Merhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Yeterin dediğinin birebir cikti. Dun gittigimin. Hatta bugünkü konuşmalarda dun yeterince söylediği bir iki cümleyi de kullandi
Sana ara verelim diyen adamı mı arayacaktın? Nasıl bir egosu var? Onun araması gerekirdi.Merhaba kizlar. Öncelikle ilgilendiğimiz için çok tesekkur ederim. Hepiniz mutlu olun inş. Dayanamadim yazdim. Kardeşinin pasta resmini yolladim. Dedimki Allah geçim versin. Allah mesut etsin. Benim nerede olduğumu sordu. Dun nişanlanmış. Biz dört aydir hic konusmadik. Niye geri donmedigimi sordu. Psikolojisinin bozulduğunu yaninda ailesi olduğunu ne yaptigini bilmediğini kizin akrabasi olduğunu kizin yillardir onu sevdiğini dedi. Ben ona babalar gününde kiz patigi almistim. Hala duruyomus. Bide hep bi ankaraya gel dedi. Ben dedim nisanlanmissin gorusmem seninle illaki bir gel görüşelim dedi. Patige o benimde kizim dedi. Ben sevmiyorum onu dedi. Herkesten kazik yedim kimseyle konusmuyorum biliyomusun desi. Telim bile kapaliydi dedi. Aksam sana patigin resmini aticam ve seni ariycam dedi. Benim kafam iyice karisti
Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turlySana ara verelim diyen adamı mı arayacaktın? Nasıl bir egosu var? Onun araması gerekirdi.
Bir anda nişan mı olur ya, bu adam sana sahip çıkabilecek kadar kuvvetli değil hayatim, evlenirseniz ömür boyu çekerdin, onu da ailesini de.
Aradığın çok iyi olmuş,
O niye gelmiyoAslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
Aynen niye gelmiyor beyfendi, atlasın 1 günlüğüne gelsinAslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
Tamam, alsın uçak biletini madem.Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
yeter berbatti ama tugba iyiydi bana olumsuz konustu ama dedigi dogruydu soyledikleri ve dedigi bikac seyde cikti digerleri icin daha zaman var bakalimYeter'in çıkmayan çok falını okudum burda, Yeter.le Tugba arasında kalmışken Tugba'ya gitmeye karar verdim, gerçekten enerji meselesi...
Canım herkesi boşver beni de boşver kalbinin sesini dinle. İlişki iki kişilik sonuçta , biz sizin nasıl bir ilişkiniz olduğunu bilemeyiz ama kaybolurum ne ya havaalanından alırım de sende. Her şekilde bahanesi var ne güzel.Sen istanbula gel dedim. Ben orda kaybolurum sen gel dedi. O gel dedikce sen gel dedim. Hep boyle inatsin iste ddi.geliceksin ama dedi. Bilmiyorum kizlar neye inancagimida sasirdim. Kendi sevgim var mi onuda sasirdim. Kafamda deli sorular
Sen istanbula gel dedim. Ben orda kaybolurum sen gel dedi. O gel dedikce sen gel dedim. Hep boyle inatsin iste ddi.geliceksin ama dedi. Bilmiyorum kizlar neye inancagimida sasirdim. Kendi sevgim var mi onuda sasirdim. Kafamda deli sorular
Bencede kalbinin sesini dinlemek en güzeli ama bazen insanın gözüne perde iniyoryapılan yorumları okudum. aslında yazmıcaktım ama içimden geldı. bence cok onyargılı yorumlar var..
insan bazen kendı durumunun ıcınde kaybolabilir, sacmalayabilir, mantıksız hareketler yapabılır.
evet suan onun hayatında bi kız var ve bunlardan habersiz. ama bır bucuk yıllık emeklerının hatrına bence sadece dur, düşün ve kendı kalbının sesini dinle. kımseyı değil.
kalbın gercekten git dıyorsa git konus. son kez de olsa. acığa kavussun hersey. en azından arkana dönüp baktıgında keske gibi bi pişmanlığın olmaz. sen olgun davranıp, egoları bı tarafa bırak derim.
ama nıyetı o nısanlandıgı kız da hayatımda dursun sende bi kenarda bekle tarznda kararsızları oynarsa ve senı oyalamaya çalısırsa uzaklaş derim. ama yüzyüze konusmak en sağlıklısı. umarım hakkında hayırlısı olur.
yapılan yorumları okudum. aslında yazmıcaktım ama içimden geldı. bence cok onyargılı yorumlar var..
insan bazen kendı durumunun ıcınde kaybolabilir, sacmalayabilir, mantıksız hareketler yapabılır.
evet suan onun hayatında bi kız var ve bunlardan habersiz. ama bır bucuk yıllık emeklerının hatrına bence sadece dur, düşün ve kendı kalbının sesini dinle. kımseyı değil.
kalbın gercekten git dıyorsa git konus. son kez de olsa. acığa kavussun hersey. en azından arkana dönüp baktıgında keske gibi bi pişmanlığın olmaz. sen olgun davranıp, egoları bı tarafa bırak derim.
ama nıyetı o nısanlandıgı kız da hayatımda dursun sende bi kenarda bekle tarznda kararsızları oynarsa ve senı oyalamaya çalısırsa uzaklaş derim. ama yüzyüze konusmak en sağlıklısı. umarım hakkında hayırlısı olur.
Bu Ada'mın adı Mehmet mi :))Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
Yoo değil.Bu Ada'mın adı Mehmet mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?