İstanbul'da Fal - Falcılar

Göker hakkında birkaç kişi hariç yorum yok. Son zamanlarda bayağı gidenler oldu. Baktıranlar yazabilir mi? Tavsiye eder misiniz? Dedikleri çıkıyor mu?

Göker hakkında birkaç kişi hariç yorum yok. Son zamanlarda bayağı gidenler oldu. Baktıranlar yazabilir mi? Tavsiye eder misiniz? Dedikleri çıkıyor mu?
Ben gittim canım ama yeni gittim haliyle çıkar mı bilemem. Ya bana değişikti mesela iş ile ilgili o kadar tutarlı konuştuki yani 2-3 seneye yapmak istediğim şeyi söyledi bana bende evet zaten onu yapmak istiyorum dedim , şimdi öğrenciyim bu arada . Ya aşk konusuna gelirsek onu da tuğba ve yeterle aynı şeyleri söyledi ama tuğba ve yeterden farklı bir kaç şey dedi. Olumsuz manada bu arada Bence bir git derim ben hani dene en azından ama başka arkadaşlar da yorum yapsın ben yeni gittim ya belki çıkmıyordur.

Bence eğer kalbinde en ufak bir sevgi varsa keşke dememek için. İleride o keşke seni yiyip bitirir onun yerine git konuş ve kararını ver. Ama karşısında güçlü dur.

Ben bugum taksim majestic cafede can diye birine baktirdim tarot.bu bahsettiginiz can zayif kisa siyah sacli ve on disleri koyu olan can mi acaba
Benım dedıgım can Arnavutköy'de cafesı var eskı Melek'ler cafesındeydı sonra bır ara besıktasta semboldeydı

Bana söylediği şeylerden çoğu çıktı, Esas konu için de aralık sonu demişti ama henüz bir hareket yok konuyla ilgili...Tarihler sarkabilir diyoruz ya hep hani,,belki sarkmıştır..

Bana söylediği şeylerden çoğu çıktı, Esas konu için de aralık sonu demişti ama henüz bir hareket yok konuyla ilgili...Tarihler sarkabilir diyoruz ya hep hani,,belki sarkmıştır..
Tarihler sarkıyo genelde canm her köe baktırdıysam öyle oldu hep :))

ben baktırdım ama çıktı diyemem henüz.ama benim tarihim yakın ocak 15 e kadar dedi falan .bakalım çıkacak mı

ben baktırdım ama çıktı diyemem henüz.ama benim tarihim yakın ocak 15 e kadar dedi falan .bakalım çıkacak mı
Gökern falı faldır kızlar emin olmasam söylemem. Ki ben defalarca karşısından ona kızarak kalktm çkmıyo dedim baktırmıcam daha dedim çatır çatır çıktı sonra koşa koşa gittim aynı şeyi handede yaşadım. Gökerin bağzı ayrıntıları var söylediği Çokta umursamadığnz onlara dkkT edin giderken bide handenin söyledklerine. Hande annemin hastalığı olmamasına rağmen bildi amelyat oldu kadın bir yıl içinde inanmadm vallahi billahi çktı yani :/

Göker çok pembeci miydi size ?bana çok güzel şeyler söyledi inanası gelmiyo insanın :)

Göker çok pembeci miydi size ?bana çok güzel şeyler söyledi inanası gelmiyo insanın :)
Bana üzüldüğüm durumları aldatıldığmı ayrılacağmı söylerken pekte pembeci değildi ama dolaylı yollardan anlattı o da karşısındaknn moralini bozmamak için :)

Bana üzüldüğüm durumları aldatıldığmı ayrılacağmı söylerken pekte pembeci değildi ama dolaylı yollardan anlattı o da karşısındaknn moralini bozmamak için :)
Evet çok pozitif ,bana bu zamana kadar hep salakları bulmuşsun özellikle seçmişsin gibi dedi :)) inş dediklerinden olan olur o zaman ,ama arada gidilebilir kendimi iyi hissetmek için :)

Evet çok pozitif ,bana bu zamana kadar hep salakları bulmuşsun özellikle seçmişsin gibi dedi :)) inş dediklerinden olan olur o zaman ,ama arada gidilebilir kendimi iyi hissetmek için :)
Evet ama falı çıktı yani bana kaç defa şahit oldum ama tarih ve zaman konusu sarkablr illaki o tatih bu tarih demeyin olayların akışı aynen handennde gökernde dediği gibi oldu yani ne yalan söylym :) mutlaka dediklerni aklınıza ya da kağıda not edip unutun bn öyle yapmştm. :)

ben subat sonunda hangi faciar cikti hangileri cikmadi soyleyecem size,cunki 1-2si haric hepsi ocak subat ayi icin tarih verdi, bir eski kisiyle gorusumuz olacakmis ocak subatda,bir ocak subat yeni biriyle tanisacakmisim ismin an olan,bir de subatin sonu ise baslayacakmisim,bakalim hangisi cikacak :)

ben de aynen... zamani bi gelsin tüm degerlendirmeleri yapacagim
baya bi fal baktirdim.
3te biri fos, 3te1 bomba gibi 3te1 de politik artik ne tutarsa falcilar olacak :)
az sabir...

bu arada biz beklerken eskiler arada degerlendirse ya :)

ben de aynen... zamani bi gelsin tüm degerlendirmeleri yapacagim
baya bi fal baktirdim.
3te biri fos, 3te1 bomba gibi 3te1 de politik artik ne tutarsa falcilar olacak :)
az sabir...

bu arada biz beklerken eskiler arada degerlendirse ya :)
Ya bide biliyomusunuz kızlar bilmem ama taksim sembolde eskiden bi kadın vardı adını hatırlamıyorum moralimi bozmuştu ama 2010 yılında dedikleri çatır çatır çıktıydı :) adını ve yüzünü hatırlasam söylerdm ama muhtemelen şuan orada çalışmıyodur :)

Bu kadar üst üste falcılara gitmeyin ya falcı size demiyor mu 6 ayda Bi fal baktırın onlar para için yapıyor benim falcım para ile bakıyor ama 6 aydan önce gelme sacını başını yolarım diyor :)))) en basiti ctesi arkadaşımı götürcem soru sorucam bana martta gel şekerim dicek biliyorum ve ben ona özelimle ilgili hiçbişi anlatmadan bakıyor 2 ay önce gittim karın bölgenden operasyon geçireceksin sesi şuan böbrek taşı operasyonu geçiriyorum dikkat etmessen sonu ameliyat dedi fark etmesem böbreğim alınırmış

Kim sizin falcım dediğiniz kişi?

ayyy şuan beni nası mutlu ettin anlatamam .inşallah yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…