Göker bu seçim durumlarını facebook hesabında ayrıntılı bir şeklde yazmştı ztn :) o da bakmıştı. Hatta söylenildiiine göre astrologlarla çalışıyorlarmış siyasiler öyle sanıyorm :))Karşı taraf için sadece nihancım. Genel değil.
Yok bence avukat haklı. Ben de öyle yapmayı planlıyorum. Siyasetçiler hukukçular akıl alıyor sürekli işte. Çünkü yeter kimin seçimi kazanacagını bile bilmiş bi kadın seçimden önce bu konuda bahse girenler olmuş ve kaybetceksin bahsi demiş. Malum parti kazancak demiş yıldızı hala tepede çıkıyor demiş devamlılık görmüş vs. Eskiden kralların da hep kahinleri olurdu. Ben çok mantıklı buluyore
Bence kendine ve kalbine inanYeterin tanamen olumsuz, bir o kadar da vahim tablo çizdiği duruma, göker ve hande çok olumlu tablo çizdi , isteklerime kavuşacağımı söyledi, kime inanmam lazım
Hepsni unutmadan kağıtlara yaz falı kafandan at sonra da bekle bakalm neler olcak :) bn öyle yaptm snra şoklara girdim. Hatta gökere mayısta olan bi olay için temmuzda ağustosta fln aklıma geldi koşa koşa gökeeeeeeer diye gittim :) tekrar söylüyorm falları unutun sonuçlara şaşırın :))Yeterin tanamen olumsuz, bir o kadar da vahim tablo çizdiği duruma, göker ve hande çok olumlu tablo çizdi , isteklerime kavuşacağımı söyledi, kime inanmam lazım
Gerçekten hiç bi işe yaramaz... Boşa vakit kaybıKızlar merhabalar, eyüpte'ki falcıya nasıl ulaşabilirim bilgi verebilecek var mı özelden telefon numarası falan atabilecek biri? Adı neydi bir de öğrenebilirsem :) Bir de tutturuyor mu gerçekten söylerseniz sevinirim :)) Ulaşmam gerek bilgi verebilirseniz şimdiden teşekkürler :))
Yaaa bende baktırdım ama ben beğendim. Çok güzel nokta atışları oldu. Gelecek çıkarmı bilemem ama gideceklere tavsiye byrada baktıran bir arkadaş kişileri burçlarla söylüyor demişti bende etrafımdaki kişilerin burçlarını bilmem hiç o burç kısımlarına takılmadan dinledim ve beğendimGerçekten hiç bi işe yaramaz... Boşa vakit kaybı
Ben demiştim onu ama kim olduklarını bilmeden söylediklerinin anlamı kalmıyor ki koç Burcu şöyle ya da Boğa şunu yapmış diyor anlayamıyorum o an :)Yaaa bende baktırdım ama ben beğendim. Çok güzel nokta atışları oldu. Gelecek çıkarmı bilemem ama gideceklere tavsiye byrada baktıran bir arkadaş kişileri burçlarla söylüyor demişti bende etrafımdaki kişilerin burçlarını bilmem hiç o burç kısımlarına takılmadan dinledim ve beğendim
Gökere gidince sorarmısın bi telefonda bakıyor mu Tuba senin sayende telefonda bakmaya başlamıştı Göker de bakar belkiKızlar şimdiden musmutlu yıllar çıkan fal haberiyle geldim. Dün yetere gittim benimkiyle sıkıntı vardı yine döktürdü sonra en kısa zamanda yazışma var dedı bende 1 haftadır görüşmüyom içim içimi yiyor dediği gibi bugun yazıştık görüştük aynı şekilde tuba da bana çarşambaya kadar demişti. Bir şey daha var o olursa sölicem 2 gün içinde tuba ve yeter aynı şeyi söledi bakalım ama güzel baktılar çıktı şungökeridr bi deniyim merak ettim ben 2 bucuk yıl once baktırmıstım ama hatırlamuyırum aklımda kalmadıysa çıkmamıstır ama sın zamanlarda ıyıse bi baktırıyımyarın handeye baktırmak isteyen varsa kesın bir kişilik boş yer var verebilirim malum yılbaşı gidilemiyor
Yakın zamanda mı baktırdın peki diger Yorumları okuyunca herkes cok memnun görünüyor zamanı mı var acabaGöker telfda 100e bakio.. bn bktrmstm zamaninda ama dedikleri ckmadi ne yazk ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?