Ben tarihleri değilde direk fala önem vermemiştim ilk gittiğimde çıktı ikinci gidişimde yine önemsemedim gene çktı yani falımı genel olarak unutunca tam zamanında çktı. hatta sallıyo bile dedim. Arkadaşm evleniyodu evlenemiceksn dedi kız hazırlanan eve gelin olarak girememişti yani. Gökerin tarot analizi gerçekten iyidir emin olablirsinizBenim yeter artık fix'im. Number one. Göker de 2.sıraya geçti bakalım, tarihleri konusunda ne diyorsunuz, dediği tarihler çıkıyor mu ?
Demiştim sizegöker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))
Bak hande de diyorsun beni kışkırtıyorsun sen. Hahahajajaja
E canm çkanı söylüyorm :) yalan mı diyeyim :))Bak hande de diyorsun beni kışkırtıyorsun sen. Hahahajajaja
Hiç tanımadığın bir insanın seni düşünmesi bile küçükte olsa bir umut olsun sanaözelden yazmak istersen dinlerim her zaman
HahahahE canm çkanı söylüyorm :) yalan mı diyeyim :))
Ya yrn gitsemmi gökere aklımı çeliyosunuz kızlar:)Demiştim sizegöker gerçekten iyi bi medyum iyi bi falcı garanti veriyorum herkesede tekrar tekrar söylüyorm hande ve göker başkaa blmiyorm geri kalanı deniyorum :))
Tuğba için ne düşünüyorsun peki?Benim yeter artık fix'im. Number one. Göker de 2.sıraya geçti bakalım, tarihleri konusunda ne diyorsunuz, dediği tarihler çıkıyor mu ?
Beraber gidek:))Ya yrn gitsemmi gökere aklımı çeliyosunuz kızlar:)
Deneyin kızlar istedğnizi ama emn oln çkmasa yaşamasam söylemem yani. Pembe tablo değilde doğruları söyleyene varm en azından şuan için olsa bile durum bu :) analiz diyince iki isim var başka yok benm için :))Hahahahyok yok hande aklımda şu randevu işi zor olmasa gitcem de üşeniyorum :/
Hahahaha dimi ya OfffAynen, beni deyeter artık of.
Sen bilirsin canım aklında olsun sadeceTeşekkür ederim güzelliğin için.
Bir tek ben yorgun kalayım sen yorulma benimle
Handeye randevu alan beni de yanında eşanteyon olarak alsın:))Hahahaha dimi ya Offfhandeye giderseniz beni de haberdar edin gelirim bende
Tuğba için ne düşünüyorsun peki?
Burda tuğba diyen yeter de diyo yeter diyen gökerde diyo...3u de fix oldu bana göre...
Cqnım peki yetere tarotu sen karşı taraf için mi yoksa genel tarot mu açtırıyorsun bidakine gittiğimde aklımda olsun. Ben karşı tarafa açtırdım da:)Tuğba da iyi ama tuğba fal bitince yüzüne hile bakmıyor. Gökerin insanlıgı da var. Ve daha yavaş daha tane tane bakıyor. Alıp telefonumu falan açmaya çalıştı ahaha diyo iyice annene benzedim senin
Tugbaya gidersen ilk tarihleri çıkıyor. 1 veya 2 tanesi. Uzun vadeli tarihleri çıkmıyor. Haftalık falcı gibi ama o da gayet iyidir. Sık gitmemen gerek. En kısa 1 ayda bir. Arkadaşlar 2 3 haftada 2.ye gitmişler saçmalamış. Uzun bi süre sonra tekrar girmişler, ilk fal ile tutarlı konuşmuş bu sefer.
Yetere tarot benim kesinlikle vazgeçilmezim bugün yeni yeni şeyler öğrendim geldim mesela. Çok değerli benim için. Bi avukat varmış. Tüm davaleını yetere getiriyormuş. Herbiri için ayrı ayrı fal baktıyormuş. Ona göre iş yürütüyormuş orda birinden öğrendim yeterin 20 yıllık müşterileri var onu drğişmem kimseye. Gökerin dedikleri de çıkarsa artık 2sine sürekli giderim. Aynı yrdeler zaten dipdibeler
Ya afedersn ama o avukat manyakmı :)) nye davaları için gidiyomuş bna saçma geldi sallamış olablrlermi koptm ya :))Tuğba da iyi ama tuğba fal bitince yüzüne hile bakmıyor. Gökerin insanlıgı da var. Ve daha yavaş daha tane tane bakıyor. Alıp telefonumu falan açmaya çalıştı ahaha diyo iyice annene benzedim senin
Tugbaya gidersen ilk tarihleri çıkıyor. 1 veya 2 tanesi. Uzun vadeli tarihleri çıkmıyor. Haftalık falcı gibi ama o da gayet iyidir. Sık gitmemen gerek. En kısa 1 ayda bir. Arkadaşlar 2 3 haftada 2.ye gitmişler saçmalamış. Uzun bi süre sonra tekrar girmişler, ilk fal ile tutarlı konuşmuş bu sefer.
Yetere tarot benim kesinlikle vazgeçilmezim bugün yeni yeni şeyler öğrendim geldim mesela. Çok değerli benim için. Bi avukat varmış. Tüm davaleını yetere getiriyormuş. Herbiri için ayrı ayrı fal baktıyormuş. Ona göre iş yürütüyormuş orda birinden öğrendim yeterin 20 yıllık müşterileri var onu drğişmem kimseye. Gökerin dedikleri de çıkarsa artık 2sine sürekli giderim. Aynı yrdeler zaten dipdibeler
Toplu gidelim bence bir gün ayarlayıpHandeye randevu alan beni de yanında eşanteyon olarak alsın:))
Ben tuğbayı beğenmedim. 2 hafta ara ile gittim. Tutarsızlıkları oldu... Ama nerden bakacağına göre değişir de ben sevemedim. Tavsiyene uyup yetere ve gökere baktıracağım...Tuğba da iyi ama tuğba fal bitince yüzüne bile bakmıyor. Gökerin insanlıgı da var. Ve daha yavaş daha tane tane bakıyor. Alıp telefonumu falan açmaya çalıştı ahaha diyo iyice annene benzedim senin
Toplu gidelim bence bir gün ayarlayıp
Cqnım peki yetere tarotu sen karşı taraf için mi yoksa genel tarot mu açtırıyorsun bidakine gittiğimde aklımda olsun. Ben karşı tarafa açtırdım da:)
Ya afedersn ama o avukat manyakmı :)) nye davaları için gidiyomuş bna saçma geldi sallamış olablrlermi koptm ya :))
Olur bana uyar:)Beraber gidek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?