- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
bana da ali kim demisti,bende dedim tanimiyorum oyle birini :)))Göker de bana "Ali" kim demisti. Cool eski sevgilimin ismi demistim. 2 gün so ra aklima geldi, bana ilgisi olan bi çocugun ismi Ali, cocuk o kadar yer etmemis ki bende :))
Gidin Göker'e. Denemekte fayda var
Kocasınandaki selda hanım nasıldı bende gidicem ona bilgi almak istedimCanlar ben memnun kaldığım için arkadaşımı da götürdüm arkadasin annesinin ölüm sebebini rahimlerinden sıkıntı cekms dedi arkadasda dediki annem rahim kanserinden öldü bi miras davasindan dolayi kavga ediceksin dedi ebet miraslik durumlari var ve kavga halindeler.arkadas kimseyi koay koay egenmez ama cok begendi.bna sira gelince benimkinin capkin oldugunu 5 para etmicegini ben istersem bu isin olacagini soyledi evet dogru bende öyle düşünüyorum.benimkinin ailesi ile oln büyük problemlerini söyledi onarada dogruydu bu adam 5 para etmez tembelin teki dedii evet oda dogru 1.5 aydir calismayip evde yatior pislik :) yani genel olarak cok beğendim arkadasimda begendi eyupdeki kadını.
ya off evet,bende bekliyordum kac zamandır,deli gibi dolmusNairayı bi önerdim şuan 20 kişi sırada. Ben atamadım, bari bir kişilik boşluk bıraksaydınız vicdansızlar
Allah sizi n'apmasın. Bundan sonra keşiflerimi paylaşmama kararı aldım şuandan itibaren, çok kötü küstüm
canımcım ssen paylastinmi online falcılar icin yorumlarını?ne ara onerdin nairayi..aylini begeniyormusun sanırım,benimde favorilerimden o yaNairayı bi önerdim şuan 20 kişi sırada. Ben atamadım, bari bir kişilik boşluk bıraksaydınız vicdansızlar
Allah sizi n'apmasın. Bundan sonra keşiflerimi paylaşmama kararı aldım şuandan itibaren, çok kötü küstüm
canımcım ssen paylastinmi online falcılar icin yorumlarını?ne ara onerdin nairayi..aylini begeniyormusun sanırım,benimde favorilerimden o ya
Selena sen de Serkan Tek demiştin, deneyeyim dedim tekrar, şimdi sıraya bakınya off evet,bende bekliyordum kac zamandır,deli gibi dolmus
yaa hayiiirrrrKizlar ben handeye baktirmistim,aralik dedi iletisim olucak dedi olmadicok tatli konusuyor e birde oyle emin konusunca insan ister istemez bel bagliyor
Yaaa bende baktırmak istiyordum böyle diyince hevesim kaçtıKizlar ben handeye baktirmistim,aralik dedi iletisim olucak dedi olmadicok tatli konusuyor e birde oyle emin konusunca insan ister istemez bel bagliyor
sanirim ayni durumdayiz...Yoook hicbir sey cikmadigi degil:)dediklerini birkaci cikti ama asil bekledigim cikmadi.ben pes etmislikle gittim,geri donucek gelicek dedi.ne kadar beklemese de insan bi ya olursa diye bekliyor yani.burda bazi insanlar tum dedikleri cikti da diyor.belli olmuyor sanirim yani.
sanirim ayni durumdayiz...
ben bikac kere gittim. çikanlar oldu dedikleri şeylerden, 1 konu hariç...
ve ısrarla aynı yönde yorum yaptı. hala çıkmadı diyemem ama zamanlamarı sarkmış durumda...
boşuna da bekliyo olabilirim, bilemiycem, kısmet
hayırlısı olsun napalım :)Aynen oyle ben de icim yiye yiye kismet diyorum napalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?