İstanbul'da Fal - Falcılar

yok canım yazısı okunmayan dediğim taksim zaza.pasta getirilende yeşilköy duygu :))
Duygu ya ben de baktırdım 15 gün filan olmuştır. İsim veriyor malum varlıkları var. Esas konu aşk tabi ki enerji menerji de göndermişti:) patladı bence süresi doldu kısa tarih verdi çünkü. Sizin esas konu özel hayat mı?

Kızlar,eyüpte bakan kişiyi (adı galiba seyhan)olumsuz konusan yok hiç galiba,varsa tlf nosunu özelden atabilirmisiniz...

zaza da asmin cafede galiba o da hep olumlu konusulmuş...

göker nerede onu bilmiyorum biliyorsanız onunda cafe adını yazarsanız sevinirim...

bu üç kişidende eleyip aslında 1 kişiye gitmek istiyorum öncelikle...yorumunuz varsa sevinirim...

Merhaba kızlar, fal tam bir bataklık saplandikca çıkılmiyor dahada batiyosun bunu anladım yıllardır. Ve enerji işine inanmayan ben inanıyorum ve tutmayanla tutmuyor yıllardır baktiririm, ani geçmişi çok çok iyi bilip gelecek hiç çıkmayan bir sürü fal var önümde NOT aldigim.

Usk arzu: çok değişik bakar yıllar önce baktirmistim şimdi nerde bilmiyorum, birkaç bildiği oldu ama gerisi gelmedi.

Zaza: anda iyi idi. Gelecek çıkmadı ki önemli olan anlık durumu bilsin yeter belli konular dışında kaldı.

Zehra : oda anda başarılı ama söylediklerinin tersi oldu.

Yiğit : ilk anlatmaya başladığında çok heyecanlandım sonra alakasız ilerledi ve iki defa baktirdim yinede günün de değildir diye ev konusu dışında esas konuda çıkan olmadı

Didem ümr: yıllardır Son 3 ay öncesine kadar çok sk baktirdim hatta burda yazıldı çizildi etti ulaşamadığım için baktiramiyorum. Oda çok şaşırtır ve cok dediginide yaşadım ama günün de değilse ya bakmaz yada telefonu açmaz öyle sorunlu malesef. Ama dedikleri tarihler 2 3 gün geçsede çokça çıkmıştır bosanacagima ve her falcı ya göre beni çok seven aldatmayan adamın aldattığını söyleyen tek kişi.

Niko: uzun yıllar önce ilk fal baktirdigim dönemlerde beni şok eden ağzımı açık bırakan kişi tek tek söylediklerini yaşadım.

Nil hanim: yildizname gibi baktığını söylemişti etkilenmistim ama gerisi gelmedi.

Melekler kahvesinde dilekmiydi hatırlayamadım tam siyah saçlı orta boylu bi kadın oda bugün yasadiklarimi çok karışık anlatmıştı anlamamistim ozaman şimdi bakınca doğruları söylemiş.
Ve daha hatırlayamadığım bir çok kişi var ne kadar sık baktirisak olacakları engelledigimizi düşünüyorum ve enerjimiz düşüyor.
Şimdi yine istek var ama yeni birini denemek istiyorum.

Seyhan için olumsuz bir eleştırı yok falı cıkan arkadaslar var ama zamanla görülecek kötü demiyor giden ama bende gitmedim bilemicem canım

Niko nerde bakıyor, ne bakıyor?

Seyhana baktırmıştım, ne dedi ne anlattı anlamdım, toplasan bişey çıkmaz.. Hatta bir ara diyecektim ki bana müsade allah aşkına paranızı vereyim de gideyim zamanım gitmesin bari, çok ciddiyim.

kızlar tuğbanın tarih vererek olacak dediği şeylerden olmayanlar oluyo mu? bir de tarihler ne kadar sarkıyor? forumda bir sürü şey söylenmiş, tek tek okumaya çalıştım ama kafam çok karıştı :S

Kurtuluş ritaya yada melahata giden oldumu aranız da ???

Rıta'ya 3 sene önce gıtmıstım Ne durum, ne ben, ne etrafımla ılgılı söyledıklerının alakası yoktu Zamanla belkı söyledıklerını anlarım (çok meshur falcı ya) dıye düsündüm, ama hıcccc bırı tutmadı Tamamen alakasızdı

Arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl önce ambiance cafe de birine baktırmıştım aynaya kahveyi döküyor bir de tarot bakıyordu. O falcıyı bilen var mı? Ses kaydını dinledim de şimdi baya bilmiş ,merak etti nerdedir şimdi?

su laf cafe halil super yaa enerjisi o kadar iyiki 1-2 gune fal baktirmaktan cok sohbet etmek icin gitmek istiyorum ya baktirdigimda gulmekden dinlemeyiyordum dediklerini

Teşekkür ediyorum

Ben kadıköy'de birine bakmıştım, aynen bu şekilde bakıyordu ama adını hatırlamıyorum. Yalnız bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. Kişilik analizinde, anda falan iyiydi ama gelecek çıkmadı.

Aaa adı neydi hatırlıyor musun? Kadın bana güzel bakmış baya çok da şekerdi bide kitaptan soru sordurup açtırdı mı falın sonunda. Mesela soru soruyosun kitabı açıp sölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…