İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben hiç bilgi vermiyorum canım. Ona rağmen bilenleri yazdım buraya zaten. Sizlere de tavsiyem siz de sadece soru sorun. Ayrıntı vermeyin.

Arkadaşlar ben Tuğba'ya nasıl ulaşabilirim? Kafeden bilgi almak istedim arkadaşları hariç kimseye bakmaz dediler. Siz telefondan nasıl baktırdınız ? Numarası olan var mı?

Erol dan cıktım içime öylesine su serpti ki yavrum benim yaaaaa :))) Ada'm ısını biliyor şimdi herşeyi Zamana bırakmak lazım Ada'm ask terapisti gibi

Bu arada kizlar nairadan bahsedilmis ben eski sevgilimle ayriyken nairaya da baktirmistim donecek demisti adam baskasiylaymis megerse evlendi.tabi fal elektrik isi ama bende fena patladi hemde gecen temmuzda en son baktirdim

Burada bir reklam kokusu var ama dur bakalım, elbet çıkar.

Cidden fal fal diye delirenlerden oldum :/ yeter mi Zaza mı Göker mı iyi sizde hangisine gitmeliyim (( yoksa direk psikoloğumi gidim Bi akıl fıkır verin Allah askına (( kendim ayrılmak istedim pişmanım cok

Cidden fal fal diye delirenlerden oldum :/ yeter mi Zaza mı Göker mı iyi sizde hangisine gitmeliyim (( yoksa direk psikoloğumi gidim Bi akıl fıkır verin Allah askına (( kendim ayrılmak istedim pişmanım cok

Oturup derin bir nefes alip dusunun bence ilk basta.bende eski erkek arkadasim yuzunden basladim bu fal isine.bunun yemin ederim sonu yok.8 aydir hem maddi hem manevi bir sekilde coktum diyebilirim.kendimi zor tutuyorum fal baktirmamak icin artik kendimi biraz olsun daha iyi hissediyorum diyebilirim.her falda beklenti icine giriyo insan ister istemez.siz en onemlisiniz,kendinize yapmayin bunu.bu isin icine girdigimden soyluyorum,pismanim.

M
Ben herşeyin farkında ama sabırsız biriyim bugun zaten fal baktırdım zaten beklemem gerektiğini söyledi ben ona demeden ama iste öyle olmuyor insan boşluktayken birşeylere sarar ya öyle bişi Suan benim durumum hayırlısı olur inşallah tez Zaman da hepimiz icin

Ben zazayi daha cok begenmistim ama beklemedeyim zamanina daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…