Aynen not etmek gerekiyor ben o anda güzel şeyler sölenince bazı şeylere dikkat etmiyorumm ,artık bekleyip görücez :)Evet ama falı çıktı yani bana kaç defa şahit oldum ama tarih ve zaman konusu sarkablr illaki o tatih bu tarih demeyin olayların akışı aynen handennde gökernde dediği gibi oldu yani ne yalan söylym :) mutlaka dediklerni aklınıza ya da kağıda not edip unutun bn öyle yapmştm. :)
Aynen not etmek gerekiyor ben o anda güzel şeyler sölenince bazı şeylere dikkat etmiyorumm ,artık bekleyip görücez :)
Alırsın tabiki neden almayasınÇaktırmadan ses kaydı alamıyo muyuz gökerden? Alamadınız mı hiçbiriniz ses kaydı?
İşte ben unuttum o anda bidAhakine alıcam kesin:)Çaktırmadan ses kaydı alamıyo muyuz gökerden? Alamadınız mı hiçbiriniz ses kaydı?
genelde her sorana yazıyorum bunu :) denemeye degmez bı falcı bence falcıda degılım dıyor kendısı yasam kocuyum demıstı bana. bana da arkadaslarıma da dedıklerı cıkmadı bıde cok pembe tablocu. yanı karsısına oturuyorsun ve sana hersey guzel olacak tarzı yorumlar yapıyor gıbı bısey. en azndan ben ve arkadaslarıma oyleydı :)Yeşilköy Duygu hakkında düşünceleriniz nedir kızlar?
Caktirmadan alırsın bence ama öncesinde hic teklif etme ses kaydi alabilir miyim diye, aldırmıyor cunku, net :)Çaktırmadan ses kaydı alamıyo muyuz gökerden? Alamadınız mı hiçbiriniz ses kaydı?
ben almisdim ses kaydi gizlice ama coook yavas konusuyor diye duyamadim ya ses kaydindaCaktirmadan alırsın bence ama öncesinde hic teklif etme ses kaydi alabilir miyim diye, aldırmıyor cunku, net :)
O kadar sessiz konuşuyor ki zaten kendim anlamak için ağzının içine girdim sen anla ne kadar sessizCaktirmadan alırsın bence ama öncesinde hic teklif etme ses kaydi alabilir miyim diye, aldırmıyor cunku, net :)
mary jane aylın ve fama ıcın kahvede mı daha ıyıler tarotta mı ? hangısını tavsıye edersın
ayline ben katina baktırmıştım. katinası iyi diyorlar onun için. anı harika bilmiş ama bugün tekrar dinledim gelecek olmadı. olmayacağından da eminim artık.mary jane aylın ve fama ıcın kahvede mı daha ıyıler tarotta mı ? hangısını tavsıye edersın
aylın suan cevrımdısı. onlıne olsn tarot atıcam :) tesekkurler canımBen ayline su ve tarot baktırıyorum. En son tarot attım hiç kahve baktırmadım canım. Ama bir arkadaşım kahve falı attı onun ses kaydını dinledim hiçbir fark yoktu ayrıntı konusunda. Bir sonrakinde ben de bir kahve deneyeceğim. Tarot ve kahve başarısı eşit yani. Su cok daha detaylı zaten. Famaya da su ve tarot attım suana madar kahve falı hakkında bir fikrim yok canım. Sesli fal yorumu almayı unutmayın aylinden. Çok tatlı bi sesi var. Ve dha iyi anlıyorsunuz falı sesli.
Hahaha kimi o kadar hızlı konuşur ki anlamayız, kimi sessiz konuşur yine anlayamayız :))O kadar sessiz konuşuyor ki zaten kendim anlamak için ağzının içine girdim sen anla ne kadar sessiz
2 arkadaşıma çıkan falları üzerine gittik bir arkadaşımla, bana yarı yarıya çıktı, esas konuda büyük patladı, işte birebir tutturdu, arkadasıma da %75 çıktı diyebilirim. Ama o enerji gondericem şimdileri beni de uyuz ediyor. Denemeye değer derimYeşilköy Duygu hakkında düşünceleriniz nedir kızlar?
Banahahaha sorma anlamaya çalışırken beyin kalmıyor bizdeHahaha kimi o kadar hızlı konuşur ki anlamayız, kimi sessiz konuşur yine anlayamayız :))
Tugba'nın ses kaydını birkaç arkadaşıma gönderdim kulaklarına inanamadılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?