Evet ama falı çıktı yani bana kaç defa şahit oldum ama tarih ve zaman konusu sarkablr illaki o tatih bu tarih demeyin olayların akışı aynen handennde gökernde dediği gibi oldu yani ne yalan söylym :) mutlaka dediklerni aklınıza ya da kağıda not edip unutun bn öyle yapmştm. :)
Aaa adı neydi hatırlıyor musun? Kadın bana güzel bakmış baya çok da şekerdi bide kitaptan soru sordurup açtırdı mı falın sonunda. Mesela soru soruyosun kitabı açıp sölüyor
Taksim nazar cafe canm istiklalde büyük koton var karşısındaki sokağa gir ilk sağ ilk sol yap pembe çıkmaznda nazar çayocağnda bakıyo yarın erken gideblr malum yılbaşı normalde yedi gün boyunca 10 a 11 e kdr bakıyoHangi cafedeydi bu göker?
Niye ya noldu kiToprağa giden aklıma tüküreyim. Nasıl böyle bir hata yaptım ben, Allah beterinden korusun.
Anladım canım çok sağol:)Maalesef adını hiç hatırlamıyorumSiyah uzun saçlıydı, çok şeker bi kadındı evet :) o zamanlar aklımda olan kişinin ne iş yaptığını, ne üzerine iş yaptıklarını falan söylemişti ama gelecek hiç çıkmadı. Kadıköy'deki İstanbul cafe'de baktırmıştım ben.
mandal toprakmi??neden???Toprağa giden aklıma tüküreyim. Nasıl böyle bir hata yaptım ben, Allah beterinden korusun.
İşten 1-2 gibi çıkabilirmişiz herhalde 3 gibi ona gidebilirimTaksim nazar cafe canm istiklalde büyük koton var karşısındaki sokağa gir ilk sağ ilk sol yap pembe çıkmaznda nazar çayocağnda bakıyo yarın erken gideblr malum yılbaşı normalde yedi gün boyunca 10 a 11 e kdr bakıyo
Canım neden umutsuz yazdın profiline:/ hep umut olsun içinde. Umut hep varİşten 1-2 gibi çıkabilirmişiz herhalde 3 gibi ona gidebilirim
mandal toprakmi??neden???
Taksim nazar cafe canm istiklalde büyük koton var karşısındaki sokağa gir ilk sağ ilk sol yap pembe çıkmaznda nazar çayocağnda bakıyo yarın erken gideblr malum yılbaşı normalde yedi gün boyunca 10 a 11 e kdr bakıyo
Canım neden umutsuz yazdın profiline:/ hep umut olsun içinde. Umut hep var
Anladım , umarım en yakın zamanda geri gelirİçimde hayata karşı bir umut beslemiyorum şu anda sadece hayatın gerekliliklerini yapıyorum o kadar...
Niye ya noldu ki
mandal toprakmi??neden???
Hajahajaj bide biz geç saatte gittik bir arkadaşla , arkadaşjm kaçıyordu zor tuttum dayan güzel bakıyormuş diyeYok symbol kafe toprak. Cok meşhur toprağı da deneyip yanılmış olduk. Adam benimle alakası olmayan yorumlar yaptı. Olumsuz konuşmadı yanlış anlaşılmasın. Bana soru sormaktan ve kişilik analizi yapmaktan başka bişey yapmadı zaten. Disappointing..
O malı boşverin de gökeri kim övdüyse az bile söylemiş. Tavsiye eden arkadaşın ağzına sağlık. Muh-te-şem-di. Cancağzım S styx09 la birlikte bir taksim macerasına daha atılalım dedik. Ben yetere tarot baktırdım yinr her zamanki gibi muhteşemdi. Sonra styx'le gökere gittik. O nasıl bir ortam?
Şey dedim "ben bu şartlar altında fal baktıramıycam sanırım"neyse baktırdık hiçkimsenin bilmediği ve söylemediği ayrıntılar söyledi bayıldık ikimizde. Gerçekten denildiği gibi gerçek bi medyum. Tavsiye eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. Süper de arkadaş olduk ♡♡
Anladım , umarım en yakın zamanda geri gelir
Hajahajaj bide biz geç saatte gittik bir arkadaşla , arkadaşjm kaçıyordu zor tuttum dayan güzel bakıyormuş diyeay dur sana bir şey yazcam özelden
Demiştim sizeYok symbol kafe toprak. Cok meşhur toprağı da deneyip yanılmış olduk. Adam benimle alakası olmayan yorumlar yaptı. Olumsuz konuşmadı yanlış anlaşılmasın. Bana soru sormaktan ve kişilik analizi yapmaktan başka bişey yapmadı zaten. Disappointing..
O malı boşverin de gökeri kim övdüyse az bile söylemiş. Tavsiye eden arkadaşın ağzına sağlık. Muh-te-şem-di. Cancağzım S styx09 la birlikte bir taksim macerasına daha atılalım dedik. Ben yetere tarot baktırdım yinr her zamanki gibi muhteşemdi. Sonra styx'le gökere gittik. O nasıl bir ortam?
Şey dedim "ben bu şartlar altında fal baktıramıycam sanırım"neyse baktırdık hiçkimsenin bilmediği ve söylemediği ayrıntılar söyledi bayıldık ikimizde. Gerçekten denildiği gibi gerçek bi medyum. Tavsiye eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz. Süper de arkadaş olduk ♡♡
Hiç tanımadığın bir insanın seni düşünmesi bile küçükte olsa bir umut olsun sanaBen pek öyle hissetmiyorum. Uzun zamandır ve durumdan çıkmak için baya uğraştım ancak pes ettim...
Demiştim sizegöker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))
Bak hande de diyorsun beni kışkırtıyorsun sen. HahahajajajaDemiştim sizegöker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?