İstanbul'da Fal - Falcılar

Göker de bana "Ali" kim demisti. Cool eski sevgilimin ismi demistim. 2 gün so ra aklima geldi, bana ilgisi olan bi çocugun ismi Ali, cocuk o kadar yer etmemis ki bende :))
Gidin Göker'e. Denemekte fayda var
bana da ali kim demisti,bende dedim tanimiyorum oyle birini :)))

Sonuc olarak kim de karar kılıyoruz ve berde baktıgını da yazın size zahmet :)

Kocasınandaki selda hanım nasıldı bende gidicem ona bilgi almak istedim

ya off evet,bende bekliyordum kac zamandır,deli gibi dolmus

canımcım ssen paylastinmi online falcılar icin yorumlarını?ne ara onerdin nairayi..aylini begeniyormusun sanırım,benimde favorilerimden o ya

canımcım ssen paylastinmi online falcılar icin yorumlarını?ne ara onerdin nairayi..aylini begeniyormusun sanırım,benimde favorilerimden o ya

Evet canım 3-5 sayfa geride bir msj full reel falcılar hakkında yorumum, bir msj da full online falcılar hakkında yazdım. Ordan bakabilirsin.

Kizlar ben handeye baktirmistim,aralik dedi iletisim olucak dedi olmadicok tatli konusuyor e birde oyle emin konusunca insan ister istemez bel bagliyor

Yoook hicbir sey cikmadigi degil:)dediklerini birkaci cikti ama asil bekledigim cikmadi.ben pes etmislikle gittim,geri donucek gelicek dedi.ne kadar beklemese de insan bi ya olursa diye bekliyor yani.burda bazi insanlar tum dedikleri cikti da diyor.belli olmuyor sanirim yani.

sanirim ayni durumdayiz...
ben bikac kere gittim. çikanlar oldu dedikleri şeylerden, 1 konu hariç...
ve ısrarla aynı yönde yorum yaptı. hala çıkmadı diyemem ama zamanlamarı sarkmış durumda...
boşuna da bekliyo olabilirim, bilemiycem, kısmet

Aynen oyle ben de icim yiye yiye kismet diyorum napalim artik

Göker hakkında bilgi alabilir miyim acaba telefon numarası-yer-ve fiyat hakkında?Lütfen çok ihtiyacım var cevaplarsanız sevinirim

Bu sanal alemdeki falcılara fal baktırmak ıcın baya bilgi veriyorsun ilişkin var mı nerde oturuyrosun şu bu yani bu kadar bilgi vermek bende sanimi gelmiuor beni tanımayan bir falcı ve adımı bile sölemek istemiyorum yok burcun ne yok istanbulda mı yaşıosun soru sormaya başladımj bende kopuyor internette fallardada şimdi bi bakayım dedım baya sor

Lütfen bir bakar mısınız Göker'e veya tuğba'ya telefondan fal baktırmak istiyorum bana numara verebilecek var mı? Özelden mesaj atabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…