İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim yeter artık fix'im. Number one. Göker de 2.sıraya geçti bakalım, tarihleri konusunda ne diyorsunuz, dediği tarihler çıkıyor mu ?
Ben tarihleri değilde direk fala önem vermemiştim ilk gittiğimde çıktı ikinci gidişimde yine önemsemedim gene çktı yani falımı genel olarak unutunca tam zamanında çktı. hatta sallıyo bile dedim. Arkadaşm evleniyodu evlenemiceksn dedi kız hazırlanan eve gelin olarak girememişti yani. Gökerin tarot analizi gerçekten iyidir emin olablirsiniz

Benim yeter artık fix'im. Number one. Göker de 2.sıraya geçti bakalım, tarihleri konusunda ne diyorsunuz, dediği tarihler çıkıyor mu ?
Tuğba için ne düşünüyorsun peki?

Burda tuğba diyen yeter de diyo yeter diyen gökerde diyo...3u de fix oldu bana göre...

Hahahah yok yok hande aklımda şu randevu işi zor olmasa gitcem de üşeniyorum :/
Deneyin kızlar istedğnizi ama emn oln çkmasa yaşamasam söylemem yani. Pembe tablo değilde doğruları söyleyene varm en azından şuan için olsa bile durum bu :) analiz diyince iki isim var başka yok benm için :))

Tuğba için ne düşünüyorsun peki?

Burda tuğba diyen yeter de diyo yeter diyen gökerde diyo...3u de fix oldu bana göre...

Tuğba da iyi ama tuğba fal bitince yüzüne bile bakmıyor. Gökerin insanlıgı da var. Ve daha yavaş daha tane tane bakıyor. Alıp telefonumu falan açmaya çalıştı ahaha diyo iyice annene benzedim senin
Tugbaya gidersen ilk tarihleri çıkıyor. 1 veya 2 tanesi. Uzun vadeli tarihleri çıkmıyor. Haftalık falcı gibi ama o da gayet iyidir. Sık gitmemen gerek. En kısa 1 ayda bir. Arkadaşlar 2 3 haftada 2.ye gitmişler saçmalamış. Uzun bi süre sonra tekrar girmişler, ilk fal ile tutarlı konuşmuş bu sefer.
Yetere tarot benim kesinlikle vazgeçilmezim bugün yeni yeni şeyler öğrendim geldim mesela. Çok değerli benim için. Bi avukat varmış. Tüm davaleını yetere getiriyormuş. Herbiri için ayrı ayrı fal baktıyormuş. Ona göre iş yürütüyormuş orda birinden öğrendim yeterin 20 yıllık müşterileri var onu drğişmem kimseye. Gökerin dedikleri de çıkarsa artık 2sine sürekli giderim. Aynı yrdeler zaten dipdibeler

Cqnım peki yetere tarotu sen karşı taraf için mi yoksa genel tarot mu açtırıyorsun bidakine gittiğimde aklımda olsun. Ben karşı tarafa açtırdım da:)

Ya afedersn ama o avukat manyakmı :)) nye davaları için gidiyomuş bna saçma geldi sallamış olablrlermi koptm ya :))

Ben tuğbayı beğenmedim. 2 hafta ara ile gittim. Tutarsızlıkları oldu... Ama nerden bakacağına göre değişir de ben sevemedim. Tavsiyene uyup yetere ve gökere baktıracağım...

Cqnım peki yetere tarotu sen karşı taraf için mi yoksa genel tarot mu açtırıyorsun bidakine gittiğimde aklımda olsun. Ben karşı tarafa açtırdım da:)

Ya afedersn ama o avukat manyakmı :)) nye davaları için gidiyomuş bna saçma geldi sallamış olablrlermi koptm ya :))

Karşı taraf için sadece nihancım. Genel değil.

Yok bence avukat haklı. Ben de öyle yapmayı planlıyorum. Siyasetçiler hukukçular akıl alıyor sürekli işte. Çünkü yeter kimin seçimi kazanacagını bile bilmiş bi kadın seçimden önce bu konuda bahse girenler olmuş ve kaybetceksin bahsi demiş. Malum parti kazancak demiş yıldızı hala tepede çıkıyor demiş devamlılık görmüş vs. Eskiden kralların da hep kahinleri olurdu. Ben çok mantıklı buluyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…