- 10 Eylül 2015
- 141
- 92
- 18
sağol canım....ozaman en mantıklı şuan göker gibi duruyor...bakalım haftaya fırsat bulmaya calışacagım.Seyhana baktırmıştım, ne dedi ne anlattı anlamdım, toplasan bişey çıkmaz.. Hatta bir ara diyecektim ki bana müsade allah aşkına paranızı vereyim de gideyim zamanım gitmesin bari, çok ciddiyim.
Yazdimm .. olmusmuYaz bakalım:)
Merhaba..kızlar,
bugun bakırkoy secret cafe murata baktırdık iki kız.
birincisi evimi resmen tarif etti. evin demedi ama boyle bi ev var kimin evi dedi.
acaip nokta atışları yaptı. yani bilinmeyecek ailevi durumları bildi.
bilinmeyecek derken herhangi bi falcının bilemeyeceği şeyler.
önce arapca bişeyler yazıyo ve anne adı ad soyad dogum tarihi soruyo bunlardan evlilik durumunu soyluyor.
içimi okudu ve şu anı gayet net anlattı.
verdiği tarihlerde cok iddialıydı ve olunca tekrar gideceğimi söyledi üstüne basa basa.
ben gayet memnun kaldım ve enerjisini de cok sevdim ki beni falcılar sevmez genelde kendini kapatıosun ondan göremiorum derler ama bu gayet gördü. hisleriyle konusuo hiç susmuyo desem yeridir. takip etmek zor cidden. ama tarihler aklımda. kesin soylediği şeyler var bakalım kasım sonunda ortaya cıkar :)
Oldu bnde bunlardan yiğite baktırdım sadece patladı bndede gökeri bilmiyorum bn daha gitmedim
Merhaba..
Bende murata baktirdum senin falin ciktimi merak ediyorum
.
Bu gökere gitmek farz oldu yani çok mrk ediyorumGöker benim eski sevgilimin adını bildi kızlar. Bunu bilen başka falcılar da olmuştu. Ama göker'in yüzüme uzun uzun bakıp ismini söylemesi biran beni etkiledi baya. Geri dönüyo deei. Evet derim sooşıl meydadan beni ekledi bayadır ekli. Dedi dur daha o ne ki. Ama sen kabul etmiceksin dedi. Herhalde dedm. Baya ayrıntı verdi bu konuda da onun karakteri yaşantısıyla ilgili.
ben de bi durayım demiştim ama şimdi de göker takıldı kafamaBu gökere gitmek farz oldu yani çok mrk ediyorum
Bu gökere gitmek farz oldu yani çok mrk ediyorum
Bence en azından bir kere denenmesi gerekiyorben de bi durayım demiştim ama şimdi de göker takıldı kafama
göker patladı, gitmeyin diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?