Soyle söylim Ankara'nın suyunu içen Bi erkekten hayır gelmez derler 2.5 yıllık ilişkim oldum İstanbul Ankara daha sonra Bi ilişkim daha oldu 2.5 sene ara ile Ankaralı hayır gelmedi kolay atlatılmıyor ciddi anlamda cok zor ben sana Falci tavsiye edim ona git İstanbul'da yasıyor isen yada ctesi ben gidicem gel götüreyim seni bana her dediği tek tek çıkıyorYoo değil.
Banada özelden heranın nosunu atarmısınızcanım kaç paraya bakıyor.. bide bana özelden atar mısın numarasını
Canım sen bişi sölemeden anı bildi mi biri var şu anda falan diye
Arkadaşlar bende handeye ayın 30 una randevu aldım inş yine söyledikleri çıkar iki yıllık fal baktıydı bana :)) yani yorumlarını yarna öbürgüne değil aylık olarak düşünün yıl içinde yaşıyosunuz ztn :)) bekleyn görün bn inanmamiştm çnkü
Baskasinin lafiyla sevmedigi biriyle nisanlanan, onu birakip sana donmez. Donse nolur ki. Su an ci veriyir belki bu soyledikoerim ama ben ce gidecekseniz de niyetini iyice ogrenin derim. Size de yazik , belli ki pasif bir adam. inanin ki hayirlisi oldugunu aciniz bitince goreceksiniz. Allah yardimciniz olsun insallahÇok sagolun kizlar . onu görmekten korkuyorum. Yüzünü hhafiften zaman silmisti hafizamda.simdi gitsem görsem parmaginda yuzugunu gorucem. Benim hayallerimdi onlar. Kalbim bile tikandi. Niyetini anlayamadım. Ama psikolojisi gerçekten bozuk. Bu aciyi kaldıran ölçek miyim bilmiyorum
handeye gidenlerden heyecanla yorum bekliyorum lütfen :)ben de çarşamba gidiyorum :)
Sen ztn handenn falı için çkmadı diyceksn sonra girip buraya inanmadm ama çktı diyeceksn gör bak. Bana öyle oldu çnkühandeye gidenlerden heyecanla yorum bekliyorum lütfen :)
bana dedikleri için beklemem gerekiyor da :)
handeye gidenlerden heyecanla yorum bekliyorum lütfen :)
Bn en son 2014 yazıydı sanrm gittim inanmadm çkmadı diyip durdum çnkü işten dört beş ay snra çkıcaksn dedi dördüncü ayn sonu karar verdm beşinci ay çktım şoka girdim ki gökerde dedi yani bana aynı şeyi inanmadm planlarm farklıydı özel hayatla ilgilide çok şey çıktıben ilk ağustosta gittim, çoğu şey oldu, bazılarının zamanına var daha
Ve bu olanlar benm aklıma temmuz ağustos gibi geldi aa bana dediydiler diye :))Bn en son 2014 yazıydı sanrm gittim inanmadm çkmadı diyip durdum çnkü işten dört beş ay snra çkıcaksn dedi dördüncü ayn sonu karar verdm beşinci ay çktım şoka girdim ki gökerde dedi yani bana aynı şeyi inanmadm planlarm farklıydı özel hayatla ilgilide çok şey çıktı
Hande nerede ne kadara bakıyorhandeye gidenlerden heyecanla yorum bekliyorum lütfen :)
Mi cafe beşiktaşta randevulu bakıyo canm otuz lira olması lazm şmdi ne kdr bilemicemHande nerede ne kadara bakıyor
beşiktaşta mi cafe'deHande nerede ne kadara bakıyor
İyiymiş peki geleceğe dair söylüyor mu çıkıyormu 6 ay 1 yıl civarındabeşiktaşta mi cafe'de
40 tarot veya kahve seçiyorsun... (ben kahve baktırdım)
randevu almak gerekiyor
valla işte ben de onun için soruşturuyorum :)İyiymiş peki geleceğe dair söylüyor mu çıkıyormu 6 ay 1 yıl civarında
Bekleyelim o haldevalla işte ben de onun için soruşturuyorum :)
bana kısa vadede dediği ufak tefek şeyler çıktı ama diğer dediklerine beklemek gerek
canim dedigi ufak tefek seyler isle ilgili mi??bana isle ilgili bisiler soyledi insALLAH cikarvalla işte ben de onun için soruşturuyorum :)
bana kısa vadede dediği ufak tefek şeyler çıktı ama diğer dediklerine beklemek gerek
iş, tatil, gidilecek yerler falan filancanim dedigi ufak tefek seyler isle ilgili mi??bana isle ilgili bisiler soyledi insALLAH cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?