En azından bu konuda başarılı olanlar varsa paylaşsınlar...falcı dolaşmak yerine çözüm belki de bizdedir ?
İyi de falcıya herkes "adam" için gitmiyor ki[/QUOTE
Çoğunluk diyelim
O da doğru"adam" olsalardı falcıya gerek kalmazdı zaten:)
asmin cafe - zaza hakkında bilgi alabilir miyim? fiyat, hangi fal türü vs? ilk kez duydummary jane
Kızlar diyorum ki çok mu üstüne düşüyoruz adamların, o yüzden mi kaçırıyoruz ne dersiniz? Ne biliim olduğu gibi davranmak yerine gizemli olmak mıdır tüm olay, hep içinden gelindiği gibi davranılmalı taraftarıydım ama sanki böyle olmuyor...
Nasıldı peki sence Tugba ve Yeter'in falları?Ben dün tubaya bugunde yetere gittim. Duygu yu soranlar banada dedikleri çıktı en son yine 1 ay once baktırdım bakalım bu sefer neler cıkcak
Ben gittiğimde 3.sırada da olsam ilk sırada da olsam bekletiyorlar baya. Sonra zasanın kabinine alıyorlar. Karalama usulü bakıyor. Ne yazdıgı okunmıcak derecede garip bir yazı stiliyle hızlı hızlı yazarak konuşuyor. Arada laf olsun diye kahve fincanını çevirip içine bi göz atıyor.
Sonrasında da soruların için tarot çekimi. 20 veya 23 liraydı falı yanlış hatırlamıyosam. Ama ben yazın gittim. Şuan muhakkak zam gelmiştir.
2 arkadaşıma çıkan falları üzerine gittik bir arkadaşımla, bana yarı yarıya çıktı, esas konuda büyük patladı, işte birebir tutturdu, arkadasıma da %75 çıktı diyebilirim. Ama o enerji gondericem şimdileri beni de uyuz ediyor. Denemeye değer derim
Bunu bilenlet kimdi canımaylin bana da çıkmadı kızlar biryolunvardaki bana barışcaksınız demişti adam evlenmiş
Kim bu hanımlar?bana çıkmadı ama fal baktırmaya giderken çıkanlar olduğunu gördüm pasta getirmişlerdi hatta
Arkadaşlar bu Serkan esmer, kısa bakan anadolu yakasında ki ise, büyük büyük patlamıştır ben de ve arkadaşlarım da. Cafenin adını hatırlamıyorum ama.ben yeni gittim fiyatı 30 tl.evet yazısı okunmuyor.bana verdiği tarih çıkarsa yazıcam ama an yorumlaması güzel.bikaç atışı oldu yani zaza bana olumsuzda olsa söleyecek izlenimi veren bi falcı.
Kızlar diyorum ki çok mu üstüne düşüyoruz adamların, o yüzden mi kaçırıyoruz ne dersiniz? Ne biliim olduğu gibi davranmak yerine gizemli olmak mıdır tüm olay, hep içinden gelindiği gibi davranılmalı taraftarıydım ama sanki böyle olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?