İstanbul'da Fal - Falcılar

Seyhana baktırmıştım, ne dedi ne anlattı anlamdım, toplasan bişey çıkmaz.. Hatta bir ara diyecektim ki bana müsade allah aşkına paranızı vereyim de gideyim zamanım gitmesin bari, çok ciddiyim.
sağol canım....ozaman en mantıklı şuan göker gibi duruyor...bakalım haftaya fırsat bulmaya calışacagım.

Merhaba yillardir burayi takaip ediyorunm acayipp fal hastasiyimdir ama maalesef kayit olmak bu gube nasipmis.tek tekk cikan ya da cikmayan fallari yazarim ama bastan siz soyleyinn goker cumartesi gunleri ordami kacta geliyoo sakinmi oluyo yogunmuu ??? Bu bilgiye cok ihtiyacimm var .. bu aradaaa yenii yilimiz kutluu olsunn fall tutkunu kadinlari

Hangi birini yazsam bilemiyorum 2 aydir acayipppp maddi yonxen coktum sonuc sifir tum umudum ocakta..

Dejavu edi patladi
Yigit patladi
Laf cafe cigdem patladi
Violet nuray patladi
Laf cafe umay patladi
Bunlar bakirkoyde olanlar avcilar tarafini herkes bilmez o yuzden yazmiyorum.
Bitek mandal cafe toprak beklemede mrat ve senay .. digerleri hepsi balonnn...
Onlinede binnazda herkes patladi eylul sevval meral ..aklima gelmeyeb digerleri
Bitek hira muge var ocakta patlamayi bekleyen..
Halehhhi cok begenmiatimmm resmen dinlerken ohaa dedimm ama oda ocak dedi ...
Nesibe nisana kadar donua var dedi... o zamana kadar olurum ben..
ReZZAN bastan donmicek dedi sonra doncek simdide buyu diyoo allah sonumu hayir etsin...

He bide binnaz kerem de patladi..

Simdi bir yolun var aylin.. nurbanuu beklemede bunlardan size cikan varmi.
Yada mandal toprak ya da murattan..
Bide gokher hakkinda lutfen bilgii..cumartesi ordamidir kacta gitmem lazim...

Aklima gelenler bunlar siz akliniza gelen varsa sorun ven cevaplarim..

Merhaba..

Bende murata baktirdum senin falin ciktimi merak ediyorum
.

Oldu bnde bunlardan yiğite baktırdım sadece patladı bndede gökeri bilmiyorum bn daha gitmedim

kizlar benim ocagin 5i handeye randevum var cift fal icin yani hem tarot hem kahve baktiracaktim ama o gun sinavim varmis yeni ogrendim o yuzden arayip iptal edecem,baktirmak isteyen varsa iptal edip onun adini yazdira bilirim,hemde oyle gune yazin demistimki ilk bana baksin cunki ilk bakdiklarinda enerjileri yuksek oluyor biliyorsunuz,ocagin 5i saat 12deydi randevum,isteyen varsa iptal ettirip onun adini yazdirayim???

Herkese mutlu yıllar. Çılan fal haberim var. Nişantaşı Dilek bana adında U harfi olan bir kısmetim olacagını söylemişi. Bunu söylediginde Agustos'tu. Patladı sanmıştım. Meger cocuk ilk gordugu andan itibaren tutulmus, dün sanırım alkolün de etkisiyle açıldı :)
Ah Dilek Abla esas oğlanın arayacagını da söylediydi ama aramadı verdigi tarihtr. Aylaarr aylaar geçti üstünden

Göker benim eski sevgilimin adını bildi kızlar. Bunu bilen başka falcılar da olmuştu. Ama göker'in yüzüme uzun uzun bakıp ismini söylemesi biran beni etkiledi baya. Geri dönüyo deei. Evet derim sooşıl meydadan beni ekledi bayadır ekli. Dedi dur daha o ne ki. Ama sen kabul etmiceksin dedi. Herhalde dedm. Baya ayrıntı verdi bu konuda da onun karakteri yaşantısıyla ilgili.

Merhaba..

Bende murata baktirdum senin falin ciktimi merak ediyorum
.
Bu gökere gitmek farz oldu yani çok mrk ediyorum

Göker de bana "Ali" kim demisti. Cool eski sevgilimin ismi demistim. 2 gün so ra aklima geldi, bana ilgisi olan bi çocugun ismi Ali, cocuk o kadar yer etmemis ki bende :))
Gidin Göker'e. Denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…