Bu sanal alemdeki falcılara fal baktırmak ıcın baya bilgi veriyorsun ilişkin var mı nerde oturuyrosun şu bu yani bu kadar bilgi vermek bende sanimi gelmiuor beni tanımayan bir falcı ve adımı bile sölemek istemiyorum yok burcun ne yok istanbulda mı yaşıosun soru sormaya başladımj bende kopuyor internette fallardada şimdi bi bakayım dedım baya sor
Kızz genel sallıyor mu yoksa herkeste nasılsa Ali vardır diyebana da ali kim demisti,bende dedim tanimiyorum oyle birini :)))
Bana demedi ali kim diye ama hiç isim vermedi .Kızz genel sallıyor mu yoksa herkeste nasılsa Ali vardır diye
Doğumgününde konuştnz yayaa hayiiirrrrhicbi dedigi mi cikmadi????
Erol kim?Erol dan cıktım içime öylesine su serpti ki yavrum benim yaaaaa :))) Ada'm ısını biliyor şimdi herşeyi Zamana bırakmak lazım Ada'm ask terapisti gibi
CanımArkadaşlar ben Tuğba'ya nasıl ulaşabilirim? Kafeden bilgi almak istedim arkadaşları hariç kimseye bakmaz dediler. Siz telefondan nasıl baktırdınız ? Numarası olan var mı?
Cafeyi ara istersen canım bir sor bakalım orda mıymış yeterKizlar bugun yetere gideyim diyorum sizce orda midir?hani kar durumlari falan var ya
Cafeyi ara istersen canım bir sor bakalım orda mıymış yeter
Kizlar bugun yetere gideyim diyorum sizce orda midir?hani kar durumlari falan var ya
Çarşamba günü havanın en kötü oldugu gündü. O gün bile kafedeydi. Ben baktırdım o gün. Orda olacağını düşünüyorum yine.
Yok canım ben kart almadımNumarasini bulamadim canim karti vardi ama isyerinde biraktim heralde :/numara var mi sizde?
Cidden fal fal diye delirenlerden oldum :/ yeter mi Zaza mı Göker mı iyi sizde hangisine gitmeliyim(( yoksa direk psikoloğumi gidim Bi akıl fıkır verin Allah askına (( kendim ayrılmak istedim pişmanım cok
MOturup derin bir nefes alip dusunun bence ilk basta.bende eski erkek arkadasim yuzunden basladim bu fal isine.bunun yemin ederim sonu yok.8 aydir hem maddi hem manevi bir sekilde coktum diyebilirim.kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin artik kendimi biraz olsun daha iyi hissediyorum diyebilirim.her falda beklenti icine giriyo insan ister istemez.siz en onemlisiniz,kendinize yapmayin bunu.bu isin icine girdigimden soyluyorum,pismanim.
Cidden fal fal diye delirenlerden oldum :/ yeter mi Zaza mı Göker mı iyi sizde hangisine gitmeliyim(( yoksa direk psikoloğumi gidim Bi akıl fıkır verin Allah askına (( kendim ayrılmak istedim pişmanım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?