İstanbul'da Fal - Falcılar

Göker herkese ne güzel konuşmuş bir bana kötü konuştu herhalde valla ağlıcam . Neyse herkese çıkar inş de bana çıkmaz

Aynen not etmek gerekiyor ben o anda güzel şeyler sölenince bazı şeylere dikkat etmiyorumm ,artık bekleyip görücez :)

Evet artık aralık sonu geldiğine göre tüm baktıedığım falcılar hakkında kısa notlarla bilgilendirme zamanım geldi söz verdiğim gibi.

Benim bir online fal maceralarım var bir reel fal maceralarım. Bu yüzden önce reelde gittiklerimi tek tek yazıcam yorumlarıyla birlikte. Bir sonraki mesajımı da online tavsiyeler üzerine yazıcam.

Melekler kahvesi emre: Dedikleri çıkmıyor. Ücret de 30 tl. Ona baktıracağınıza daha farklı seçenekleri deneyebilirsiniz.
Melekler kahvesi eren: Anı güzel biliyor. Çok sıcak kanlı birisi ama gelecekte söyledikleri çıkmadı.
Asmin kafe zaza: Kendisine ilk gittiğimde falının tamamen çıkacağını tahmin etmemiştim. Ama tam verdiği tarihler içersinde dedikleri bir bir olunca 2.ye gittim. Zazaya ilk fal baktırışınız olucaksa dediklerini kaydedin mutlaka. Çünkü olaylar onun dediği yönde çıkıyor. Negatif herşeyi bir bir söyler çekinmez. Kimseden duymadıgım ince ayrıntıları o bilmişti ben bile bihaberken.
Pen kafe yeter: İlk falımda kahve falı baktırmıştım. Bana verdiği tarihlerde birebir olaylar gerçekleşti. Bunun üzerine 2.ye gittim kendisinin karşı tarafa tarot falından çok memnunum. Burda birebir çıkanlar olmuş zaten, bende de öyle oldu.
Meşhur Şahcihan: Malesef fal değil onunki. Daha cok burç ve kişilik analizi yapıyor. Geleceğe dair kayda değer bilgiler vermiyor. Ama sohbet muhabbet isteyenler için iyi bir arkadaş.
Kadıköy Nevin: İlk gittiğinizde hele de tecrübesizseniz beğeniyorsunuz ama daha sonra tekrar tekrar gittiğinizde aynı şeyleri ezber konuştuğunu anlıyorsunuz. Dedikleri çıkmadı.
Angels kafe burcu(yanlış hatırlamıyosam adını) : Sallıyor. Dedikleri çıkmadı. Baya vasat nevin gibi.
Orda bir dalcıya daha gittim dilaraydı sanırım o da saçma sapan bir faldı. Ben daha iyi bakarım. Ordakilerin bir yeteneği yok. Falcılık doğaüstü güçler, hisler isteyen bir durum bana göre.

Falcı Didem:
Birçok konuda dediklerinin tam tersi oldu. Bildiği şeyler de oldu ufak tefek.
Falcı zehra: Anlık ruh halini güzel biliyor. Dediklerinden çıkan olmadı. Birkaç ufak tefek şey hariç.
Falcı yiğit: Anlık analizi çok iyi. Güzel biliyor şimdiyi ama gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı.
Symbol kafe Nihal(beşiktaştaki) : Anı güzel analiz etti. Tarihlerinde sarkma olsa da dedikleri çıktı. Sarkma oluyor tarihlerinde genelde gözlemlediğim kadarıyla.
Damlalar Tuğba: İlk günlerde söylediklerinin etkisinden bir süre çıkamadım. Sonra ilk verdiği tarihler çıktı ama bazı ileri zamanlı tarihleri patladı. Henüz tamamen çıktı diyebileceğim bir fal değil tuğbanınki. Ama bazı düzelicek dediği konuların düzelmemesi falının bir kısmının patladıgını işaret ediyor ne yazık ki. 2.ye gitmedim. Gitmeyi düşünmüyorum şimdilik. Ama çok beğenmiştim çıkan kısımlar olunca tabi ki. Hakkını yiyemem.
Yüzyüze diğer falcıları hatırlayamıyorum bunlar en belirgin hafızamda kalanlar. Şimdi online falcılara geçiyorum. İçlerinde reel falcıların en iyilerinden bile daha cok memnun olduklarım var, hâlâ da baktırıyorum ara ara.

Online falcılar

Tellwe Selena:
İlk baktırdığınızda yaptığı çok güzel nokta atışları var. Çok iyi bir insan. Çok tatlı ama eğer çok çabuk değişen yoğun bir hayatınız yoksa sık baktırmayın derim. Gelişmeler oldukça uzun aralıklarla baktırdığınızda çok önemli noktaları yakalamanızı sağlıyor. Falı da çıkıyor kesinlikle.
Tellwe Geysu: Anı çok güzel biliyor. Ve gelecekle ilgili verdiği tarihler de çıkıyor. Kendisine tarot atıyorum. Marifetli olduğunu düşünüyorum. Bende çıktı falları.
Binnaz abla Sevgi Duman: Çok isabetli bir falcı. Dedikleri birebir çıktı. Falını en net anlayıp konuları başlıklar altında düzenle aklınıza yerleştirebileceğiniz en iyi falcılardan. Ama artık online olmuyor ne yazık ki kendisinin dedikleri çıktı dediğim gibi. Keşke online olsa tekrardan.
Binnaz abla Tümay Cennet: Ben pek beğenmedim. Çok aman aman biri değil, sıradan bir faldı. Çıkmadı çünkü çıkcak bir tarih bile yoktu falda
Binnaz Abla Gizem Sitare: 1.falında aşırı olumsuz konuşmuştu ve denemek amaçlı 2.fal gönderdiğimde çok tam tersi olumlu konuştu. Böylece değişken ve gerçekçi olmayan bir falcı oldugu konusunda emin oldum. Dediklerinin çıkcağını sanmıyorum. Önermem.
Biryolunvar Fama: Anlatımıyla biraz vasat geliyor ama cok güzel nokta atışlaro yaptı bana bu yüzden uzun bir ara verip 2.ye fal attım ve yeni gelişen problemleri veya değişimleri hemen bildi. Ben famadan memnunum dedikleri çıkıyor isabetli.
Biryolunvar Aylin: İşte geldik benim yıldız falcıma. Yeteri ne kadar sevdiğimi bilirsinşz çok beğeniyorum vs. Aylin hepsini solda sıfır bırakmış biri. Artık kendisine sordum beni geçek hayatta tanıyor musunuz diye. Bir insan tanımadığı biri hakkında bu kadar ince ayrıntılara nasıl vâkıf olabilir insan gerçekten hayret ediyor
Dedikleri çıktı bu bir. İkincisi değişimleri gelişimleri hibçir kopya tiyo vermeden bilen bir insan. Bursa yazamayacağım ve cidden bilinmesi zor şeyleri bilmiştir. En az birkere denemenizi öneririm. Zaten sorna kopamayacaksınız nokta atışları karşısında. Sesli falını öneriyorum. Yazılıdan daha uzun ve daha etkili oluyor sesli falı.

Biryolunvar Şehrazat: Baktırmayın
Biryolunvar Araf: Arafın indirim günlerinde deneyebilirsiniz. Aylinle aynı tarihleri verdi bana. Tesbitleri de güzeldi.
Falsepeti Nesibe: O da güzel bakmıştı bana. 6 ay önce baktırmıştım sanırım ya da 5 ay önce. Ama fiyatı online fala göre biraz yüksek gerek yok bence.
Falalem Naira Şuman: İşte bu da aylin gibi favorim olan diğer falcım. Kahve falı atıyorum kendisine. İçimden söylediğim dışardan kurmadıgım cümlelerimi bile içimi okur gibi biliyor. Tarihleri rüya gibi değil. Çok gerçekçi tarihler veriyor. Bufünden yarına değişmicek şeyleri çok iyi biliyor ve süreçleri çok güzel kestiriyor. Dedikleri çıktı. Aylinden sonra onu tavsiye ediyorum mutlaka bu 2sinş deneyin ama bir türlü onlinr olnuyor Naira. Eğer burayı okuyorsan lütfen ama lütfen artık online olur musun
Kahve falı baktırmam lazım sana.

Binnaz abla Bilge: Astroloji atmıştım. Reelde baktırdığım astrolojiyle birebir aynıydı. Sesli yorumladı. Normal bir faldı. Daha dogrusu fal değildi. Astrolojiydi. Tarih vs birşey vermedi.
Binnaz abla Hüma Bal ve Elif ışık: İkisinden de iade almış biriyim. İkisini de hiç tavsiye etmiyorum. Hüma aşırı pembeci. Sevgilimle bizi evlendirdi falan. Beni mezun etti işe soktu. :d
Elif de sonuca baglanamayan cümleler kurdu şöyle böyle ee? Tarih yok gelecek hakkında bilgi yok. Böyle işte arkadaşlar. Hatırladıklarım bunlar. Hatırlayamadıklarım da var tabi. Yeni gelişmeler olursa ekleme yaparım zamanla. :* ♡

Yeşilköy Duygu hakkında düşünceleriniz nedir kızlar?
genelde her sorana yazıyorum bunu :) denemeye degmez bı falcı bence falcıda degılım dıyor kendısı yasam kocuyum demıstı bana. bana da arkadaslarıma da dedıklerı cıkmadı bıde cok pembe tablocu. yanı karsısına oturuyorsun ve sana hersey guzel olacak tarzı yorumlar yapıyor gıbı bısey. en azndan ben ve arkadaslarıma oyleydı :)

Arkadaşlar çıkmayan bir fal haberi var zaza babamn akciğerlerinden rahatsız olduğnı söylemişti fakat babamn gözlerinden Amelyat olması gerekiyor. Annemindd bağırsaklarnda sorun olduğnu söyledi ama onun rahasızlığı ayaklarından ne yazıkki :/

mary jane aylın ve fama ıcın kahvede mı daha ıyıler tarotta mı ? hangısını tavsıye edersın

Ben ayline su ve tarot baktırıyorum. En son tarot attım hiç kahve baktırmadım canım. Ama bir arkadaşım kahve falı attı onun ses kaydını dinledim hiçbir fark yoktu ayrıntı konusunda. Bir sonrakinde ben de bir kahve deneyeceğim. Tarot ve kahve başarısı eşit yani. Su cok daha detaylı zaten. Famaya da su ve tarot attım suana madar kahve falı hakkında bir fikrim yok canım. Sesli fal yorumu almayı unutmayın aylinden. Çok tatlı bi sesi var. Ve dha iyi anlıyorsunuz falı sesli.

aylın suan cevrımdısı. onlıne olsn tarot atıcam :) tesekkurler canım

Yeşilköy Duygu hakkında düşünceleriniz nedir kızlar?
2 arkadaşıma çıkan falları üzerine gittik bir arkadaşımla, bana yarı yarıya çıktı, esas konuda büyük patladı, işte birebir tutturdu, arkadasıma da %75 çıktı diyebilirim. Ama o enerji gondericem şimdileri beni de uyuz ediyor. Denemeye değer derim

Hahaha kimi o kadar hızlı konuşur ki anlamayız, kimi sessiz konuşur yine anlayamayız :))
Tugba'nın ses kaydını birkaç arkadaşıma gönderdim kulaklarına inanamadılar :)
Banahahaha sorma anlamaya çalışırken beyin kalmıyor bizde tuğbayı bende dinlettim birkaç arkadaşıma korktular baktırmam ben korkudan ölürüm dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…