İstanbul'da Fal - Falcılar

Iyi güzel diyorsunuz da nişanlanmak çok farklı bir şey bence. Tamam, ne yaptığını bilemezsin, hayatına biri girer ama nişanda işin içine aileler de giriyor, çok daha resmi bir şey. Kaçımız eski sevgilisi 3-4 ay aramadı diye hemen gitti nişanlandı?

Yine de biz ilişkini bilemeyiz tabi ki. Biz yaptıklarından yola çıkıp yorum yapabiliriz ama sen ses tonundan bile ne demek istediğini anlayabilirsin. Belki senin de hataların olmuştur, onu da bilemeyiz. Ama açıklama yapması gereken kişi o, onun gelmesi daha doğru olur bence. Gelmiyorsa da artık yine sen çabalamak zorundasın demektir. Kaderindeki oysa her türlü olur merak etme. :) seni mutlu edecekse inşallah düzelir her şey

Soyle söylim Ankara'nın suyunu içen Bi erkekten hayır gelmez derler 2.5 yıllık ilişkim oldum İstanbul Ankara daha sonra Bi ilişkim daha oldu 2.5 sene ara ile Ankaralı hayır gelmedi kolay atlatılmıyor ciddi anlamda cok zor ben sana Falci tavsiye edim ona git İstanbul'da yasıyor isen yada ctesi ben gidicem gel götüreyim seni bana her dediği tek tek çıkıyor

ben de çarşamba gidiyorum :)

Baskasinin lafiyla sevmedigi biriyle nisanlanan, onu birakip sana donmez. Donse nolur ki. Su an ci veriyir belki bu soyledikoerim ama ben ce gidecekseniz de niyetini iyice ogrenin derim. Size de yazik , belli ki pasif bir adam. inanin ki hayirlisi oldugunu aciniz bitince goreceksiniz. Allah yardimciniz olsun insallah

ben ilk ağustosta gittim, çoğu şey oldu, bazılarının zamanına var daha
Bn en son 2014 yazıydı sanrm gittim inanmadm çkmadı diyip durdum çnkü işten dört beş ay snra çkıcaksn dedi dördüncü ayn sonu karar verdm beşinci ay çktım şoka girdim ki gökerde dedi yani bana aynı şeyi inanmadm planlarm farklıydı özel hayatla ilgilide çok şey çıktı

Ve bu olanlar benm aklıma temmuz ağustos gibi geldi aa bana dediydiler diye :))

canim dedigi ufak tefek seyler isle ilgili mi??bana isle ilgili bisiler soyledi insALLAH cikar
iş, tatil, gidilecek yerler falan filan
yalnız gidilecek yerler nerdeyse nokta atışı oldu hiç aklımda bile yoktu bazıları

çıkar inşallah ve hayırlı olur. iyi şanslar şimdiden :)

yurt dışından arkadaşım geldi, hande'ye götürecektik. kadın dedi 31'ine kadar full millet yılbaşı falı baktırıyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…