İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada Cengiz'in falı da çıkmadı bana.
 

Senden adım beklemiş. Bu durumu es geçme. Önyargılı yorumlar da var erkek için ama bazen cidden özellikle erkekler ne yapacaklarını bilemiyorlar. Sanırım öyle bir bunalım döneminde. Görüş ve net bir karar vermesini iste. Sevgini çok abartmadan söyle ona ve net bir karara varsın çok yıpratıcı bir süreç bu çünkü.
 
Yeterin dediğinin birebir cikti. Dun gittigimin. Hatta bugünkü konuşmalarda dun yeterince söylediği bir iki cümleyi de kullandi

Açıkçası hem cocukla konuşmana sevindim hem de yeterin falının birebir çıkmasına. ♡♡♡
Mahcup olmadım hep onu övmekle..
İyi ki onu bulmuşum, gitmişim. Baştan dediklerine inanmamıştım baya önceydi. Çıktıkça gitmeye devam ettim.

İnşallah tekrar kavuşursunuz jazz. Lütfen kazanmaya çalış geç olmadan. Evlendikten sonra iş işten geçicek her hareketin yanlış olcak bu sefer. Kabulunca mutlu olcagını hissediyosan kabuşmak için çabala. Pes etme canım. Karar vermesi için zorla ama bunun için yüzyüze daha etkili olacagını düşünüyorum. Yüzyüze görüş.
 
Sana ara verelim diyen adamı mı arayacaktın? Nasıl bir egosu var? Onun araması gerekirdi.
Bir anda nişan mı olur ya, bu adam sana sahip çıkabilecek kadar kuvvetli değil hayatim, evlenirseniz ömür boyu çekerdin, onu da ailesini de.
Aradığın çok iyi olmuş,
 
Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
 
Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly
Tamam, alsın uçak biletini madem.
Ya da o niye gelmiyor?
Benim ve benimkinin de yükseleni aslan, şu an inatlarımız ve gururlarımız çakışıyor.
Kim geri adım atacak savaşındayız...
 
Aslan burcu erkeği. Ben bilirim der hep. 4 saat yazistik. Dediği iki kelimeden biri ankaraya gel bir gel. Gelemem diyorum. Geliceksin diyor. İsrarini anlamadim bir turly


Ya umarim her turlu cok mutlu olursun da hem sana yanlis yapip hem ara verdiginizde aramayip aramani beklemis simdi de seni ayagina mi cagiriyor? O sana kendini aciklamak icin gelmeliydi genelde hatali olan ve kendini anlatma ihtiyaci duyan biri oyle yapar. ha ama ozel durumlar vardir ama baska bi seydir bilemedim sonucta hic tanimiyoruz : Umarim dogru insan oysa cok cok mutlu olursunuz.
 
Yeter'in çıkmayan çok falını okudum burda, Yeter.le Tugba arasında kalmışken Tugba'ya gitmeye karar verdim, gerçekten enerji meselesi...
 
Sen istanbula gel dedim. Ben orda kaybolurum sen gel dedi. O gel dedikce sen gel dedim. Hep boyle inatsin iste ddi.geliceksin ama dedi. Bilmiyorum kizlar neye inancagimida sasirdim. Kendi sevgim var mi onuda sasirdim. Kafamda deli sorular
 
Sen istanbula gel dedim. Ben orda kaybolurum sen gel dedi. O gel dedikce sen gel dedim. Hep boyle inatsin iste ddi.geliceksin ama dedi. Bilmiyorum kizlar neye inancagimida sasirdim. Kendi sevgim var mi onuda sasirdim. Kafamda deli sorular
Canım herkesi boşver beni de boşver kalbinin sesini dinle. İlişki iki kişilik sonuçta , biz sizin nasıl bir ilişkiniz olduğunu bilemeyiz ama kaybolurum ne ya havaalanından alırım de sende. Her şekilde bahanesi var ne güzel.
 
Sen istanbula gel dedim. Ben orda kaybolurum sen gel dedi. O gel dedikce sen gel dedim. Hep boyle inatsin iste ddi.geliceksin ama dedi. Bilmiyorum kizlar neye inancagimida sasirdim. Kendi sevgim var mi onuda sasirdim. Kafamda deli sorular

yapılan yorumları okudum. aslında yazmıcaktım ama içimden geldı. bence cok onyargılı yorumlar var..
insan bazen kendı durumunun ıcınde kaybolabilir, sacmalayabilir, mantıksız hareketler yapabılır.
evet suan onun hayatında bi kız var ve bunlardan habersiz. ama bır bucuk yıllık emeklerının hatrına bence sadece dur, düşün ve kendı kalbının sesini dinle. kımseyı değil.
kalbın gercekten git dıyorsa git konus. son kez de olsa. acığa kavussun hersey. en azından arkana dönüp baktıgında keske gibi bi pişmanlığın olmaz. sen olgun davranıp, egoları bı tarafa bırak derim.
ama nıyetı o nısanlandıgı kız da hayatımda dursun sende bi kenarda bekle tarznda kararsızları oynarsa ve senı oyalamaya çalısırsa uzaklaş derim. ama yüzyüze konusmak en sağlıklısı. umarım hakkında hayırlısı olur.
 
Bencede kalbinin sesini dinlemek en güzeli ama bazen insanın gözüne perde iniyor bende bu durumda kaldım sana anlattım hatta arkadaşlarım uyardıkları halde sürekli gözümü açmamı gerektirecek şeyler söledikçe bazı şeyleri farkettim ha benşm salaklığım o ayrı. Ama bazen böyle yorumlar iyi oluyor bana da mesela. Göremediğim şeyleri görüyorum. Ama tabi en güzeli kalbinin sesi.
 

Arkadaşa katılıyorum. Herkes yerden yere vurmuş. Bence bu kadar sinirli yaklaşmak çok yanlış. Evet karşısındaki erkek belli ki pek vasıflı bir erkek değil düşünemiyor bazı şeyleri belki. Kendi gelemiyor kaybolcam vs. diye ama ortada jazz'ın duyguları var. Bu kadar yerden yere vuran insanlar bence iki kere düşünsün şu aşamada. Üstelik burda terkedilmiş bisürü insan var. Hala da fal bakırıyorken terkeden erkekler için, bence başka birinin eski sevgilisine bu kadar acımasız eleştiri yapılmamalı diye düşünüyorum.

Canım eğer kalbinde bir miktar bile gitme isteği varsa git. Erkek kadın farketmez üstelik. İlla erkek gelsin gibi bir saçmalık da yok. Belli ki şuan o sağlıklı düşünemiyor. Hiçbişey yapmayıp kaybedip üzüleceğine, en azından çabaladım dersin adım attım dersin ilerde birşey olmasa dahi. Arkadaşın dediği gibi kalbinin sesini dinle. Dünden önce çok kötüydün hatırla. Onu kaybettiğin düşüncesi seni öyle yapmıştı..
 
Çok sagolun kizlar . onu görmekten korkuyorum. Yüzünü hhafiften zaman silmisti hafizamda.simdi gitsem görsem parmaginda yuzugunu gorucem. Benim hayallerimdi onlar. Kalbim bile tikandi. Niyetini anlayamadım. Ama psikolojisi gerçekten bozuk. Bu aciyi kaldıran ölçek miyim bilmiyorum
 
Kızlar heraya kim fal baktırmıştı facete nsldı iyimiydi sayfasını inceledim biraz olumlu geldi ama bilemedim baktıran varsa bilgi vrrebilirmi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…