorum artik hersey bitti derse yoluna devam et onune bak,ya da onun diyeceklerine bagli olarak hareket et bence en iyisi arayip konusmakKizlar az önce ablasi kiz kardeşiyle elinde çiçekler araba içinde foto koymuş facebook duvarina. Deliricem ben ya. Falcilar bunun oyun olduğunu diyorsa ablasi filandami isin içinde? Kaç yasinda evliler ya. Buna benimki nasil razi oldu? Nasil baskasina gidiyor ben deliriyorum
Nasil sakinlesirim nasil?
Bizi hep bu adamlara bağlayan bu falcılar...bunun vebalini nasıl ödeyecekler...sen hiç falcıya gitmesen bu gördüklerin seni 1-2 hafta üzer, sonra alışırsın, gerçeği kabul edersin, yoluna bakarsın, ama bu falcılar sadece kafa karıştıryor...doğal süreci uzatıyorKizlar eyleme gokere ve yetere baktirdim ve ben fallara baktirirken pasta fotografini koyan kardeşi beni instagramindan cikardi. Ayriyken ekliyken bugün pastadan sonra beni cikarmasi ilginç değilmiş? İç falcida bunun komplo olduğunu kizi ailesinin istedigini kizin ailesinin ve kizin kendi mesleğinin iyi olduğunu, pastayida kardeşinin gaziyla yaptirildiginu söyledi. Hatta eylem bu ayin 6 ve 16 sinda gerçek durumu göreceksin dedi. Senin peşinden gelecek dedi. Yeter ise onun agzindan 2-3 ay ver bana dedi. Benim kafa kazan gibi oldu. Ufak bir kutlamaya bu çok gösterişli bir pasta değil mi?
canım nevin de patladı hepsi de. gelişme sıfır :) yalnız aylar önce rezzanın dediği bir şey oldu geçen hafta sonu ama esas konu ile alakalı değil. hepsi o kadarahcıkkk kuzum gelısmeler var mı ?
ne zamandır bakmıyorum bu konulara, pozitif düşünce ve olumlama calısmaları yapıyorum ıyım cok sukur :)
bgnde okıyım dedım evdeyken cıkan,cıkmayan kımse var mı ne oluyor dıye, o dedıgın kadın kendı dertlerını anlatıyor kız :) oylede olabılır boylede dıyor bır kere gıtmıstım o cafedekı semra guzeldi başkada bilmiyorum ztn :)
Alla allaaa seni seviyor onu sevmiyor ve nişanlanıyor inanmaMerhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Sen bunları yazınca aklımdan hiç çıkmayan son konuşma geçti ve bir söz var türkü yine o türkü sazlarda tel değiştiMerhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Rezzan Fal Alem mi? O kadın bende çıkıyor.canım nevin de patladı hepsi de. gelişme sıfır :) yalnız aylar önce rezzanın dediği bir şey oldu geçen hafta sonu ama esas konu ile alakalı değil. hepsi o kadar
Erkeklerin işte bu umut verici cümleleri insanı yıpratıyor. Nefret ediyorum böyle yaptılar mı. Sana değer veriyorum da bilmem ne de... Senin hayatın canım senin kararın ama arayıp sorman iyi olmuş en azından kafandaki soru işareti gitti. Bana tüm falcılar ne diyor biliyor musun karşındaki insan ilişki adamı değil kimseyle olamaz. Bence seninkide aynı kimseyle olamıyor. Ama seni de bırakamıyor . Neden? Çünkü seninleyken mutlu sen ona değer veriyosun, kimse senin verdiğin değeri ona vermiyor.bundan sonrası sana kalmış senin kararın. Allah hayırlısını nasip etsin, güldürsün yüzünü bir an önce.Merhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
evet fal alem. diğer söyledikleri çıkmadı ama tek bir şey çıkmışRezzan Fal Alem mi? O kadın bende çıkıyor.
Evet babada falcilar bu ilişki adami değil. Kiymeti çok sonra anlar dedilerErkeklerin işte bu umut verici cümleleri insanı yıpratıyor. Nefret ediyorum böyle yaptılar mı. Sana değer veriyorum da bilmem ne de... Senin hayatın canım senin kararın ama arayıp sorman iyi olmuş en azından kafandaki soru işareti gitti. Bana tüm falcılar ne diyor biliyor musun karşındaki insan ilişki adamı değil kimseyle olamaz. Bence seninkide aynı kimseyle olamıyor. Ama seni de bırakamıyor . Neden? Çünkü seninleyken mutlu sen ona değer veriyosun, kimse senin verdiğin değeri ona vermiyor.bundan sonrası sana kalmış senin kararın. Allah hayırlısını nasip etsin, güldürsün yüzünü bir an önce.
Gerizekalı salakşey ya4 saat yazistik viberde. Beni sevdiğini demiyor. Kimseyi sevemiyorum diyor. Mutluluk istiyordum olmadi dedi. Bir anda oldu dedi. Bende inansammi inanmasammi bilemedim ki
inansaniz da inanmasaniz da olan olmuş artık ve tek gerçek bu şuanda...4 saat yazistik viberde. Beni sevdiğini demiyor. Kimseyi sevemiyorum diyor. Mutluluk istiyordum olmadi dedi. Bir anda oldu dedi. Bende inansammi inanmasammi bilemedim ki
Anlayınca bizi bulabilecekler mi acaba? Gerçi biz salağız bulurlar bizi. Hemen yumuşarız. En azından ben. Valla üzüldüm yani parmaklarında oynatıyorlar bizi . Hayırlısı bakalım.Evet babada falcilar bu ilişki adami değil. Kiymeti çok sonra anlar dediler
canım yeterde bole sölememiş miydi? O akıma geldi birde şu anda yapacagın şey vicdanına oynamak ama ona muhtaç şekilde değil bırak arasın sana kendıni ifade etsin için rahatlasın bakalım ne yapcakMerhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Yeterin dediğinin birebir cikti. Dun gittigimin. Hatta bugünkü konuşmalarda dun yeterince söylediği bir iki cümleyi de kullandiCanım ye
canım yeterde bole sölememiş miydi? O akıma geldi birde şu anda yapacagın şey vicdanına oynamak ama ona muhtaç şekilde değil bırak arasın sana kendıni ifade etsin için rahatlasın bakalım ne yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?